Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co s lichými ponožkami, které nemáte do páru? Využijte je jako prachovku nebo chránič hrnečku
Co s lichými ponožkami, které nemáte do páru? Využijte je jako prachovku nebo chránič hrnečku Také věčně přemýšlíte nad tím, kam se vám ztrácejí ponožky? Rozhodně v tom nejste sama. Problém lichých ponožek, které nemáte do páru, řeší ženy po celém světě. Vyhodit je do odpadkového koše je velká škoda. Jenže co s nimi? Pokud na tuto otázku neznáte odpověď, máme pro vás několik nápadů, díky kterým využijete liché ponožky na maximum.
Článek
Jak udržet váš bazén čistý za pomoci věcí, které máte v domácnosti? Úplně jednoduše
Jak udržet váš bazén čistý za pomoci věcí, které máte v domácnosti? Úplně jednoduše Léto je období, během kterého si užíváme teplého počasí. Po nekonečně dlouhé zimě je příjemné na sebe obléknout jen šortky, tílko a sandálky a v tomto pohodlném outfitu se vydat na nějakou super grilovačku k přátelům. A nejlépe k těm, co mají na zahradě bazén.
Článek
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu Když potkáte muže, který vás zaujme, jistě přemýšlíte, zda by nestál za hřích. Ne všichni muži ale umějí ženu potěšit a sex s nimi je spíše trapnou ukázkou sobeckosti a z vaší strany předstíraným uspokojením.
Článek
Za zpožděnou menstruací nemusí stát pouze těhotenství. Faktory, které ovlivňují cyklus
Za zpožděnou menstruací nemusí stát pouze těhotenství. Faktory, které ovlivňují cyklus Zpožděná menstruace je v první řadě signálem těhotenství, ovšem ne vždy tomu tak musí být. Někdy se „naše dny“ nemusejí dostavit z mnoha různých důvodů, na které se dnes společně podíváme. Jedno je však jisté, jakmile se menstruace nedostaví, ať už pouze jednou či opakovaně, je to důvod k návštěvě lékaře.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře Infekce močových cest je běžné onemocnění a výzkumy dokonce odhadují, že téměř 60 % všech žen tuto infekci alespoň jednou za život již mělo. Toto onemocnění však postihuje miliony lidí na celém světě i v řadách mužů.
Článek
Vlastnosti, které mají ty nejstabilnější páry. Máte je i vy?
Vlastnosti, které mají ty nejstabilnější páry. Máte je i vy? Milostné vztahy jsou někdy velmi složité. Najít si toho správného partnera, po jehož boku budete kráčet a prodírat se životem není tak jednoduché, a ačkoliv toho druhého bezmezně milujete, jen to někdy nestačí.
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
Máte krevní skupinu s negativním Rh faktorem? Zjistěte, jak Rh minus formuje vaši osobnost
Máte krevní skupinu s negativním Rh faktorem? Zjistěte, jak Rh minus formuje vaši osobnost Každý z nás ví, jakou má krevní skupinu. Kromě toho nás rozděluje také Rh faktor. Jsme buď Rh pozitivní, nebo Rh negativní. Pokud máte krevní skupinu Rh negativní, patříte k výjimečným lidem. V evropské populaci má Rh minus pouze 16 procent lidí, v celosvětovém měřítku pak pouze 1 procento. Co všechno o vás tento Rh negativní faktor vypovídá?
Článek
Hana Mašlíková promluvila o své droze, které holduje od 18 let. Prozradila také, zda se připravuje na další fitness soutěž
Hana Mašlíková promluvila o své droze, které holduje od 18 let. Prozradila také, zda se připravuje na další fitness soutěž Hana Mašlíková letos v květnu zabodovala v bikini fitness. Ze soutěže kulturistiky a fitness Mr. Universe Prague si odnesla zlato. Mnozí lidé se této krásné 40leté ženy ptají, zda se připravuje na novou soutěž v kulturistice, když stále cvičí. Hana Mašlíková však na Instagramu podotkla, že cvičení je její droga, které holduje již od svých 18 let.
Článek
Aplikace na sex: V Dánsku spustili aplikaci iConsent, ve které si lidé udělují souhlas se souloží
Aplikace na sex: V Dánsku spustili aplikaci iConsent, ve které si lidé udělují souhlas se souloží V prosinci roku 2020 Dánsko zpřísnilo zákon o znásilnění. Aby nešlo o tento přečin, musí nově s pohlavním stykem souhlasit oba partneři. Právě proto začala v Dánsku fungovat mobilní aplikace iConsent, která se zaměřuje na dobrovolný sex. V této aplikaci mohou Dánové zaregistrovat svého sexuálního partnera a odkliknout mu souhlas se souloží.
Článek
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů Sex, sex a znovu ten sex – tohle je pro nás prostě věčné téma, které nikdy neomrzí. Nejenom, že se díky němu cítíme fyzicky dobře, jásá i naše duševní zdraví. Jenže co se stane, když se bohužel neoddáváme pravidelnému dovádění a trpíme jeho absencí? Na tuhle otázku vám odpoví následující článek.
Článek
Máte na těle mongolskou skvrnu? Jde o znaménko, které vám odkázali vaši předci
Máte na těle mongolskou skvrnu? Jde o znaménko, které vám odkázali vaši předci Narodili jste se s modrou skvrnou na spodní části zad nebo kdekoli jinde na těle? Toto výjimečné mateřské znaménko, které si mnozí můžou splést s obyčejnou modřinou, vám nemusí zmizet ani v dospělosti. Říká se mu mongolská skvrna a odkázali vám jej vaši předci. Co dalšího byste měli o tomto typu znaménka vědět?
Článek
Second hand Genesis spustil nový e-shop: Nabízí jedinečné kousky oblíbených značek
Second hand Genesis spustil nový e-shop: Nabízí jedinečné kousky oblíbených značek Chodíte ráda do second handů Genesis? V tom případě pro vás bude příjemnou zprávou, že síť této společensky odpovědné módy spustila novinkový e-shop. Pokud máte pocit, že zrovna nemáte nic na sebe, objevíte zde kvalitní modely oblíbených značek za příznivé ceny. A jaká je další výhoda nákupu v e-shopu Genesis? Každý kousek je originál.