Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
Osm gest, které dělá pouze pravý gentleman
Osm gest, které dělá pouze pravý gentleman Dnešní moderní dívky věří, že praví gentlemani a rytíři existují už jen v knihách nebo filmech. My vás ale dneska chceme ujistit v tom, že to tak ve skutečnosti vůbec není, protože stále tento typ mužů v našem světě můžete potkat.
Článek
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali Velká gesta a dary nejsou nevítané! Dnes to ale o materiálních předmětech, které ve skutečnosti neukážou, jak moc vám na ženě záleží, nebude. Existuje totiž několik gest, které jsou pro ženu mnohem víc než všechny drahokamy na světě.
Článek
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat Snad každá žena touží po šťastném a spokojeném partnerském vztahu, který se posléze přetaví v manželství a rodinný život. Bohužel ženy i nevědomky dělají spoustu chyb, kvůli kterým se jim nadějně vypadající vztah rozpadne. Chcete, aby vám to s partnerem opravdu klapalo? Vyvarujte se nejčastějším chybám, které dělají ženy ve vztahu.
Článek
Podvádět manželku se nevyplácí. Své o tom ví tento muž
Podvádět manželku se nevyplácí. Své o tom ví tento muž Na seznamkách se najdou jak nezadaní, tak i ženatí muži, kteří hledají povyražení mimo manželskou postel. To platí i o ženách, které hledají nezávazný flirt. Tento muž se snažil pomocí seznamky podvést svou ženu a podcenil jeden detail. A to se mu vymstilo!
Článek
Typy žen, které dělají z mužů slabochy a podpantofláky
Typy žen, které dělají z mužů slabochy a podpantofláky My ženy máme tendenci si na opačné pohlaví neustále stěžovat a dumat nad tím, proč už nejsou takoví jako dřív, proč se nechovají jako pořádní muži a proč jejich práci musíme zastávat my. Napadlo vás však někdy, že za jejich změnu ve výsledku mohou různé typy žen?
Článek
Předtím a potom: Fotografka ukazuje, jak mateřství mění tváře žen
Předtím a potom: Fotografka ukazuje, jak mateřství mění tváře žen Když se mladá žena stane matkou, znamená to obrovský předěl v jejím životě. Mateřství se na ní promítne nejen fyzicky, žena se změní také po psychické stránce. Právě tuto skutečnost zaznamenala litevská fotografka Vaida Razmislaviče, která nafotila ženy před prvním porodem a po něm. I vás překvapí, jak tyto dámy mateřství změnilo.
Článek
Mladý pár šokoval na Facebooku statusem, že nikdy nebude mít vlastní dítě. Muž totiž podstoupil vasektomii
Mladý pár šokoval na Facebooku statusem, že nikdy nebude mít vlastní dítě. Muž totiž podstoupil vasektomii Na sociálních sítích zamilovaní partneři dávají druhým vědět, že se zasnoubili, vzali se nebo se jim narodilo miminko. To kolumbijští partneři Nathalie Guzmanová a Andrés Flu šokovali na Facebooku jiným statusem. Sdíleli zde fotku z kliniky, kde Andrés dobrovolně podstoupil vasektomii. Co je k tomu vedlo a proč nikdy nechtějí mít společné dítě?
Článek
5 nejhorších vlastností nezadaných žen a holek
5 nejhorších vlastností nezadaných žen a holek Ať chceme nebo ne, to, že jsme již nějakou dobu bez partnera, nám jednoduše řečeno začne „lézt na mozek“. Většinou si to samy ani nepřipouštíme, ovšem naše okolí si začne všímat, že se u nás najednou vyskytuje těchto 5 vlastností, které jsou pro single ženy typické.
Článek
Modelky z OnlyFans jsou nejlepšími manželkami, tvrdí influencerka. Splňují prý několik kritérií, která chce každý muž
Modelky z OnlyFans jsou nejlepšími manželkami, tvrdí influencerka. Splňují prý několik kritérií, která chce každý muž Platforma OnlyFans je stále populárnější. Modelky, které se zde prezentují, často musí čelit nejrůznějším předsudkům. Že je toto stigma neoprávněné, si myslí influencerka Larissa Sumpani. Podle jejích slov jsou právě ženy z OnlyFans těmi nejlepšími manželkami. Jaké argumenty pro toto tvrzení konkrétně předložila?
Článek
Je pro vašeho partnera přirozené tohle chování? V tom případě ho nikdy neopouštějte
Je pro vašeho partnera přirozené tohle chování? V tom případě ho nikdy neopouštějte Bohužel mnoho mladých žen má o mužích zkreslené mínění. Mají pocit, že je musí jejich partner finančně zabezpečit, mít dokonale vyrýsované tělo a zahrnovat je dárky. Pro všechny tyto ženy máme špatnou zprávu, ačkoliv je to krásná pohádka, není ani trochu reálná.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
Je váš přítel sobecký? Poznáte to podle vzorce chování
Je váš přítel sobecký? Poznáte to podle vzorce chování Láska má být nesobecká, když milujeme, dáváme partnerovi nejen svou duši, ale i pocit bezpečí, pomoc a důvěru. Bez vzájemného pochopení vztah nikam nevede.
Článek
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět Ačkoliv můžeme my ženy mužům v jistých chvílích připadat jako mystická stvoření, která jsou velmi křehká a jemná, i oni vědí, že jsme pouze bytost z masa a kostí. To však neznamená, že se svým partnerem musíme sdílet úplně vše.
Článek
Ideální věkový rozdíl mezi partnery: Vědci vypočítali konkrétní číslo
Ideální věkový rozdíl mezi partnery: Vědci vypočítali konkrétní číslo Spousta párů vám řekne, že věk je jenom číslo a když se dva milují, zkrátka není co řešit. Ale co když to není pravda a daný věkový rozdíl se bude za nějaký čas podílet na upevnění, nebo rozpadu vztahu? Vědci z atlantské Emory University se této otázce podívali na zoubek. Vypočítali ideální věkový rozdíl, který zvyšuje šanci na dlouhodobý vztah.