Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
11 partnerských poloh ve spánku: Co všechno řeknou o kvalitě vašeho vztahu?
11 partnerských poloh ve spánku: Co všechno řeknou o kvalitě vašeho vztahu? Poloha, ve které vedle svého partnera usínáte a poté celou noc spíte, toho o vašem partnerském vztahu řekne opravdu hodně. Všechno, co děláte při usínání a během spánku, se totiž děje podvědomě. A právě přesná poloha ve spánku dokáže odhalit, jestli vám to s partnerem skutečně klape, nebo ne.
Článek
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály Najít někoho, s kým vám je dobře a dokonale si rozumíte, je opravdové štěstí. Ale najít si zároveň i někoho, s kým vám to vydrží už napořád, je hotový zázrak. A jak tedy poznat, že ten koho milujete, je ten pravý, a že vaše láska i hory přenáší?
Článek
Jakým stylem se s partnerem držíte za ruce? O vašem vztahu to prozradí spoustu věci
Jakým stylem se s partnerem držíte za ruce? O vašem vztahu to prozradí spoustu věci Páry si svou lásku a oddanost projevují nejrůznějšími způsoby a držení rukou mezi to rozhodně patří. Každý člověk je jiný a proto i každý pár preferuje držení jiným způsobem, což právě dokáže o člověku mnoho vypovědět.
Článek
Jaký je váš partner ve vztahu? Prozradí to o něm jeho malíček
Jaký je váš partner ve vztahu? Prozradí to o něm jeho malíček Říká se, že oči jsou oknem do lidské duše. Dáte nám ovšem za pravdu, že i z rukou se toho dá o člověku leccos vyčíst a mnohdy právě naše prsty odhalí tolik věcí, nad kterými nám zůstává rozum stát. Každý z našich prstů je spojený s určitým typem energie a my se dnes podíváme hlouběji na to, co o vašem partnerovi dokáže vypovědět jeho malíček.
Článek
Jak s partnerem usínáte: Co to o vašem vztahu vypovídá?
Jak s partnerem usínáte: Co to o vašem vztahu vypovídá? Napadlo by vás někdy, že to, v jaké poloze usínáte a spíte vedle svého partnera, dokáže o vašem vztahu spoustu věcí vypovědět? Podle britské studie, kterou zveřejnil deník Daily Mail, opravdu velice záleží na tom, jak vedle svého milého uleháte.
Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
5 poloh při milování, ve kterých jste pro muže nejkrásnější
5 poloh při milování, ve kterých jste pro muže nejkrásnější Muži sex milují, o tom jistě není pochyb, jenže v některých polohách si jej užívají přeci jen o něco víc. Pochopitelně co muž, to názor! Ovšem existuje pět poloh, na kterých se většina mužů shodla.
Článek
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti Zlato, miláčku, prdelko… Milé, vtipné či lehce peprné přezdívky si lidé dávají, aby si projevili lásku a náklonnost. Vlastní jazyk a zvyky zamilované spojují a posilují partnerství. Češi si v láskyplných přezdívkách libují, používají je celé tři čtvrtiny lidí.
Článek
Těhotenství je nakažlivé: Ovlivňují nás naše těhotné kamarádky i kolegyně
Těhotenství je nakažlivé: Ovlivňují nás naše těhotné kamarádky i kolegyně Vaše kamarádka nebo kolegyně z práce je v radostném očekávání. V důsledku toho se také u vás objevují mateřské pudy a i vy byste si chtěla pořídit miminko. Rozhodně to není nic nenormálního. Těhotenství totiž může být v ženském kolektivu velmi nakažlivé. A potvrzuje to i řada vědeckých studií!
Článek
8 signálů nastávající krize ve vztahu
8 signálů nastávající krize ve vztahu Připadá vám, že se od vás vzdaluje nebo se vztah ubírá špatným směrem? Pak je možné, že se blíží rozchod. Na to mohou upozornit určité signály, které váš partner vysílá či spíše už nevysílá.
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
Američtí manželé dodržují neobvyklý ložnicový zvyk: Každý večer usínají na jiné straně postele
Američtí manželé dodržují neobvyklý ložnicový zvyk: Každý večer usínají na jiné straně postele Když s někým žijete v dlouhodobém vztahu a sdílíte jednu domácnost, přirozeně jste si vyvinuli nejrůznější rituály. Každý z vás také určitě usíná na své straně postele. Kdybyste ulehli na opačnou stranu než obvykle, jistě by se vám špatně spalo. To ale není případ jednoho amerického páru, který svým ložnicovým rituálem překvapil nejednoho člověka.
Článek
Nejdůležitější životní pravidla, která nás naučily naše matky
Nejdůležitější životní pravidla, která nás naučily naše matky Mámy jsou naší největší životní oporou. Jsou to ženy, od kterých se učíme a které nám dávají cenné rady do života. Bez jejich milující výchovy bychom nebyli takoví, jací jsme. Pokud vám vaše matka vštípila i následující pravidla, máte ve srovnání s ostatními obrovskou výhodu. Tyto cenné životní lekce navíc využijete i při výchově vlastních dětí!
Článek
Žijete v nezdravém partnerském vztahu? Nenechte se kvůli lásce ponižovat a raději otevřete oči
Žijete v nezdravém partnerském vztahu? Nenechte se kvůli lásce ponižovat a raději otevřete oči Myslíte si, že žijete ve zdravém partnerském vztahu, v němž mají oba partneři rovnocenné podmínky? Pozorně otevřete oči a rozhlédněte se. Láska totiž někdy umí překročit určité hranice. Spousta žen se tak dokáže ponížit jenom proto, aby svého partnera či manžela nezklamala nebo dokonce neztratila. Poznáte se v následujících bodech i vy?
Článek
Co všechno o vás prozradí zaťatá pěst? Řekne o vaší povaze více, než byste asi čekali!
Co všechno o vás prozradí zaťatá pěst? Řekne o vaší povaze více, než byste asi čekali! Věřili byste tomu, že kromě čar, které se ukrývají ve vaší dlani, se dá o vaší osobnosti dost vyčíst i z toho, jak vypadá vaše zatnutá pěst? Existují 3 typy, jak můžete svou pěst zatnout, tak to zkuste a podívejte se sami, co to o vás prozradí!