Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Američtí manželé dodržují neobvyklý ložnicový zvyk: Každý večer usínají na jiné straně postele
Američtí manželé dodržují neobvyklý ložnicový zvyk: Každý večer usínají na jiné straně postele Když s někým žijete v dlouhodobém vztahu a sdílíte jednu domácnost, přirozeně jste si vyvinuli nejrůznější rituály. Každý z vás také určitě usíná na své straně postele. Kdybyste ulehli na opačnou stranu než obvykle, jistě by se vám špatně spalo. To ale není případ jednoho amerického páru, který svým ložnicovým rituálem překvapil nejednoho člověka.
Článek
Co kazí váš intimní život? Váš domácí mazlíček
Co kazí váš intimní život? Váš domácí mazlíček Češi jsou považováni za jedny z největších milovníků psů a koček. Zároveň většina těchto mazlíčků s nimi sdílí také jejich postel. A tady je právě ten problém, protože ať už si to páníčci uvědomují nebo ne, kazí jim to intimní život.
Článek
Nejoblíbenější dny na rozchod: Podle Davida McCandlesse vítězí Valentýn, předvánoční čas a pondělí
Nejoblíbenější dny na rozchod: Podle Davida McCandlesse vítězí Valentýn, předvánoční čas a pondělí Spousta párů se dostává na scestí, na kterém jim dochází, že už nemohou pokračovat společně dál. Přemýšlejí o rozchodu, a to nejen kvůli případné nevěře. Ještě častěji trpí nesouladem v oblasti postojů, tužeb i vzájemných možností. Každý pár zkrátka zvažuje rozchod z jiného důvodu. Ve které dny v roce si lidé říkají sbohem nejčastěji?
Článek
Již v neděli oslavíme svátek sv. Valentýna. Jaká je historie tohoto svátku a jak se slaví dnes?
Již v neděli oslavíme svátek sv. Valentýna. Jaká je historie tohoto svátku a jak se slaví dnes? Již v neděli 14. února tu máme den svatého Valentýna, a ačkoliv se jedná o ryze americký svátek, i u nás se těší velké oblibě. Najdou se však i tací, kteří tento svátek neuznávají a označují jej za něco komerčního. Ať už máte na svátek zamilovaných názor jakýkoliv, pojďte se s námi podívat na to, odkud vlastně tento svátek pochází a jak se slaví v
Článek
Proč partner pokukuje po jiných? Vysvětlení je jednoduché
Proč partner pokukuje po jiných? Vysvětlení je jednoduché Zažila to určitě každá žena a tudíž pravděpodobně i vy samy. Přítel si prohlédne kolemjdoucí ženu a vás to moc nepotěší, nejspíše ho i na to popudlivě upozorníte. Jenže on za to svým způsobem ani nemůže. Pojďme se tedy podívat, proč tomu tak je.
Článek
Jak po odhalení nevěry obnovit důvěru: Chcete-li zachránit vztah, otevřeně komunikujte a začněte spolu opět intimně žít
Jak po odhalení nevěry obnovit důvěru: Chcete-li zachránit vztah, otevřeně komunikujte a začněte spolu opět intimně žít Choulostivá zpráva na messengeru nebo příliš důvěrná SMS, které si přečetl ten podváděný z páru. Odhalení nevěry zpravidla přichází jako blesk z čistého nebe a dokáže pořádně zamávat s každým z nás. Pokud chcete i přes toto zjištění zůstat se svým partnerem ve vztahu, zapracujte na vzájemném obnovení důvěry. Co byste pro to měla udělat?
Článek
Jakým stylem se s partnerem držíte za ruce? O vašem vztahu to prozradí spoustu věci
Jakým stylem se s partnerem držíte za ruce? O vašem vztahu to prozradí spoustu věci Páry si svou lásku a oddanost projevují nejrůznějšími způsoby a držení rukou mezi to rozhodně patří. Každý člověk je jiný a proto i každý pár preferuje držení jiným způsobem, což právě dokáže o člověku mnoho vypovědět.
