Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co mužům přijde na ženách naprosto odporné? Je to hlavně těchto 9 věcí!
Co mužům přijde na ženách naprosto odporné? Je to hlavně těchto 9 věcí! Dámy, sdělím vám nepříjemnou pravdu - umělé gelové nehty, kalhoty s vysokým pasem i šňůrkatá tanga muže naprosto odpuzují. Je to šok, že?
Článek
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí Ačkoliv bychom to rády o sobě všechny tvrdily, ne každá z nás je dokonalá milenka. Jsme bytosti, které mají tendenci věřit tomu, že naše „postelové dovednosti“ jsou výjimečné a úžasné, což však nemusí být vůbec pravda.
Článek
Sexuální minulost, velikost bot a děti. Tabu, o kterých ženy nerady mluví
Sexuální minulost, velikost bot a děti. Tabu, o kterých ženy nerady mluví Existují témata, na která jsme my ženy během rozhovoru obzvlášť choulostivé. Jsou to pro nás zkrátka tabu, kterým se snažíme vyhýbat za každé situace. A když se nás na ně někdo zeptá, jsme vnitřně naštvané a snažíme se z rozhovoru ladně vybruslit. Která témata jsou pro nás tedy tabu, a stydíme se nebo nechceme o nich prostě mluvit?
Článek
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět Ačkoliv můžeme my ženy mužům v jistých chvílích připadat jako mystická stvoření, která jsou velmi křehká a jemná, i oni vědí, že jsme pouze bytost z masa a kostí. To však neznamená, že se svým partnerem musíme sdílet úplně vše.
Článek
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Právě z tohoto důvodu existují věci, které muži na ženách nikdy nepochopí a naopak. Proto jsme si pro vás připravili výčet věcí, které ženám alespoň o něco více pomohou opačné pohlaví pochopit.
Článek
Co přehlíží zamilované ženy? Je to zejména těchto pět podstatných věcí
Co přehlíží zamilované ženy? Je to zejména těchto pět podstatných věcí Když je člověk zamilovaný, je to velmi krásné a opojné období, které s sebou ale po čase přináší také značné množství chyb, kterým je rozhodně lepší se vyvarovat. Je jasné, že nikdo není zcela dokonalý a nelze to stoprocentně čekat od nikoho, ale pokud bude na tyto chyby dávat pozor s předstihem, má určitě plusové body.
Článek
Toužíte po plochém bříšku? Začněte dělat těchto 9 věcí
Toužíte po plochém bříšku? Začněte dělat těchto 9 věcí Každý, kdo se již někdy snažil zhubnout, potvrdí, že nejhorší partií je bříško. Kromě cvičení jej ovlivňuje především to, co během dne sníme, a proto jsme si pro vás připravili seznam 9 věcí, které byste do svého hubnoucího programu měli určitě začlenit. Pak uvidíte sami, že získat ploché bříško není žádná věda!
Článek
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí My ženy jsme pro muže naprosto nevyzpytatelné, ale především okouzlující bytosti, bez kterých jednoduše nemohou být. Ačkoliv samy o sobě jsme neodolatelné, existuje pět věcí, které na nás muži milují a kterými na každého z nich zapůsobíme i beze slov. Které to jsou?
Článek
Proč ženy dávají přednost špatným mužům před těmi hodnými: Za vším hledejte hormony
Proč ženy dávají přednost špatným mužům před těmi hodnými: Za vším hledejte hormony Máte pocit, že si stále vybíráte gaunery? Hodní a dobří muži rozhodně nevymřeli, chyba je někde jinde. Ženy si podvědomě vybírají špatné protějšky, kteří mají velké charisma a kteří přitahují problémy, hned z několika důvodů. Na vině jsou zejména ženské hormony a ovulace.
Článek
Co ženy na mužích absolutně nesnáší? Pánové, následující věci raději nedělejte
Co ženy na mužích absolutně nesnáší? Pánové, následující věci raději nedělejte Na začátku vztahu máme růžové brýle, díky kterým se nám náš partner zdá naprosto dokonalý. Jakmile tyto brýle postupně odložíme, začínáme si všímat některých nedokonalostí. Nás, ženy, dokážou vytočit absolutní maličkosti, které se týkají mužského vzhledu, chování a vlastností. Co na mužích nesnášíme a chtěly bychom změnit?
Článek
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou?
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou? K prvnímu máje se váže tradice polibku pod rozkvetlou třešní. Také jste si prvomájový polibek nenechali ujít? Rozhodně nejste sami. Tuto staročeskou tradici spojenou s láskou, romantikou a plodností dodržela i řada českých celebrit. Které z nich v letošním roce rozhodně neuschnou?
Článek
Tyto odvážné ženy se přestaly barvit: Nechaly vyniknout svým přírodním šedinám
Tyto odvážné ženy se přestaly barvit: Nechaly vyniknout svým přírodním šedinám Spousta z nás má šedivé vlasy spojené se stářím. Ale není tomu tak. Některé ženy šedivějí už krátce po dvacítce. Poté, co dosáhnou 35 let, si už většina z nich musí zakrývat své bílé vlasy barvou. Najdou se však i odvážné ženy, které nechají vyniknout svým šedinám. Užívají si svou přirozenost v jakémkoliv věku, a navíc jim to neuvěřitelně sluší.
Článek
Ženy si nepořizují selfie fotografie kvůli mužům. Podle vědců je jejich smysl úplně jiný
Ženy si nepořizují selfie fotografie kvůli mužům. Podle vědců je jejich smysl úplně jiný Trend pořizování selfie se již pár let drží a pravděpodobně od něj ženy jen tak neupustí. Tento typ fotografií se především objevuje na Instagramu, kde na každém ženském profilu najdete minimálně jednu takovou fotku - nebo pravděpodobněji několik desítek.
Článek
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí Žít v dlouhodobém vztahu, který je krásný, pohodový a spokojený, není automatická záležitost. Aby vám to v partnerství či manželství i po letech klapalo, je třeba jít tomu na proti. Jak tedy udržet dlouhodobý vztah, ve kterém se budete cítit oba krásně? Dělejte s partnerem společně zejména následující věci.
Článek
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají?
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají? Některé ženy se ani moc nemusí snažit a jejich úspěchy u mužů jsou zaručené. Ptáte se proč tomu tak je? Máme vysvětlení, se kterým přišli sami vědci. Na co tedy došli?
Článek
Máte plnovous? Tento fyzický rys je pro nás ženy tím nejpřitažlivějším
Máte plnovous? Tento fyzický rys je pro nás ženy tím nejpřitažlivějším Stejně tak, jako se některým mužům líbí spíše blondýny, jiným brunetky, štíhlé nebo plnější, tak i ženy mají své vysněné muže s velkým “M”. Pokud chcete vědět, jaké mužné typy nejvíce přitahují nás ženy, tak tady je odpověď!