Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor Ačkoliv je v nás zakořeněno to, že muži zpravidla podvádějí častěji než ženy, není to tak úplně pravda. Podle posledních průzkumů, které se zabývaly nevěrami u dlouhodobých vztahů, se ukázalo, že většinou jsou to právě ženy, kdo je ve vztahu nevěrný.
Článek
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají Máte nový objev a domníváte se, že by z toho mohlo být něco víc. Jenže když mu jako první napíšete, dlouho vám neodepisuje nebo se vám neozve vůbec. Zajímá vás, proč vám tento muž sám od sebe nenapíše? Důvodů, proč se vám neozývá, může být hned několik.
Článek
První máj aneb lásky čas: Proč se 1. května líbáme pod rozkvetlou třešní
První máj aneb lásky čas: Proč se 1. května líbáme pod rozkvetlou třešní První máj je nejen svátkem práce. Tento den je v Česku spojen s líbáním pod rozkvetlou třešní. Každá žena a dívka, která pod třešní dostane polibek od svého partnera, kamaráda či tatínka, bude celý následující rok kvést do krásy. Nepolíbená žena však prý do roka uschne. Kde se tato tradice vůbec vzala?
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
4 důvody, proč se muži neomlouvají: Slovo “Promiň!” od nich uslyšíte výjimečně
4 důvody, proč se muži neomlouvají: Slovo “Promiň!” od nich uslyšíte výjimečně Omluva má úžasnou moc. Hojí rány, odstraňuje zášť, podporuje odpuštění, potvrzuje emoce a snižuje stres. Slovo “promiň” nebo “omlouvám se” však častěji uslyšíte z úst žen nežli mužů. Vrtá vám hlavou, proč se váš partner nebo manžel vyhýbá omluvě, i když je podle vás slůvko “promiň” na místě? Zde jsou hlavní důvody, proč tomu tak je.
Článek
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu Pokud chcete žít ve spokojeném a fungujícím vztahu, jistě na něj máte své požadavky, kterých se držíte. Nejen ženy, ale také muži očekávají od svých protějšků víc než tělesnou blízkost. Po čem tedy muži v partnerském vztahu skutečně touží?
Článek
Sexuální minulost, velikost bot a děti. Tabu, o kterých ženy nerady mluví
Sexuální minulost, velikost bot a děti. Tabu, o kterých ženy nerady mluví Existují témata, na která jsme my ženy během rozhovoru obzvlášť choulostivé. Jsou to pro nás zkrátka tabu, kterým se snažíme vyhýbat za každé situace. A když se nás na ně někdo zeptá, jsme vnitřně naštvané a snažíme se z rozhovoru ladně vybruslit. Která témata jsou pro nás tedy tabu, a stydíme se nebo nechceme o nich prostě mluvit?
Článek
Proč ženy dávají přednost špatným mužům před těmi hodnými: Za vším hledejte hormony
Proč ženy dávají přednost špatným mužům před těmi hodnými: Za vším hledejte hormony Máte pocit, že si stále vybíráte gaunery? Hodní a dobří muži rozhodně nevymřeli, chyba je někde jinde. Ženy si podvědomě vybírají špatné protějšky, kteří mají velké charisma a kteří přitahují problémy, hned z několika důvodů. Na vině jsou zejména ženské hormony a ovulace.
Článek
Skutečné důvody, proč ženy přehlížejí nevěru: Děti, finanční závislost a strach ze samoty
Skutečné důvody, proč ženy přehlížejí nevěru: Děti, finanční závislost a strach ze samoty Není tajemstvím, že se nevěra objevuje v každém druhém vztahu. Svůj protějšek podvádějí jak muži, tak ženy. Jenže, mnohdy se stává, že ženy nevěru svého partnera či manžela ignorují, nevšímají si svých vnitřních pocitů a předstírají, že jejich partnerský vztah je stále v pořádku. Proč tomu tak je?
Článek
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí My ženy jsme pro muže naprosto nevyzpytatelné, ale především okouzlující bytosti, bez kterých jednoduše nemohou být. Ačkoliv samy o sobě jsme neodolatelné, existuje pět věcí, které na nás muži milují a kterými na každého z nich zapůsobíme i beze slov. Které to jsou?
Článek
Chování, které na nás muži nesnáší
Chování, které na nás muži nesnáší Ve vztahu mezi mužem a ženou existují věci mezi nebem a zemí, které nám jakožto něžnému pohlaví připadají naprosto normální, avšak muže dokážou pěkně vytočit. My ženy ale stále nechápeme, proč tomu tak je.
Článek
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy Že dvojice, kterou tvoří vysoký muž a malá žena vypadá velmi nesourodě? Nenechte se zmást prvním dojmem, podle vědců z jihokorejské Konkuk University má právě tento pár skvělé vyhlídky na velmi šťastné manželství. Důležitou roli v tomto případě hraje především výška muže, a to hned z několika důvodů.
Článek
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout Jste při intimních situacích sebevědomá? Právě to má podle vědců z Belgie velký vliv na váš sexuální život. Vaše sebevědomí ovšem neovlivňuje, jak by se mohlo na první pohled zdát, krásná postava, ale spíše tvář.
Článek
3 nejhorší znamení zvěrokruhu pro vztah. S kým je partnerský vztah opravdu náročný a proč?
3 nejhorší znamení zvěrokruhu pro vztah. S kým je partnerský vztah opravdu náročný a proč? Co se 12 znamení zvěrokruhu týče, existují mezi nimi velké rozdíly i v prožívání partnerských vztahů. Každé hvězdné znamení má totiž určité vztahového návyky, které ovlivňují, jakým způsobem svůj protějšek milují. Zajímá vás, která jsou 3 nejhorší znamení pro vztah? Náročné to budete mít, zvlášť pokud začnete chodit s těmi následujícími.
Článek
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné?
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné? V dnešní době, kdy finančně musí rodinu podporovat nejenom muži, ale také ženy, se může stát, že právě manželka a zároveň maminka se někdy cítí vyčerpaně. V takovém případě je na místě, aby si manželé byli v domácích pracích rovni, mnohdy to tak ale bohužel není.
Článek
Když se ženy líčí samy vs. když jim dělá make-up profesionálka. Ruská vizážistka Julia Ismailova ukázala rozdíl
Když se ženy líčí samy vs. když jim dělá make-up profesionálka. Ruská vizážistka Julia Ismailova ukázala rozdíl Jste spokojená s tím, jak se líčíte, nebo byste svůj vzhled mírně poupravila? V případě používání make-upu se však nemá nic přehánět a méně někdy znamená více. Právě to by vám poradila ruská vizážistka Julia Ismailova. Tato profesionálka předělává běžný make-up žen a klade důraz na přirozenost. A výsledek? Ten je naprosto dokonalý.