Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Dítě jako záchrana či pojistka vztahu: Nebývá to nejlepší nápad
Dítě jako záchrana či pojistka vztahu: Nebývá to nejlepší nápad I v dnešní době některé páry zastávají názor, že když si pořídí miminko, zachrání to jejich rozpadající se vztah. Ovšem ani společný potomek není zárukou toho, že váš vztah bude nově prosycen harmonií a rodinným štěstím. Z jakého důvodu byste měla na dítě jako na záchranu či pojistku vztahu raději zapomenout?
Článek
Sexuální přitažlivost podle horoskopu: Se kterým znamením zažijete ten nejlepší sex?
Sexuální přitažlivost podle horoskopu: Se kterým znamením zažijete ten nejlepší sex? Některá hvězdná znamení se k sobě hodí více, jiná méně. A to i po sexuální stránce. Proto není od věci vědět, které znamení horoskopu je vaším nejideálnějším sexuálním partnerem, se kterým prožijete ten nejlepší sex ve svém životě. Hvězdy říkají, že mezi některými znameními existuje přímo maximální sexuální přitažlivost. Jak to tedy je?
Článek
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa Světové magazíny každoročně zveřejňují žebříčky nejkrásnějších mužů světa. Také na sociálních sítích se to jenom hemží hlasováním o to, který známý muž je aktuálně tím nejpřitažlivějším. To londýnský plastický chirurg Julian De Silva má jasno. S pomocí řeckého zlatého řezu určil, který z hollywoodských fešáků je nekrásnější na světě.
Článek
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě?
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě? Maminky po celém světě už za pár dnů slaví svůj svátek. Světový Den matek připadá na druhou květnovou neděli, české maminky však měly svůj svátek už 8. května. Vyznat lásku své mámě však nemusíte jenom v tento den. To, jak moc ji máte rádi, jí říkejte všech 365 dnů v roce. Tato nejdůležitější žena vašeho života vám to stonásobně oplatí.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
Tato psychologická fakta vám usnadní život: Pochopíte sebe i svět kolem vás
Tato psychologická fakta vám usnadní život: Pochopíte sebe i svět kolem vás Každým rokem vyjdou v odborných časopisech miliony vědeckých článků, které se věnují psychologii. Najdou se mezi nimi velmi zajímavé poznatky, které využijete ve svém každodenním životě i vy. Následující překvapivá psychologická zjištění vám zlepší vztahy s ostatními lidmi a pomůžou vám žít plnohodnotnější život.
Článek
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět Plánujete, že začnete po práci vydělávat? Anebo vás to ve stávajícím zaměstnání nebaví a chtěla byste změnu? V tom případě pro vás máme horký tip. Odpovězte na inzerát fešného milionáře Matthewa Lepreho, který k sobě aktuálně hledá pravou ruku. Kromě toho, že své asistentce nabízí nejméně 1,1 milionu ročně, hodlá s ní procestovat celý svět.
Článek
Žebříček žen podle znamení zvěrokruhu. Které jsou ty nejlepší partnerky do života?
Žebříček žen podle znamení zvěrokruhu. Které jsou ty nejlepší partnerky do života? Jen málokdo by mohl popřít, že to, v jakém jsme se narodili znamení, toho o nás mnoho vypovídá. Každé znamení má své slabé a silné stránky, které jen těžko dokážeme změnit, a právě tyto vlastnosti tvoří naši osobnost.
Článek
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani?
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani? Patříte mezi sovy, jak se jinak označují ti, kteří si užívají večerního života, nebo mezi skřivany, kteří brzy ráno vstávají? Podle amerických vědců jsou sovy dobrodružnější v sexu než skřivani. Ti jsou naopak konzervativnější a raději udržují dlouhodobé vztahy.
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
Lži, kterým věříme, když chceme znovu randit se svým ex
Lži, kterým věříme, když chceme znovu randit se svým ex Říká se, že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Jenže, která z nás se nesnažila znovu dát dohromady se svým ex a slepit kdysi nefungující vztah? I když nám to ostatní vymlouvají, máme nespočet argumentů, proč se svým ex zase randit. Které jsou ty nejčastější? A nejsou to náhodou jenom samé lži?
Článek
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká?
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká? Říká vám něco pojem sexuální anorexie? Pokud ne, nejste sami. Zjednodušeně lze říci, že se jedná o odpor k sexu. Jak se projevuje a co jej způsobuje, na to se podíváme v následujícím článku.
Článek
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa Nevěra k partnerským vztahům patří již od pradávna. V každé zemi mají však lidé na nevěru trochu odlišný názor a je úplně jedno, zda nevěrníkem byl muž či žena.
Článek
Kdo z partnerů by měl kupovat a platit kondomy? Nejde pouze o mužskou záležitost
Kdo z partnerů by měl kupovat a platit kondomy? Nejde pouze o mužskou záležitost Pokud žena nepoužívá hormonální antikoncepci, pár se může před nechtěným početím chránit třeba kondomy. Kdo by je ale měl v partnerském vztahu kupovat a platit? Pouze muž nebo i žena? Tuto otázku si nedávno na sociální síti Reddit položil jeden z uživatelů. Na jeho hlavu se ale snesla velká vlna kritiky. Jak se na tuto problematiku díváte vy?