Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
9 výhod, které s sebou přináší manželství
9 výhod, které s sebou přináší manželství Z neznámého důvodu v posledních letech s sebou slovo manželství nese lehce negativní tón a jen málokdo si dokáže manželství chválit. Existují stovky vtípků na tohle téma a pochopitelně i rozhovory se nesou ve stejném duchu.
Článek
Jak snadno vymačkat citrusové plody a jaké jsou zdravotní výhody jejich šťávy?
Jak snadno vymačkat citrusové plody a jaké jsou zdravotní výhody jejich šťávy? Dnes vám přinášíme jednoduchý trik, který zejména ocení všechny domácí hospodyňky, které rády vaří. Citrónová šťáva je pro naše zdraví jednoznačně prospěšná a navíc se hodí i do některých pokrmů. Ovšem vymačkávání citrónů tak jednoduché už není a někdy v něm, ačkoliv se snažíte sebevíc, ještě spousta šťávy zbyde.
Článek
Malá žena jako znamení trvalého vztahu. Jaké výhody nese soužití s ní?
Malá žena jako znamení trvalého vztahu. Jaké výhody nese soužití s ní? Ne nadarmo se říká „co je malé, to je milé“ a o malých ženách to platí dvojnásob. A kromě toho, že jsou milé a hlavně roztomilé, tak je dokázáno, že jsou také těmi nejlepšími partnerkami. Jak je to možné? Na to se podíváme v dnešním článku.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
Jsou spolu krásných 40 let. Jon Bon Jovi prozradil návod na šťastné manželství
Jsou spolu krásných 40 let. Jon Bon Jovi prozradil návod na šťastné manželství K nejstabilnějším párům světového showbyznysu patří jednoznačně zpěvák Jon Bon Jovi a jeho manželka Dorothea Bongi. Pár tvoří již 40 let, přitom 31 let jsou manželé. Dali se dohromady už na střední škole a jejich láska stále trvá. Jon Bon Jovi nyní odkryl tajemství jejich šťastného vztahu a dlouholetého manželství.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
7 věcí, které zaručeně zničí vaše manželství
7 věcí, které zaručeně zničí vaše manželství Jsou věci, které by se v manželství a celkově v partnerském vztahu prostě dělat neměly. I přesto, že to v tu chvíli nemusíte myslet nijak zle, partner to postupem času, kdy se problémy budou na sebe nabalovat, uvidí jinak. Přichystali jsme si tedy pro vás 7 věcí, na které byste si měli dávat pozor, pokud chcete, aby vaše manželství vydrželo.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí Žít v dlouhodobém vztahu, který je krásný, pohodový a spokojený, není automatická záležitost. Aby vám to v partnerství či manželství i po letech klapalo, je třeba jít tomu na proti. Jak tedy udržet dlouhodobý vztah, ve kterém se budete cítit oba krásně? Dělejte s partnerem společně zejména následující věci.
Článek
Proč nespěchat do manželství? Nevyřešíte tím partnerské problémy ani samotu
Proč nespěchat do manželství? Nevyřešíte tím partnerské problémy ani samotu Ženy jsou velké romantičky. Když se zamilují, už po pár týdnech vztahu slyší zvonit svatební zvony. Jenže manželství je záležitost na celý život. Měla byste vědět, že po svatbě se váš život radikálně změní a z běžných věcí se stane luxus. Přinášíme vám důvody, proč byste měla před vstupem do manželství ještě trochu přibrzdit.
Článek
Jaké zásadní změny se ve vztahu objeví rok po svatbě?
Jaké zásadní změny se ve vztahu objeví rok po svatbě? Ačkoliv se může zdát, že je svatba jen den, kdy si pár slíbí před svou rodinou a přáteli lásku a věrnost, ve skutečnosti je to jeden z životních milníků, který značí, že již nic nebude jako dřív, a dokonce i osobnosti obou zúčastněných se začínají po svatbě měnit.
Článek
Proč lidé žijí v nefungujícím vztahu zcela dobrovolně a bez výčitek?
Proč lidé žijí v nefungujícím vztahu zcela dobrovolně a bez výčitek? Statistiky udávají, že rozvodem si projde až polovina manželství. Je to bohužel trend dnešní doby, jakmile ve vztahu něco nefunguje podle představ, okamžitě žádáme o rozvod jako na běžícím páse. Namísto toho, abychom svůj vztah zachránili, jej svým chováním postupně ničíme.
Článek
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy Že dvojice, kterou tvoří vysoký muž a malá žena vypadá velmi nesourodě? Nenechte se zmást prvním dojmem, podle vědců z jihokorejské Konkuk University má právě tento pár skvělé vyhlídky na velmi šťastné manželství. Důležitou roli v tomto případě hraje především výška muže, a to hned z několika důvodů.
Článek
Mezi manželi je rozdíl 37 let a opět šokují: 62letá žena a její 25letý manžel touží po společném miminku
Mezi manželi je rozdíl 37 let a opět šokují: 62letá žena a její 25letý manžel touží po společném miminku Když mezi sebou 62letá Cheryl a 25letý Quran uzavřeli manželství, všechny jejich sňatek šokoval. Manželé McGregorovi, mezi nimiž je věkový rozdíl 37 let, však jdou ještě dál. Rozhodli se, že si pořídí miminko. Se společným potomkem to podle svých slov myslí opravdu vážně.
Článek
Recept na šťastné a spokojené manželství? Žádné děti, radí britská moderátorka
Recept na šťastné a spokojené manželství? Žádné děti, radí britská moderátorka Jak mít šťastné manželství? Odpovědí na tuto otázku byste našli opravdu spoustu a samozřejmě by se od sebe výrazně lišily. Moderátorka a produkční britské televizní stanice BBC Kate Humble v tom má jasno. Šťastné a spokojené manželství si podle ní udržíte tehdy, když nebudete mít děti. Co na tento její názor říkáte?