Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu Česká společnost Triola je specialistou na spodní prádlo a plavky pro ženy plných tvarů. V tuzemsku rozhodně nepatří mezi žádné nováčky. Její tradice spadá až do prvorepublikových dob.
Článek
Dámské čelenky do vlasů slaví v roce 2019 velký comeback: Která bude slušet právě vám?
Dámské čelenky do vlasů slaví v roce 2019 velký comeback: Která bude slušet právě vám? Čelenky do vlasů, které byly obrovským trendem 90. let minulého století, nejsou jenom pro malé holčičky. Tento stylový vlasový doplněk slaví v roce 2019 velký návrat. Zkrášlit si s ním svou hřívu můžete i vy. Jaké typy čelenek se momentálně nosí a jak je můžete vkusně zkombinovat se svým outfitem?
Článek
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech Vybíráte si dámské plavky na novou letní sezonu? Pokud chcete vědět, co se zrovna nosí a v kterých modelech na pláži či u bazénu jednoznačně zazáříte, přinášíme základní přehled trendy plavek 2023. Které modely dámských plavek jsou tedy letos tím největším hitem, který by neměl chybět ani ve vaší letní výbavě?
Článek
Ledvinky hlásí velký návrat: Víte, jak tento trendy doplněk nosit?
Ledvinky hlásí velký návrat: Víte, jak tento trendy doplněk nosit? Když se řekne ledvinka, možná si představíte staršího muže v kraťasech a tričku, který má tuto malou taštičku připnutou kolem pasu. Jenže časy se mění a ledvinky zažívají svůj velký comeback. V současnosti se z nich opět stává velmi žádaný dámský doplněk, který hravě konkuruje i dámským kabelkám. Jak tedy ledvinky nosit, aby nám co nejvíc slušely?
Článek
Krainová už se o zrak nemusí obávat: „Našla jsem skvělého parťáka”
Krainová už se o zrak nemusí obávat: „Našla jsem skvělého parťáka” Že jsou brýle jen pro zlost? Nesedí vám na obličeji? Tak jste zřejmě ještě nenarazili na tu správnou oční optiku a neporadili se s odborníky. Například top modelka Simona Krainová miluje stylové brýle, zároveň ale potřebuje nosit dioptrické. Svěřila se tedy do péče profesionálů z Orange Optik a spolupráci si nemůže vynachválit.
Článek
Trendy dámské svetry 2021/2022: Parádu uděláte v kousku s norským vzorem i se stojáčkem na zip
Trendy dámské svetry 2021/2022: Parádu uděláte v kousku s norským vzorem i se stojáčkem na zip Svetr patří k základní výbavě dámského podzimního a zimního šatníku. Také tento kousek podléhá módním trendům. Chcete vědět, které dámské svetry vévodí zimní sezoně 2021/2022? Přinášíme ochutnávku trendy svetrů, ve kterých uděláte spoustu parády.
Článek
Trendy dámské kabáty, ve kterých se blýsknete na podzim a v zimě 2021. Co se teď nosí?
Trendy dámské kabáty, ve kterých se blýsknete na podzim a v zimě 2021. Co se teď nosí? Poohlížíte se po novém podzimním či zimním dámském kabátu? Abychom vám usnadnili rozhodování, máme pro vás tipy na trendy modely, které vám zaručeně sednou a ve kterých uděláte velkou parádu. Které dámské kabáty se tedy řadí k módním hitům podzimu 2021 a zimy 2021/2022?
Článek
Léto 2020 přináší nové trendy v dámských plavkách: Tuto sezonu se blýsknete v modelech s volánky nebo žebrováním
Léto 2020 přináší nové trendy v dámských plavkách: Tuto sezonu se blýsknete v modelech s volánky nebo žebrováním Nová plavková sezona se neúprosně blíží. Ať už budete své tělo vystavovat slunečním paprskům kdekoliv, určitě chcete, aby vám to v plavkách slušelo. Pokud se ráda inspirujete nejnovějšími módními trendy, máme pro vás tipy na dámské plavky, které budou kralovat létu 2020.