Článek
Monika Bagárová vyznala svému novému příteli lásku: Potkala jsem anděla, napsala
Monika Bagárová vyznala svému novému příteli lásku: Potkala jsem anděla, napsala Zpěvačka Monika Bagárová má nového přítele a znovu konečně září štěstím. Své nové lásce, kterou je podnikatel z Karlových Varů Leonard Lekaj, poprvé veřejně vyznala lásku na Instagramu. Napsala o něm mimo jiné, že potkala anděla.
Článek
Manželka kojí svého manžela. Je to podle vás normální?
Manželka kojí svého manžela. Je to podle vás normální? Kojení je velmi intimní záležitost mezi dítětem a jeho matkou. Ovšem slyšeli jste už o tom, že by manželka kojila svého manžela? Opravdu nejde o sci-fi. Že je normální kojit svého muže si myslí 30letá Američanka Rachel Bailey. Kojení si velmi chválí i proto, že má díky němu ke svému manželovi mnohem blíž. Myslíte si, že je to ještě normální?
Článek
10 zajímavostí o ochlupení v intimních partiích. Tohle jste jistě netušily
10 zajímavostí o ochlupení v intimních partiích. Tohle jste jistě netušily Všechny jej máme a téměř všechny si jej nejrůznějšími způsoby odstraňujeme – řeč není o ničem jiném než o ochlupení v intimních partiích. Ačkoliv je to naprosto běžná věc, je to pořád téma, o kterém se lidé neradi baví.
Článek
Muž si prokopal tunel do domu své milenky. Jeho tajemství odhalil podváděný manžel
Muž si prokopal tunel do domu své milenky. Jeho tajemství odhalil podváděný manžel Stavební dělník z Mexika, kterého místní média nazvala Alberto, si vymyslel neobvyklý způsob, jak se nenápadně dostat ke své milence Pamele. K jejímu domu, který se nacházel v těsném sousedství, si tajně prokopal tunel. Tohoto záletníka z mexické Tijuany načapal při činu podváděný manžel, který celou nepříjemnou záležitost medializoval.
Článek
Co před námi muži doopravdy skrývají? To neuhodnete
Co před námi muži doopravdy skrývají? To neuhodnete Muži žijí v průměru o několik let méně než ženy, muži stráví asi rok svého života pohledem na jiné ženy, muži lžou dvakrát častěji než ženy... Tato fakta o mužích se můžete dozvědět díky statistikám, které vám i tak o mužském pokolení nedokážou říct všechno. Jaké zásadní věci tedy před námi muži skrývají?
Článek
Poprvé každého vztahu. Co před sebou s partnerem děláte až po delší známosti?
Poprvé každého vztahu. Co před sebou s partnerem děláte až po delší známosti? Každý vztah prochází určitým obdobím, kdy jeden druhého poznáváme a snažíme se svému protějšku co nejvíce imponovat. Nejprve si dáváme velký pozor na své způsoby a chování, ale časem si dovolíme i menší nepřístojnosti.
Článek
Zbabělé rozchody přes internet. Tohle jsou ty nejnebezpečnější z nich
Zbabělé rozchody přes internet. Tohle jsou ty nejnebezpečnější z nich Sociální sítě vládnou světu a jejich vliv se odráží i co se týče seznamování. V dnešní době není nic výjimečného, že se pár potká právě na Facebooku, online seznamce či na jiné síti. Bohužel stejně jako v běžném životě, i ve virtuálním prostředí dochází k rozchodům, které ubližují.
Článek
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém Amerikou zmítají rasové nepokoje, které vyvolala smrt Afroameričanů George Floyda a Raysharda Brookse, kteří zemřeli při policejním zásahu. Vlivem těchto událostí lidé v USA protestují proti násilí páchaném na afroamerické menšině. Objevují se i jiné názory. Svůj postoj k celé věci zveřejnil na YouTube český pár, který v USA žije přes pět let.
Článek
Poznejte chronického nevěrníka. Prozradí ho tyto signály
Poznejte chronického nevěrníka. Prozradí ho tyto signály Pro většinu z nás je nevěra ve vztahu naprosto nepřípustná a ve své podstatě si ani nedokážeme představit, že bychom tímto způsobem své polovičce ublížili. Bohužel však existují muži, kteří ačkoliv jsou po uši zamilovaní, po čase začnou společnost jiné ženy vyhledávat.