Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Tipy na dárky pro drahou polovičku
Tipy na dárky pro drahou polovičku Vánoce nám opět po roce klepou na dveře a jako každý rok v období předvánočního shonu přijdou vedle dopisu pro Ježíška vhod i tipy na dárky. Měkké nebo tvrdé dárky, maličkosti, pozornosti do pětistovky nebo něco speciálního pro ty nejhodnější - s těmito tipy se budou letos vánoční dárky nadělovat jedna radost!
Článek
Tyto dárky k svátku potěší každého!
Tyto dárky k svátku potěší každého! Dárky k svátku se nevybírají snadno. Samozřejmě je rozdíl, jestli vybíráme dárek ke svátku pro nejlepší kamarádku nebo pro kolegu v práci. Vyřešit svátek obyčejnou čokoládou nebo lahví vína je samozřejmě nejjednodušší, přeci jen byste si ale měli dát na výběru dárku záležet trochu víc. Přinášíme vám originální tipy na dárek k svátku.
Článek
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali Velká gesta a dary nejsou nevítané! Dnes to ale o materiálních předmětech, které ve skutečnosti neukážou, jak moc vám na ženě záleží, nebude. Existuje totiž několik gest, které jsou pro ženu mnohem víc než všechny drahokamy na světě.
Článek
Dárky pod stromeček podle znamení zvěrokruhu. Inspirace šitá na míru
Dárky pod stromeček podle znamení zvěrokruhu. Inspirace šitá na míru Vánoce se neúprosně blíží a vy si také lámete hlavu nad tím, čím letos potěšit všechny vaše nejbližší? Snad vám při rozhodování pomůže tento horoskop, který vám napoví, co vybrat a hlavně čím určitě udělat radost.
Článek
Láska Taylora a Danielle Morrisových je inspirací. Danielle si vzala Taylora dva roky poté, co v Afghanistánu přišel o všechny končetiny
Láska Taylora a Danielle Morrisových je inspirací. Danielle si vzala Taylora dva roky poté, co v Afghanistánu přišel o všechny končetiny Láska nezná hranic a když někoho milujeme, tak se vším všudy. Příkladem pro nás všechny je příběh Taylora a Danielle Morrisových z americké Iowy. Jejich život se změnil 3. května roku 2012 v Afganistánu, kdy Taylor coby americký voják šlápnul na minu. Utrpěl velmi vážná zranění, v důsledku kterých bohužel přišel o všechny končetiny.
Článek
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem Strávila jste většinu dne v plném nasazení? Nestálo by jednou za čas zpomalit a zamyslet se nad několika maličkostmi, kterými můžete vylepšit svůj vztah s partnerem? Buďte ta, která vyvolá změnu, a zkuste přidat těchto několik rad do svého každodenního inventáře!
Článek
Salamandra resort -  na kole k tajchu nebo do banky lásky
Salamandra resort - na kole k tajchu nebo do banky lásky Slovenský resort Salamandra je zasazený do srdce Štiavnických vrchů a jeho sedačková lanovka vám usnadní poznávání tamní kopcovité krajiny ať už s kolem nebo bez něj. Bezprostřední blízkost vodní nádrže umožňuje užívat si vodní radovánky jako je plavání nebo paddleboard, nedaleká Bánská Štiavnica zas sportovní zážitky doplní těmi kulturními.
Článek
Postarší miliardář se oženil s modelkou mladší o 43 let. Lidé se na jejich lásku dívají skepticky
Postarší miliardář se oženil s modelkou mladší o 43 let. Lidé se na jejich lásku dívají skepticky Láska má mnoho podob. Svědčí o tom vztah argentinského miliardáře, který si vzal za ženu mladou modelku. Tento pár od sebe dělí neuvěřitelný rozdíl 43 let. Elina Fernandez tvrdí, že 76letý Eduardo Francisco Costantini je láskou jejího života. Spousta lidí však zaujímá jiný názor a jejich lásce příliš nevěří.
Článek
Jak se změnily známé dětské hvězdy? Nevyhnuly se jim drogy ani vězení
Jak se změnily známé dětské hvězdy? Nevyhnuly se jim drogy ani vězení Zatímco my jsme svá dětství trávili převážně běháním po venku a hrou s kamarády, tyhle děti trávily své dětství před kamerami a na účtech měly miliony dolarů. Tyto dětské hvězdičky znal a obdivoval celý svět, co se s nimi ale stalo? Někteří se chopili příležitosti a vybudovali si skvělou kariéru, jiní propadli alkoholu i drogám.
Článek
Co se starým svetrem: Vyrobte si z něj polštář, nákrčník i věnec
Co se starým svetrem: Vyrobte si z něj polštář, nákrčník i věnec Dlouhé zimní večery doslova zvou k tomu, abychom se pustili do tvoření. Zvlášť pokud jste už udělala průvan v šatníku a vyřadila z něj několik starých svetrů. Toto pletené oblečení rozhodně není na odpis. Dejte mu druhou šanci a vyrobte si z něj třeba polštář, potah hrnečku nebo nákrčník. Možností, co se starým svetrem, máte nekonečně mnoho.
Článek
Rozmazlete svou maminku na Den matek opravdu originálním dárkem
Rozmazlete svou maminku na Den matek opravdu originálním dárkem Už 14. května se ponese ve znamení všech maminek. Maminky nás celý život rozmazlují, a právě tento den je jako dělaný k tomu jim všechnu lásku a pozornost vrátit. Pojďte s námi načerpat inspiraci na ty nejoriginálnější dárky, které mamince dají najevo, jak moc vám na ní záleží.
Článek
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů Letošní Valentýn bude ve srovnání s předchozími roky jiný. I když jsou aktuálně zavřené restaurace, kina, divadla či wellness centra, máme stále spoustu možností, jak tento svátek všech zamilovaných oslavit. Užijte si Valentýna přímo v pohodlí svého domova. Přinášíme vám několik romantických tipů, jak na to.
Článek
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět Ačkoliv můžeme my ženy mužům v jistých chvílích připadat jako mystická stvoření, která jsou velmi křehká a jemná, i oni vědí, že jsme pouze bytost z masa a kostí. To však neznamená, že se svým partnerem musíme sdílet úplně vše.
Článek
Těchto 7 doteků dokáže rozpálit úplně každého muže
Těchto 7 doteků dokáže rozpálit úplně každého muže Teď na chvíli zapomeňte na doteky při milování. I ty jistě k šťastnému partnerskému životu patří, ale teď bude řeč o docela jiných dotecích a pamatujte, ty vás možná sblíží o něco víc, než ty, které se vám určitě hned vybavily.
Článek
Američtí manželé dodržují neobvyklý ložnicový zvyk: Každý večer usínají na jiné straně postele
Američtí manželé dodržují neobvyklý ložnicový zvyk: Každý večer usínají na jiné straně postele Když s někým žijete v dlouhodobém vztahu a sdílíte jednu domácnost, přirozeně jste si vyvinuli nejrůznější rituály. Každý z vás také určitě usíná na své straně postele. Kdybyste ulehli na opačnou stranu než obvykle, jistě by se vám špatně spalo. To ale není případ jednoho amerického páru, který svým ložnicovým rituálem překvapil nejednoho člověka.