Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu Pokud chcete žít ve spokojeném a fungujícím vztahu, jistě na něj máte své požadavky, kterých se držíte. Nejen ženy, ale také muži očekávají od svých protějšků víc než tělesnou blízkost. Po čem tedy muži v partnerském vztahu skutečně touží?
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
Na 53letou sexy influencerku letí o polovinu mladší muži. Ostatním ženám radí, jak na zajíčky
Na 53letou sexy influencerku letí o polovinu mladší muži. Ostatním ženám radí, jak na zajíčky Influencerka Andrea Sunshine má 53 let a mladší muži na ni stojí fronty. Na sociálních sítích se proto rozhodla na základě svých zkušeností radit ostatním zralým ženám, jak na zajíčky. Podle této sexy zralé ženy touží mladší muži u starších žen po svalech a sebevědomí - a obojího má Andrea Sunshine na rozdávání.
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
Chování, které na nás muži nesnáší
Chování, které na nás muži nesnáší Ve vztahu mezi mužem a ženou existují věci mezi nebem a zemí, které nám jakožto něžnému pohlaví připadají naprosto normální, avšak muže dokážou pěkně vytočit. My ženy ale stále nechápeme, proč tomu tak je.
Článek
Nevychází vám vztahy? Možná to bude tím, že jste se narodila v tomto znamení
Nevychází vám vztahy? Možná to bude tím, že jste se narodila v tomto znamení Některé ženy mají to štěstí, že téměř na poprvé najdou svého prince na bílém koni, se kterým stráví zbytek svého života. Na druhou stranu jsou tady ženy, které ač se snaží sebevíc, vztahy jim jednoduše řečeno nevychází a ony nevědí proč.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
Co před námi muži doopravdy skrývají? To neuhodnete
Co před námi muži doopravdy skrývají? To neuhodnete Muži žijí v průměru o několik let méně než ženy, muži stráví asi rok svého života pohledem na jiné ženy, muži lžou dvakrát častěji než ženy... Tato fakta o mužích se můžete dozvědět díky statistikám, které vám i tak o mužském pokolení nedokážou říct všechno. Jaké zásadní věci tedy před námi muži skrývají?
Článek
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Právě z tohoto důvodu existují věci, které muži na ženách nikdy nepochopí a naopak. Proto jsme si pro vás připravili výčet věcí, které ženám alespoň o něco více pomohou opačné pohlaví pochopit.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
15 nejtrapnějších hlášek mužů během sexu
15 nejtrapnějších hlášek mužů během sexu Před, během nebo po sexu. Na tom vlastně nezáleží, podstatné je, co je muž schopen v tomto rozmezí vyplodit za perly. V praxi, nejlépe v tom nejlepším, se některým hláškám prostě jen zasmějete, jak jsou absurdní, za jiné byste ho zase nejradši vykopla nejen z postele.
Článek
4 důvody, proč se muži neomlouvají: Slovo “Promiň!” od nich uslyšíte výjimečně
4 důvody, proč se muži neomlouvají: Slovo “Promiň!” od nich uslyšíte výjimečně Omluva má úžasnou moc. Hojí rány, odstraňuje zášť, podporuje odpuštění, potvrzuje emoce a snižuje stres. Slovo “promiň” nebo “omlouvám se” však častěji uslyšíte z úst žen nežli mužů. Vrtá vám hlavou, proč se váš partner nebo manžel vyhýbá omluvě, i když je podle vás slůvko “promiň” na místě? Zde jsou hlavní důvody, proč tomu tak je.
Článek
Deset důležitých otázek, na které se vás muž bojí v posteli zeptat
Deset důležitých otázek, na které se vás muž bojí v posteli zeptat Ačkoliv muži v jistých situacích mohou působit statečně a neohroženě, v posteli takovou odvahou již neoplývají. A proč se tedy své milenky bojí na některé otázky ohledně sexu zeptat? Nejspíš se obávají toho, že danou otázku špatně položí a společně strávený večer bude rázem pryč.
Článek
Co muži neslyší rádi? Napoví vám tento horoskop
Co muži neslyší rádi? Napoví vám tento horoskop Vztah mezi partnery může být harmonický a někdy i velmi bouřlivý. Stačí málo a hádka je na světě. Pokud si myslíte, že vašeho partnera dobře znáte, a přesto ho dokážete nechtěně rozčílit, může za to nejspíše znamení, ve kterém se muž narodil.
Článek
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají Máte nový objev a domníváte se, že by z toho mohlo být něco víc. Jenže když mu jako první napíšete, dlouho vám neodepisuje nebo se vám neozve vůbec. Zajímá vás, proč vám tento muž sám od sebe nenapíše? Důvodů, proč se vám neozývá, může být hned několik.