Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Rozejít se s partnerem, nebo s ním zůstat? Vymanit se z nefunkčního vztahu je velmi těžké
Rozejít se s partnerem, nebo s ním zůstat? Vymanit se z nefunkčního vztahu je velmi těžké Na láskyplném a vyváženém vztahu by měli usilovně pracovat oba dva partneři. Ze svazku dvou lidí se však často vytrácí porozumění, láska i respekt. Ač si některé ženy namlouvají ideální vztah, jejich soužití s partnerem může mít obrovské trhliny. Ve kterých případech je pro ně lepší vzít nohy na ramena a s partnerem se rozejít?
Článek
Řeč těla nikdy nelže: Odhadněte svůj protějšek při svádění nebo po několikaměsíčním vztahu
Řeč těla nikdy nelže: Odhadněte svůj protějšek při svádění nebo po několikaměsíčním vztahu Řeč těla hraje v našich životech mnohem významnější roli, než si myslíme. Toto nevědomé chování toho dost o našem protějšku prozradí třeba při svádění, na první schůzce nebo i po několika měsících vztahu. Říká se, že řeč těla nikdy nelže. Podle kterých znaků tedy poznáte vzájemnou přitažlivost i to, že to s vámi váš partner myslí opravdu vážně?
Článek
Vztah na dálku nebo partner na pracovní cestě: I tak si užijte Valentýna naplno
Vztah na dálku nebo partner na pracovní cestě: I tak si užijte Valentýna naplno Máte vztah na dálku, nebo váš partner musel nečekaně odjet na pracovní cestu? Nic příjemného, zvlášť pokud vám hrozí, že zůstanete na Valentýna sama. I když vás s partnerem dělí stovky až tisíce kilometrů, přesto si můžete svátek všech zamilovaných vzájemně užít. Vyzkoušejte následující tipy, díky kterým se vám hned spraví nálada!
Článek
Co dobrého nám může přinést pandemie koronaviru: Více času na rodinu i pro sebe nebo zlepšení mezilidských vztahů
Co dobrého nám může přinést pandemie koronaviru: Více času na rodinu i pro sebe nebo zlepšení mezilidských vztahů Všudypřítomný koronavirus nepříjemně zasahuje do životů nás všech. Na první pohled se může zdát, že nám nepřináší nic dobrého. Až ale bude po všem, můžeme se z toho, co se stalo, poučit a začít na svět pohlížet jinýma očima. I k tomu špatnému totiž můžeme přistupovat optimisticky. Jaké výhody nám tedy může koronavirus přinést?
Článek
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani?
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani? Patříte mezi sovy, jak se jinak označují ti, kteří si užívají večerního života, nebo mezi skřivany, kteří brzy ráno vstávají? Podle amerických vědců jsou sovy dobrodružnější v sexu než skřivani. Ti jsou naopak konzervativnější a raději udržují dlouhodobé vztahy.
Článek
Jak dlouho trvá, než vás partner seznámí se svými přáteli nebo než spolu začnete bydlet: Partnerský vztah prochází vývojem a vše má svůj čas
Jak dlouho trvá, než vás partner seznámí se svými přáteli nebo než spolu začnete bydlet: Partnerský vztah prochází vývojem a vše má svůj čas Když s někým začnete chodit, není to pouze o lásce a vášni. Ale také o vzájemném partnerském soužití a respektování potřeb, přání a zvyklostí toho druhého. Každý vztah prochází vývojem. Po určité době nového partnera představíme přátelům či rodičům nebo mu dáme klíč od bytu. Kdy je ale vhodná doba? Vědci přicházejí s konkrétními čísly.
Článek
Znaky toxického vztahu. Neprožíváte jej i vy?
Znaky toxického vztahu. Neprožíváte jej i vy? Bohužel ne každý vztah je doprovázen upřímnou láskou, porozuměním a upřímností. Někdy, ačkoliv to nemusí být na první pohled zřejmé, žijeme v toxickém vztahu dlouhé roky, negativa jsme se naučili přehlížet a sami před sebou si je ani nepřipouštět.
