Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nevychází vám vztahy? Možná to bude tím, že jste se narodila v tomto znamení
Nevychází vám vztahy? Možná to bude tím, že jste se narodila v tomto znamení Některé ženy mají to štěstí, že téměř na poprvé najdou svého prince na bílém koni, se kterým stráví zbytek svého života. Na druhou stranu jsou tady ženy, které ač se snaží sebevíc, vztahy jim jednoduše řečeno nevychází a ony nevědí proč.
Článek
Manželka zjistila, že ji muž podvádí. Všichni teď žijí v polyamorním vztahu a absolvovali svatbu
Manželka zjistila, že ji muž podvádí. Všichni teď žijí v polyamorním vztahu a absolvovali svatbu Příběh manželů Yasminy a Tyquana a Tyquanovy milenky Cieary ukazuje, že láska může překonat tradiční hranice a vytvořit netradiční, ale pevný vztah. Společně vychovávají devět dětí a sdílejí radosti i výzvy polyamorního života. Svou vzájemnou lásku zpečetili svatbou.
Článek
Těhotenský dort pro budoucí maminku: Přinášíme ochutnávku originálních moučníků ve tvaru těhotenského bříška
Těhotenský dort pro budoucí maminku: Přinášíme ochutnávku originálních moučníků ve tvaru těhotenského bříška Dort je slavnostní moučník, který nás provází životem. Dostáváme jej k významným událostem, jako jsou narozeniny či svatba. Věděli jste ale, že dort může dostat i těhotná žena na počest oslavy nového života, který v ní roste? Přinášíme vám ochutnávku nejkrásnějších těhotenských dortů. Všechny do jednoho mají samozřejmě tvar těhotenského bříška.
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
Přírodní afrodiziaka, která vám zvýší chuť na sex: Vyzkoušejte kotvičník, ginkgo bilobu nebo chilli papričky
Přírodní afrodiziaka, která vám zvýší chuť na sex: Vyzkoušejte kotvičník, ginkgo bilobu nebo chilli papričky Lidé už po tisíciletí věří tomu, že některé bylinky a koření dokážou pořádně rozdmýchat vnitřní žár. Pokud chcete sobě nebo partnerovi zvýšit milostný apetit, sáhněte po přírodních afrodiziacích, která u vás v ložnici zajistí nekonečnou bouři. Které bylinky nebo koření ve vás probudí vášeň a zvýší vám libido?
Článek
Co do školky první den? Přinášíme praktické rady, které vám usnadní nástup dítěte do MŠ
Co do školky první den? Přinášíme praktické rady, které vám usnadní nástup dítěte do MŠ Skončila vám rodičovská dovolená a 1. září se vaše tříleté nebo čtyřleté dítě chystá poprvé do školky? Na rozdíl od dětí jsou z této přelomové události více ve stresu rodiče. Abychom vám co nejvíc ulehčili, poradíme vám, co s sebou první den do školky.
Článek
Co pěstovat a nepěstovat vedle jahod? Přinášíme seznam plodin, které vám mohou zničit úrodu
Co pěstovat a nepěstovat vedle jahod? Přinášíme seznam plodin, které vám mohou zničit úrodu Pěstujete jahody a chcete, aby se jim na záhoncích opravdu dařilo? Chce to vyladit symbiózu s ostatními rostlinami, které máte na zahradě. Jahody se totiž s některými rostlinami nesnesou, v blízkosti jiných zase skvěle fungují. Co tedy pěstovat a nepěstovat vedle jahod?
Článek
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová, která strávila exotickou dovolenou na Zanzibaru, potěšila své instagramové fanoušky další fotkou v plavkách. Krásná blondýnka se toho rozhodně nebojí. Tentokrát si na sebe vzala blankytně modré dvoudílné plavky bez ramínek, ve kterých jí to neskutečně seklo.
Článek
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat Snad každá žena touží po šťastném a spokojeném partnerském vztahu, který se posléze přetaví v manželství a rodinný život. Bohužel ženy i nevědomky dělají spoustu chyb, kvůli kterým se jim nadějně vypadající vztah rozpadne. Chcete, aby vám to s partnerem opravdu klapalo? Vyvarujte se nejčastějším chybám, které dělají ženy ve vztahu.
Článek
8 znamení, které vám napoví, že žijete v toxickém vztahu
8 znamení, které vám napoví, že žijete v toxickém vztahu Ne nadarmo se říká, že láska je slepá a zamilovaní lidé často ignorují známky toho, že vztah, ve kterém se právě nachází, je spíše škodlivým nežli přínosným. A jaké známky to vlastně jsou? Podle čeho se dá poznat, že nejde o skutečnou, ale toxickou lásku?
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat Podívejte se na fotku obývací stěny a procvičte si své mozkové závity. Co je vaším úkolem? Najít na fotce schovanou kočku. Pokud patříte k chovatelům těchto čtyřnohých stvoření a víte, co mají kočky rády, bude to pro vás jistě hračka. Jestliže jsou pro vás kočky španělskou vesnicí, řešení této optické hádanky vám naopak zabere dlouhé minuty.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká?
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká? Říká vám něco pojem sexuální anorexie? Pokud ne, nejste sami. Zjednodušeně lze říci, že se jedná o odpor k sexu. Jak se projevuje a co jej způsobuje, na to se podíváme v následujícím článku.