Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Stará známá pravda: Rodiče se normálně vyspí až po 6 letech od narození potomka
Stará známá pravda: Rodiče se normálně vyspí až po 6 letech od narození potomka Nastávající rodiče si často od druhých lidí vyslechnou nevyžádanou radu, aby si naplno užili spánku, dokud to jde. Mnohdy to naivně berou jako zbytečné strašení. Pokud ale máte malé děti a spíte jenom pár hodin denně, víte, o čem je řeč. Tuto skutečnost potvrdili i sami vědci. Podle nich se rodiče pořádně vyspí až po 6 letech od narození dítěte.
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
Hvězda 3v1 Martina Pártlová je těhotná. V 41 letech čeká první dítě s o 14 let mladším partnerem
Hvězda 3v1 Martina Pártlová je těhotná. V 41 letech čeká první dítě s o 14 let mladším partnerem Martina Pártlová ve svých 41 letech oznámila, že bude poprvé maminkou. Tato hvězda 3v1 tak bude moci brzy vozit kočárek se svými kamarádkami Nikol Štíbrovou a Veronikou Arichtevou. Kdo je ale otcem dítěte? Jeho jméno Martina Pártlová odtajnila teprve před několika dny.
Článek
Slepá nevěsta si „prohlédla“ své svatební fotky. Díky geniálnímu nápadu fotografa si splnila svůj sen
Slepá nevěsta si „prohlédla“ své svatební fotky. Díky geniálnímu nápadu fotografa si splnila svůj sen Fotograf z australského Sydney James Day jednoho dne fotil svatbu, na níž se vdávala zcela slepá nevěsta. Tento svatební fotograf si lámal hlavu tím, že přece není možné, aby tato žena fotky ze své svatby nikdy neviděla. A přišel s geniálním řešením, díky kterému si jak ženich, tak nevěsta uchovají ze své svatby naprosto nádherné vzpomínky!
Článek
Manželé Joseph a Eve se kvůli koronaviru neviděli 215 dní. Po 60 letech manželství je rozdělil až covid-19
Manželé Joseph a Eve se kvůli koronaviru neviděli 215 dní. Po 60 letech manželství je rozdělil až covid-19 Koronavirus nerozděluje pouze kamarády a přátele, ale i celé rodiny. Své by o tom mohli vyprávět američtí manželé Joseph a Eve, kteří jsou spolu krásných 60 let. Letos v březnu se ovšem museli odloučit kvůli koronaviru. Bylo to pro ně nelehké období. Opět se tváří v tvář setkali až v polovině letošního října po dlouhých 215 dnech.
Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu Pokud chcete žít ve spokojeném a fungujícím vztahu, jistě na něj máte své požadavky, kterých se držíte. Nejen ženy, ale také muži očekávají od svých protějšků víc než tělesnou blízkost. Po čem tedy muži v partnerském vztahu skutečně touží?
Článek
První máj aneb lásky čas: Proč se 1. května líbáme pod rozkvetlou třešní
První máj aneb lásky čas: Proč se 1. května líbáme pod rozkvetlou třešní První máj je nejen svátkem práce. Tento den je v Česku spojen s líbáním pod rozkvetlou třešní. Každá žena a dívka, která pod třešní dostane polibek od svého partnera, kamaráda či tatínka, bude celý následující rok kvést do krásy. Nepolíbená žena však prý do roka uschne. Kde se tato tradice vůbec vzala?
Článek
Nastěnka z Mrazíka je po letech k nepoznání. Jak vypadá po 57 letech od natáčení oblíbené pohádky?
Nastěnka z Mrazíka je po letech k nepoznání. Jak vypadá po 57 letech od natáčení oblíbené pohádky? Dokážete si závěr starého roku představit bez kultovní pohádky Mrazík? Určitě nikoliv. Od natáčení pohádky o pracovité Nastěnce, namyšleném Ivanovi a spravedlivém Mrazíkovi uplynulo již 57 let a přirozeně velkou proměnou prošli i samotní herci. Zajímá vás, jak v současnosti vypadá Nastěnka z Mrazíka? Rozhodně byste ji nepoznali.
Článek
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou?
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou? K prvnímu máje se váže tradice polibku pod rozkvetlou třešní. Také jste si prvomájový polibek nenechali ujít? Rozhodně nejste sami. Tuto staročeskou tradici spojenou s láskou, romantikou a plodností dodržela i řada českých celebrit. Které z nich v letošním roce rozhodně neuschnou?
Článek
8 signálů nastávající krize ve vztahu
8 signálů nastávající krize ve vztahu Připadá vám, že se od vás vzdaluje nebo se vztah ubírá špatným směrem? Pak je možné, že se blíží rozchod. Na to mohou upozornit určité signály, které váš partner vysílá či spíše už nevysílá.
Článek
Jak dnes vypadají seriálové hrdinky Xena a Gabriela po 27 letech od natáčení? Jsou si stále podobné
Jak dnes vypadají seriálové hrdinky Xena a Gabriela po 27 letech od natáčení? Jsou si stále podobné Patřili jste k fanouškům amerického fantasy seriálu Xena? Možná, že vás někdy napadlo, jak vypadají jeho hlavní hrdinky Xena a Gabriela v současnosti. I když od natáčení tohoto populárního seriálu uplynulo již 27 let, herečkám Lucy Lawless alias Xeně a Renée O’Connor alias Gabriele to stále neskutečně sekne.
Článek
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti Zlato, miláčku, prdelko… Milé, vtipné či lehce peprné přezdívky si lidé dávají, aby si projevili lásku a náklonnost. Vlastní jazyk a zvyky zamilované spojují a posilují partnerství. Češi si v láskyplných přezdívkách libují, používají je celé tři čtvrtiny lidí.
Článek
Pyšná princezna z roku 1952 oslavila 70 let od své premiéry. Co jste o této filmové pohádce nevěděli?
Pyšná princezna z roku 1952 oslavila 70 let od své premiéry. Co jste o této filmové pohádce nevěděli? Pohádka Pyšná princezna v pondělí 26. září 2022 oslavila již 70 let od své filmové premiéry. Tento černobílý snímek o pyšné princezně Krasomile a spravedlivém králi Miroslavovi milují lidé napříč generacemi. Myslíte si, že Pyšnou princeznu znáte opravdu dobře? Přinášíme několik zajímavostí, které jste o této filmové pohádce možná ani nevěděli.
Článek
Zemřel slovenský herec Michal Monček, bylo mu 88 let. Hrál ve známých filmech i v Ordinaci v růžové zahradě
Zemřel slovenský herec Michal Monček, bylo mu 88 let. Hrál ve známých filmech i v Ordinaci v růžové zahradě V pátek 17. listopadu 2023 zemřel v Bratislavě známý slovenský herec Michal Monček. Dožil se úctyhodného věku 88 let. O jeho odchodu z tohoto světa informovalo na sociálních sítích Divadlo Jána Palárika v Trnavě, jehož byl Michal Monček dlouholetým členem.