Článek
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře?
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře? Jaro je tady, pestré barvy a motivy jsou více než kdy dříve potřeba. Nebojte se experimentovat a vsaďte na nevšední kombinace a barevné odstíny. Hitem tohoto jara jsou světlé, výrazné, pastelové barvy, které rozzáří váš den a zlepší náladu. A nejen vám.
Článek
Trendy dámské plavky 2022: Šik budete v jednobarevných bikinách i v plavkách s leopardím vzorem
Trendy dámské plavky 2022: Šik budete v jednobarevných bikinách i v plavkách s leopardím vzorem Plavková sezona 2022 je aktuálně na svém úplném začátku. Už jste si vybrala nové dámské plavky, nebo se po novém modelu určeném na letošní léto teprve poohlížíte? V druhém případě pro vás máme spoustu inspirace. Přinášíme ochutnávku těch nejžhavějších dámských plavek 2022, které vládnou letošní sezoně.
Článek
Poohlížíte se po nových slunečních brýlích na léto? Kromě designu se zaměřte na UV filtr a zabarvení skel
Poohlížíte se po nových slunečních brýlích na léto? Kromě designu se zaměřte na UV filtr a zabarvení skel Bez slunečních brýlí nedá řada z nás v létě ani ránu. Aby vám tento módní doplněk slušel a zároveň vaše oči ochránil před slunečním zářením, měla byste jeho výběru věnovat značnou pozornost. Rozhodně nové sluneční brýle nevybírejte jenom podle toho, jak vypadají. Důležité jsou také jejich další vlastnosti. Na co byste se měla zaměřit?
Článek
K létu nepatří pouze šaty: Oblékněte si dámský overal
K létu nepatří pouze šaty: Oblékněte si dámský overal Od hlavy až k patě v jednom kousku? V případě dámského overalu, proč ne. Už dávno totiž neplatí, že k létu patří jenom šaty. V posledních letech se drží na výsluní také overal, který si můžete obléct prakticky k jakékoliv příležitosti. Tento stylový kousek by neměl chybět ani ve vašem šatníku. Poradíme vám, jak jej nosit.
Článek
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe Módní trendy jsou proměnlivé, ovšem rády se vrací. Tuto skutečnost potvrzuje žhavý módní hit podzimu 2023, kterým je maxi šála. Tento pletený doplněk samozřejmě není nic nového pod sluncem. Letos na podzim však platí, že pokud je maxi šála širší a delší a její vzor výraznější, tím lépe.
Článek
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe Jaké dámské účesy budou vévodit letošnímu roku 2024? Aktuální trendy přejí zkracování. Čím tedy bude váš účes kratší, tím rozhodně lépe. Prohlédněte si ochutnávku střihů, ve kterých letos rozhodně zazáříte!
Článek
Mikinové šaty jako nejnovější módní trend: Jak je nosit, aby vám slušely
Mikinové šaty jako nejnovější módní trend: Jak je nosit, aby vám slušely Letošní sezonu se do dámské módy vkrádá pohodlnost a ležérní styl. Kromě mikin a teplákových souprav patří mezi největší trendy současnosti také mikinové šaty. Zajímá vás, jakým způsobem tento módní kousek nosit a s čím jej kombinovat? Přinášíme vám spoustu inspirace.
Článek
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět?
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět? Maxi šaty jsou tím pravým trendy kousek do horkých letních dnů. Tyto vzdušné a lehké šaty, které vám poskytnou i spoustu pohodlí, by neměly chybět ani ve vašem šatníku. Působí totiž velmi žensky a přitažlivě. Jakmile podlehnete kouzlu maxi šatů, rozhodně vám nebudou stačit jenom jedny. Jaké styly maxi šatů jsou teď trendy?