Článek
Jaký je váš partner ve vztahu? Prozradí to o něm jeho malíček
Jaký je váš partner ve vztahu? Prozradí to o něm jeho malíček Říká se, že oči jsou oknem do lidské duše. Dáte nám ovšem za pravdu, že i z rukou se toho dá o člověku leccos vyčíst a mnohdy právě naše prsty odhalí tolik věcí, nad kterými nám zůstává rozum stát. Každý z našich prstů je spojený s určitým typem energie a my se dnes podíváme hlouběji na to, co o vašem partnerovi dokáže vypovědět jeho malíček.
Článek
Jste ranní ptáče, nebo noční sova? Za vše může chronotyp, který udává rytmus vašemu ránu
Jste ranní ptáče, nebo noční sova? Za vše může chronotyp, který udává rytmus vašemu ránu Chvíli, kdy nám ráno zazvoní budík prožívá každý z nás jinak. Někteří bez problému vstávají a klidně si ještě přivstanou, jiní se donutí vstát až na poslední chvíli a trvá jim pěkně dlouhou dobu, než začnou fungovat. Řeč je o ranních ptáčatech a nočních sovách - neboli o našem chronotypu, který udává, kdy spíme a kdy jsme nejvíce aktivní.
Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
Lhaní ve vztahu: Kdy partnerovi neříkat pravdu?
Lhaní ve vztahu: Kdy partnerovi neříkat pravdu? Obecně se říká, že lhát ve vztahu se nemá, abyste nenabourali partnerovu důvěru. Ve skutečnosti však můžete lhát i pro dobro svého vztahu. Pokud tedy použijete malé lži, které pozitivně ovlivní vaše harmonické soužití s partnerem. Ve kterých případech tedy máte dovoleno svému partnerovi lhát, nebo mu alespoň o dané věci vůbec neříkat?
Článek
Mámy, tyto věto nikdy neříkejte svým dospělým dcerám: Vašemu vztahu rozhodně neprospějí
Mámy, tyto věto nikdy neříkejte svým dospělým dcerám: Vašemu vztahu rozhodně neprospějí Nejvíce nám mohou ublížit lidé, kteří nám jsou nejblíž. O vztahu matek a jejich dospělých dcer by se mohly psát sáhodlouhé romány. I když mezi sebou mají silné pouto, často mezi nimi bývají velké neshody. Pro svou mámu zkrátka budete stále ta malá holčička. Jaké věty, které rozhodně nepřinesou nic pozitivního, by si vaše máma měla odpustit?
Článek
8 signálů nastávající krize ve vztahu
8 signálů nastávající krize ve vztahu Připadá vám, že se od vás vzdaluje nebo se vztah ubírá špatným směrem? Pak je možné, že se blíží rozchod. Na to mohou upozornit určité signály, které váš partner vysílá či spíše už nevysílá.
Článek
Jak správně udělat jíšku do polévky nebo omáčky? Spousta lidí neví, jak na to
Jak správně udělat jíšku do polévky nebo omáčky? Spousta lidí neví, jak na to Abyste si mohli vychutnat výbornou českou polévku nebo omáčku, patří do ní správně udělaná jíška. Ač je připravit jíšku velmi snadné, spousta lidí netuší, jak na to. Máte také tento problém? Jelikož jíška neboli zásmažka slouží v české kuchyni k zahušťování polévek či omáček, dáme vám tipy na to, jak ji správně udělat.
Článek
Jak s partnerem usínáte: Co to o vašem vztahu vypovídá?
Jak s partnerem usínáte: Co to o vašem vztahu vypovídá? Napadlo by vás někdy, že to, v jaké poloze usínáte a spíte vedle svého partnera, dokáže o vašem vztahu spoustu věcí vypovědět? Podle britské studie, kterou zveřejnil deník Daily Mail, opravdu velice záleží na tom, jak vedle svého milého uleháte.
Článek
Přírodní afrodiziaka, která vám zvýší chuť na sex: Vyzkoušejte kotvičník, ginkgo bilobu nebo chilli papričky
Přírodní afrodiziaka, která vám zvýší chuť na sex: Vyzkoušejte kotvičník, ginkgo bilobu nebo chilli papričky Lidé už po tisíciletí věří tomu, že některé bylinky a koření dokážou pořádně rozdmýchat vnitřní žár. Pokud chcete sobě nebo partnerovi zvýšit milostný apetit, sáhněte po přírodních afrodiziacích, která u vás v ložnici zajistí nekonečnou bouři. Které bylinky nebo koření ve vás probudí vášeň a zvýší vám libido?