Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Pravidla letní lásky: Držte se jich, jedině tak si užijete žhavý letní flirt bez následků
Pravidla letní lásky: Držte se jich, jedině tak si užijete žhavý letní flirt bez následků Hřejivé sluneční paprsky, šplouchající moře, rozpálená pláž a rozbouřené hormony. Doba letních lásek je opět tu. Pokud jste nezadaná, klidně si ji užijte plnými doušky. Žhavý letní flirt však s sebou nese i spoustu rizik. Abyste si jej mohla vychutnat bez následků, není od věci, když budete myslet na následující jednoduchá pravidla.
Článek
Krásné nohy bez ztvrdlé kůže: Udělejte si pedikúru v pohodlí domova
Krásné nohy bez ztvrdlé kůže: Udělejte si pedikúru v pohodlí domova Blíží se letní počasí a mnohé z nás už se nemohou dočkat, až si vezmou pohodlné sandálky a pantoflíčky. Ovšem ne všechny máme to štěstí, že máme chodidla jako z reklamy. Trápí nás ztvrdlá a nevzhledná kůže na našich nohách. Co s ní?
Článek
Žena si z dovolené v Chorvatsku dovezla štíra s mláďaty. Objevila je v kufru při vybalování
Žena si z dovolené v Chorvatsku dovezla štíra s mláďaty. Objevila je v kufru při vybalování Vozíte si z letní dovolené suvenýry? Své by o tom mohla vyprávět jedna Rakušanka, která si z dovolené v Chorvatsku nevědomky přivezla domů velmi nepříjemné překvapení. Při vybalování kufru totiž zjistila, že se jí do zavazadla nastěhovala rodinka štírů.
Článek
Poslední říjnový víkend si pospíme o hodinu déle. Čeká nás změna času z letního na zimní
Poslední říjnový víkend si pospíme o hodinu déle. Čeká nás změna času z letního na zimní Poslední říjnový víkend opět nastává změna letního času na čas zimní. Znamená to, že tlustou ručičku na hodinách posuneme v neděli ve tři hodiny ráno zpátky na dvě hodiny ráno. Ze soboty na neděli si tak díky změně času pospíme o celou jednu hodinu déle. Změna času z letního na zimní v roce 2020 konkrétně připadá na neděli 25. října.
Článek
Ženu podváděl manžel 22 let s její vlastní matkou. Na nevěru přišla náhodou
Ženu podváděl manžel 22 let s její vlastní matkou. Na nevěru přišla náhodou Říká se, že největší jistotu v našich životech nám poskytují rodiče a partner. Že to nemusí být zas tak úplná pravda, se bohužel náhodou dozvěděla jedna žena, která se ostatním se svým šokujícím rodinným tajemstvím svěřila na sociální síti Reddit. O co konkrétně šlo? Tuto ženu podváděl její manžel celých 22 let s její vlastní matkou!
Článek
Za letní angínu mohou mokré plavky i klimatizace: Co dělat, aby nás tato nemoc nepřekvapila?
Za letní angínu mohou mokré plavky i klimatizace: Co dělat, aby nás tato nemoc nepřekvapila? Angína je nejčastější letní nemocí. Ač si chceme užívat sluníčka, vody a vysokých teplot, často nás nemilosrdně upoutá na lůžko. A to klidně na dovolené u moře. Za letní angínu, ať už virovou či bakteriální, často může klimatizace nebo prochladnutí ze studených nápojů. Jak se této nemoci vyhnout obloukem?
Článek
Kdy se mění čas 2023? Hodinovou ručičku přetočíme na letní čas 2023 za pár týdnů
Kdy se mění čas 2023? Hodinovou ručičku přetočíme na letní čas 2023 za pár týdnů Chcete přesně vědět, kdy se bude posouvat čas v letošním roce? Vydržte několik týdnů a bude tu letní čas 2023. Prozradíme vám, kdy přesně tato změna času 2023 nastane a jak to bude po nastolení letního času s denním světlem.
