Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co o vaší osobnosti prozradí vaše oblíbená barva? Budete koukat
Co o vaší osobnosti prozradí vaše oblíbená barva? Budete koukat Už se vám někdy stalo, že při pohledu na určitou barvu jste ihned věděli, že je pro vás ta pravá a jen v ní se cítíte prostě skvěle? A převládá ve vašem šatníku nějaká určitá barva? Barvy prostě k nám ženám i mužům neodmyslitelně patří, a proto se dnes pojďme podívat na to, co o nás naše oblíbená barvička prozradí!
Článek
Co všechno o vaší povaze vypoví tvar vašich nohou? Možná se budete dost divit
Co všechno o vaší povaze vypoví tvar vašich nohou? Možná se budete dost divit Pro některé muže jsou ženské nohy tou nejsmyslnější částí dámského těla. Právě podle tvaru nohou dokážeme o jejich nositelce povědět víc, než by ji kdy napadlo. Tvar nohou totiž vypovídá o povaze i charakteru člověka.
Článek
Co o vás vypovídají vaše oblíbené boty? Budete překvapená
Co o vás vypovídají vaše oblíbené boty? Budete překvapená Každý z nás má doma své oblíbené boty. Někdo se cítí nejlépe v obyčejných teniskách, další si potrpí na elegantní polobotky. Je tedy jasné, že náš výběr je určitým způsobem ovlivněn naší osobností. Co o vás boty říkají?
Článek
Jak držíte váš mobilní telefon? Vypoví to o vás opravdu mnohé
Jak držíte váš mobilní telefon? Vypoví to o vás opravdu mnohé Mobilní telefony jsou nedílnou součástí nás všech a jen málokdo si dokáže bez nich svůj život představit. Každý den je dlouhé hodiny držíme v ruce, a právě ono uchopení toho o člověku dokáže leccos vypovědět. Jak tedy držíte vy svůj mobil?
Článek
Znamení zvěrokruhu a jejich barvy v roce 2023: Zjistěte, která barva vás bude provázet letošním rokem
Znamení zvěrokruhu a jejich barvy v roce 2023: Zjistěte, která barva vás bude provázet letošním rokem Barvy jsou v našich životech velmi důležité, neboť ovlivňují naši náladu, emoce, psychiku i myšlení. Zajímá vás, které barvy vás posílí v letošním roce a v nesou do vašeho života štěstí a pozitivní energii? Šťastné barvy pro jednotlivá znamení zvěrokruhu jsou v roce 2023 následující.
Článek
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály Najít někoho, s kým vám je dobře a dokonale si rozumíte, je opravdové štěstí. Ale najít si zároveň i někoho, s kým vám to vydrží už napořád, je hotový zázrak. A jak tedy poznat, že ten koho milujete, je ten pravý, a že vaše láska i hory přenáší?
Článek
Co vše o vašem zdraví prozradí barva jazyka?
Co vše o vašem zdraví prozradí barva jazyka? Ačkoliv někteří z nás opomínají důležitost jazyka, měli bychom si uvědomit, že bez něj bychom nedokázali mluvit, vychutnat si naše jídlo, komunikovat a především bychom ani nevěděli, zda je s námi všechno v pořádku. Ptáte se jak to? Jazyk totiž dokáže o celkovém zdraví našeho těla vypovědět více, než jste si kdy mysleli.
Článek
Jak při řízení držíte volant? Tohle to o vás vypoví
Jak při řízení držíte volant? Tohle to o vás vypoví Osobnost člověka se dá odhalit z několika věcí – z gestikulace, z oblékání, ze stylu chůze nebo dokonce i z jeho písma. Avšak i způsob, jakým držíme volant při řízení auta, toho prozradí víc než dost.
Článek
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky Čtení z ruky dokáže říct hodně nejen o vaší budoucnosti, ale také o tom, jak se chováte ve vztahu a v manželství. Dejte proto dlaně k sobě a zaměřte se na linii lásky, která vede od malíčku a směřuje vzhůru k prostředníčku až ukazováčku. Doplňují se vaše linie lásky na obou dlaních, anebo se naopak rozcházejí? Právě to prozradí, jací jste v lásce.
Článek
Co o vaší osobnosti prozrazuje váš rukopis? Budete koukat
Co o vaší osobnosti prozrazuje váš rukopis? Budete koukat Říká se, že se podle rukopisu dá poznat více než 5 000 nejrůznějších osobnostních rysů. Ačkoliv nejsme grafologové, existuje jednoduchý test, díky kterému vám prozradíme něco málo o vás a vaší osobnosti.
Článek
Barva vlasů 2023 sluší každé ženě. Aktuální trend vás potěší
Barva vlasů 2023 sluší každé ženě. Aktuální trend vás potěší Zajímá vás, jaká barva vlasů vládne roku 2023? Letošní trendy odstín vás potěší, protože sluší ženám jakéhokoliv věku i střihu vlasů. Pokud tedy toužíte po změně a zároveň se chcete držet aktuálních trendů, jděte do červených, oranžových, kaštanových nebo měděných odstínů. Zkrátka zrzavé vlasy jsou opět top!
Článek
Otestujte se: Tvar rtěnky toho o vás řekne víc, než si myslíte
Otestujte se: Tvar rtěnky toho o vás řekne víc, než si myslíte Máte v kabelce rtěnku nebo pomádu na rty? Tak ji vytáhněte a pozorně prozkoumejte, jaký má tvar. I když to možná budete považovat za úplnou prkotinu, právě tvar rtěnky či pomády, který jste vytvořila jejím pravidelným používáním, je vlastně otisk vaší povahy a charakteru. Tak schválně, najdete se v následujícím seznamu?
Článek
Trápí vás neměnný úbytek na vaší váze? Problémem může být i tohle
Trápí vás neměnný úbytek na vaší váze? Problémem může být i tohle Vyzkoušeli jste už téměř všechno, a přesto se vám nedaří zhubnout? Jak se může stát, že člověk, který pravidelně cvičí a stravuje se zdravě, nehubne? Co za tím ve skutečnosti stojí?
Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
Barva ušního mazu prozradí hodně o vašem zdraví. Umí odhalit i nemoc
Barva ušního mazu prozradí hodně o vašem zdraví. Umí odhalit i nemoc Čištění uší je základní hygienický návyk, který jsme se naučili už v dětství. Ušní maz, který prostřednictvím vatové tyčinky pravidelně odstraňujeme ze zevního zvukovodu, má nejen ochrannou funkci. Slouží také jako ukazatel našeho zdraví. Co vše tedy může barva ušního mazu prozradit?
Článek
Co všechno o vás prozradí zaťatá pěst? Řekne o vaší povaze více, než byste asi čekali!
Co všechno o vás prozradí zaťatá pěst? Řekne o vaší povaze více, než byste asi čekali! Věřili byste tomu, že kromě čar, které se ukrývají ve vaší dlani, se dá o vaší osobnosti dost vyčíst i z toho, jak vypadá vaše zatnutá pěst? Existují 3 typy, jak můžete svou pěst zatnout, tak to zkuste a podívejte se sami, co to o vás prozradí!