Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Video s opilou veverkou se stalo hitem internetu. Za její stav mohly zkvašené hrušky
Video s opilou veverkou se stalo hitem internetu. Za její stav mohly zkvašené hrušky Kathleen Morlok z americké Minnesoty zachytila veselou podívanou. Na své zahradě natočila opilou veverku, která si pochutnávala na fermentovaných hruškách. Roztomilé video malého tvorečka, který má problém s rovnováhou, je v současnosti doslova hitem na sociálních sítích.
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu Pokud chcete žít ve spokojeném a fungujícím vztahu, jistě na něj máte své požadavky, kterých se držíte. Nejen ženy, ale také muži očekávají od svých protějšků víc než tělesnou blízkost. Po čem tedy muži v partnerském vztahu skutečně touží?
Článek
8 signálů nastávající krize ve vztahu
8 signálů nastávající krize ve vztahu Připadá vám, že se od vás vzdaluje nebo se vztah ubírá špatným směrem? Pak je možné, že se blíží rozchod. Na to mohou upozornit určité signály, které váš partner vysílá či spíše už nevysílá.
Článek
Červenec přeje lásce: 5. 7. slavíme Mezinárodní den objetí zdarma a 6. 7. Světový den polibku
Červenec přeje lásce: 5. 7. slavíme Mezinárodní den objetí zdarma a 6. 7. Světový den polibku V Česku si tradičně 5. 7. připomínáme Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje a 6. 7. Den upálení Mistra Jana Husa. Tyto červencové dny však můžeme prožít i jinak, protože přejí lásce a zamilovanosti. Na 5. 7. totiž spadá Mezinárodní den objetí zdarma a na 6. 7. pak Světový den polibku.
Článek
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti Zlato, miláčku, prdelko… Milé, vtipné či lehce peprné přezdívky si lidé dávají, aby si projevili lásku a náklonnost. Vlastní jazyk a zvyky zamilované spojují a posilují partnerství. Češi si v láskyplných přezdívkách libují, používají je celé tři čtvrtiny lidí.
Článek
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání Před dvěma lety zavítala 23letá Kate Lefler do baru, kde podle svých slov zažila osudové setkání. Na krátkou chvíli se zde potkala s panem neznámým, který se jí představil jako Adam. Mezi párem přeskočila jiskra. Kate se však už s tímto mužem nesetkala. Jelikož jej nedokázala vyhnat z hlavy, vyhlásila po něm pátrání na Instagramu.
Článek
Po společné noci jí přišla od muže šokující zpráva. Žena jí poté zveřejnila na internetu
Po společné noci jí přišla od muže šokující zpráva. Žena jí poté zveřejnila na internetu Když jedna nejmenovaná žena zveřejnila na webové stránce zprávu, která jí přišla od muže, se kterým měla před pár dny nezávazný sex, rozpoutala docela vášnivou debatu.
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
Z 84leté italské babičky se díky koronaviru stala hvězda internetu. Nonna Nerina radí, jak na domácí těstoviny
Z 84leté italské babičky se díky koronaviru stala hvězda internetu. Nonna Nerina radí, jak na domácí těstoviny Chcete se dát do výroby domácích těstovin, ale nevíte jak na to? Potom si na internetu pusťte video se zkušenou italskou babičkou Nonnou Nerinou, která vám krok za krokem vysvětlí, jak postupovat. Tuto 84letou Italku v její lásce k vaření a sdílení kuchařských zkušeností s ostatními nezastavil ani koronavirus.
Článek
Během života se skutečně zamilujeme maximálně třikrát: A to vždy do jiného typu člověka
Během života se skutečně zamilujeme maximálně třikrát: A to vždy do jiného typu člověka Zamilovanost je nádherná věc, která v průběhu času vyprchá. Že je tento pocit v každém vztahu jen počáteční záležitostí, ví snad každý z nás. A věděli jste také, že se v průběhu života skutečně zamilujeme až třikrát? Podle psychologů totiž nemusíme mít pouze jednu osudovou lásku. Můžeme se zamilovat do různých typů lidí, a to z různého důvodu.