Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Skutečné důvody, proč ženy přehlížejí nevěru: Děti, finanční závislost a strach ze samoty
Skutečné důvody, proč ženy přehlížejí nevěru: Děti, finanční závislost a strach ze samoty Není tajemstvím, že se nevěra objevuje v každém druhém vztahu. Svůj protějšek podvádějí jak muži, tak ženy. Jenže, mnohdy se stává, že ženy nevěru svého partnera či manžela ignorují, nevšímají si svých vnitřních pocitů a předstírají, že jejich partnerský vztah je stále v pořádku. Proč tomu tak je?
Článek
Tofu není pouze pro vegetariány: Proč byste jej měli zařadit do svého jídelníčku?
Tofu není pouze pro vegetariány: Proč byste jej měli zařadit do svého jídelníčku? Tofu, vyráběné srážením ze sójového mléka, je rostlinnou náhražkou živočišných bílkovin, tedy masa. Tato superpotravina ale není jenom pro vegetariány nebo vegany. Zkuste ji do svého jídelníčku zařadit i vy, protože má spoustu zdravotních benefitů a slouží jako výborný zdroj bílkovin!
Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?
Článek
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor Ačkoliv je v nás zakořeněno to, že muži zpravidla podvádějí častěji než ženy, není to tak úplně pravda. Podle posledních průzkumů, které se zabývaly nevěrami u dlouhodobých vztahů, se ukázalo, že většinou jsou to právě ženy, kdo je ve vztahu nevěrný.
Článek
Proč ženy dávají přednost špatným mužům před těmi hodnými: Za vším hledejte hormony
Proč ženy dávají přednost špatným mužům před těmi hodnými: Za vším hledejte hormony Máte pocit, že si stále vybíráte gaunery? Hodní a dobří muži rozhodně nevymřeli, chyba je někde jinde. Ženy si podvědomě vybírají špatné protějšky, kteří mají velké charisma a kteří přitahují problémy, hned z několika důvodů. Na vině jsou zejména ženské hormony a ovulace.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
Nejméně věrné ženy podle horoskopu. Těmto znamením zvěrokruhu není cizí flirtování ani bokovka
Nejméně věrné ženy podle horoskopu. Těmto znamením zvěrokruhu není cizí flirtování ani bokovka Věrnost je základem pevného a spokojeného partnerského vztahu. Některé ženy se však neřadí do kategorie těch nejvěrnějších partnerek a za tuto jejich povahovou vlastnost může i znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodily. Která ženy tedy patří k těm nejméně věrným podle horoskopu?
Článek
Sedmero možných příčin toho, proč jste stále unavená
Sedmero možných příčin toho, proč jste stále unavená Je zcela běžné, že se po celém dnu ve škole nebo v práci cítíte vyčerpaná. Pokud jste ale bez energie delší dobu, raději zbystřete. Únava a celkové vyčerpání totiž mohou být projevem vážnějšího onemocnění.
Článek
Výhody minerálního pudru na obličej: proč se bez něj neobejdete?
Výhody minerálního pudru na obličej: proč se bez něj neobejdete? Pudr na obličej je důležitou součástí denního i slavnostního líčení. Někteří vizážisté se domnívají, že bez tohoto kosmetického přípravku se prostě nelze obejít. Na moderním kosmetickém trhu s obrovským výběrem dekorativní kosmetiky si navíc získala zvláštní oblibu minerální kosmetika.
Článek
Deset pádných důvodů, proč by všechny ženy měly pít pivo!
Deset pádných důvodů, proč by všechny ženy měly pít pivo! Dnes tu máme něco pro všechny milovnice piva. Určitě všechny víme, že nadměrná konzumace alkoholu pro naše zdraví není příliš dobrá, jenže my se dnes podíváme na to, proč bychom my ženy měly pít pivo a na jeho pozitivní účinky.
Článek
Lela Ceterová odhalila, kolik má let: Jsem ve věku ženy, která se stále cítí jako děvče
Lela Ceterová odhalila, kolik má let: Jsem ve věku ženy, která se stále cítí jako děvče Manželka Karlose Vémoly Lela se nikdy netajila tím, že si svůj vzhled vylepšuje plastickými operacemi. První zákrok podstoupila ihned po dovršení dospělosti, kdy si nechala udělat nová prsa. Kromě ňader následně Lela Ceterová podstoupila úpravu rtů, nosu nebo zubů. Na Instagramu se nyní rozepsala o tom, na kolik let si po svých proměnách připadá.
Článek
Ve škole, v práci, na koupališti či v bazénu bez roušky: Od úterý 8. června zde není nutná ochrana dýchacích cest, jsou však výjimky
Ve škole, v práci, na koupališti či v bazénu bez roušky: Od úterý 8. června zde není nutná ochrana dýchacích cest, jsou však výjimky Školáci a studenti mají důvod k radosti. V pondělí 7. června vláda v Česku schválila, že děti a učitelé nemusí mít během výuky od úterý 8. června nasazené roušky. Toto ustanovení však neplatí ve všech krajích Česka. Celkem ve třech krajích se ve školách bez roušek stále neobejdou.
Článek
Látkové menstruační vložky se vrací na výsluní: Proč si je dnešní ženy tak oblíbily?
Látkové menstruační vložky se vrací na výsluní: Proč si je dnešní ženy tak oblíbily? Při pohledu na současný trend v oblasti dámské intimní hygieny možná poznamenáte, že se vracíme zpátky do minulosti. Některé ženy totiž na místo jednorázových tamponů a vložek začaly opět používat látkové menstruační vložky. Proč je tato „relikvie minulosti“ tak oblíbená? Hlavním důvodem je šetrnost vůči přírodě a finanční nenáročnost.
Článek
Kanadské mamince bylo divné, proč je její dítě stále nemocné. Když rozšroubovala dětský netekoucí učící hrneček, našla odpověď
Kanadské mamince bylo divné, proč je její dítě stále nemocné. Když rozšroubovala dětský netekoucí učící hrneček, našla odpověď Kanaďanka Penny Powell sdílela na svém facebookovém profilu zarážející zjištění. Její kamarádka si stěžovala na to, že je její syn batolecího věku stále nemocný. Rodiče nakonec vypátrali, že za vše může netekoucí hrneček s pítkem, který jejich dítě používalo a jehož vnitřní část byla plná plísně.