Článek
Trendy letní manikúra 2023: Vsaďte na modré odstíny
Trendy letní manikúra 2023: Vsaďte na modré odstíny Léto 2023 je v plném proudu. Zajímá vás, jaké se teď nosí nehty a hledáte inspiraci? K trendům letní manikúry 2023 patří modré odstíny. Nemusíte okamžitě běžet na profesionální manikúru, stačí si koupit ty správné laky na nehty. Dáme vám tipy na trendy odstíny modré, které letošní léto rozhodně stojí za vyzkoušení!
Článek
Koronavirus v Česku a postupné uvolňování: Pravidla, která nově platí od středy 18. listopadu
Koronavirus v Česku a postupné uvolňování: Pravidla, která nově platí od středy 18. listopadu Od středy 18. listopadu začínají v Česku platit nová pravidla, která mají za úkol zmírnit šíření nového koronaviru. Změny nastávají zejména v obchodech a ve školách. Ovšem nejen to. Máme pro vás přehledný seznam změn, které jsou nově v platnosti a které vyplývají z protiepidemického systému PES.
Článek
Návrat dětí do škol 18. listopadu: Týká se žáků přípravných, 1. a 2. tříd základních škol a všech tříd speciálních škol
Návrat dětí do škol 18. listopadu: Týká se žáků přípravných, 1. a 2. tříd základních škol a všech tříd speciálních škol Český ministr školství Robert Plaga na tiskové konferenci ve středu 11. listopadu uvedl pozitivní zprávu určenou pro všechny prvňáčky, druháčky, žáky přípravných tříd i žáky všech tříd speciálních škol. Tyto děti se podle jeho slov budou moci vrátit ve středu 18. listopadu zpátky do lavic.
Článek
Mladý britský pár si během karantény postavil vysněné letní kino. Luke a Hannah nyní sledují pod širým nebem své oblíbené filmy
Mladý britský pár si během karantény postavil vysněné letní kino. Luke a Hannah nyní sledují pod širým nebem své oblíbené filmy Sníte o tom, že si na vlastní zahradě užijete letní kino pod širým nebem? Sen se může stát skutečností, a to velmi lehce. Inspirovat vás může počin mladého britského páru Luka Whelana a Hannah Fergusonové, kteří si stylové venkovní kino postavili na terase svého domu během nucené karantény. Co říkáte, povedlo se jim to?
Článek
Změna času ze zimního na letní 2024: Hodinky budeme muset posouvat nejméně další dva roky
Změna času ze zimního na letní 2024: Hodinky budeme muset posouvat nejméně další dva roky Zanedlouho nás opět čeká změna zimního času na čas letní. Znamená to tedy, že si ručičku na hodinkách budeme muset posunout o hodinu zpátky a během posledního březnového víkendu se vyspíme o jednu hodinu méně. Dobrou zprávou však je, že od roku 2026 může být všechno úplně jinak.
Článek
Letní šaty, které ovládnou letošní sezonu: S balónovými rukávy a v baby pink odstínu
Letní šaty, které ovládnou letošní sezonu: S balónovými rukávy a v baby pink odstínu Stále teplejší počasí nás láká k tomu, abychom se oblékly do letních šatů. Jenže, které vybrat? Jestli jste i vy na vážkách, pořiďte si takové šaty, které budou velkým hitem nadcházející letní sezony. Letošnímu létu budou konkrétně vévodit šaty v jemné růžové barvě s nadýchanými balónovými rukávy. Co na ně říkáte?
Článek
Známe to nejlepší letní osvěžení: Vyzkoušejte melounový nanuk, čerstvý ledový čaj a lehký ovocný salát
Známe to nejlepší letní osvěžení: Vyzkoušejte melounový nanuk, čerstvý ledový čaj a lehký ovocný salát Potřebujete se osvěžit během parných dnů, kdy teploměr šplhá až k tropickým teplotám? Přinášíme vám osvědčené recepty, které vám přinesou to pravé osvěžení i během vysokých teplot. Pochutnat si můžete třeba na nanuku z červeného melounu, jistě oceníte i čerstvý ledový čaj či lehký ovocný salát. Podle nás jde o to nejlepší letní osvěžení.