Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Muž si prokopal tunel do domu své milenky. Jeho tajemství odhalil podváděný manžel
Muž si prokopal tunel do domu své milenky. Jeho tajemství odhalil podváděný manžel Stavební dělník z Mexika, kterého místní média nazvala Alberto, si vymyslel neobvyklý způsob, jak se nenápadně dostat ke své milence Pamele. K jejímu domu, který se nacházel v těsném sousedství, si tajně prokopal tunel. Tohoto záletníka z mexické Tijuany načapal při činu podváděný manžel, který celou nepříjemnou záležitost medializoval.
Článek
Modelky z OnlyFans jsou nejlepšími manželkami, tvrdí influencerka. Splňují prý několik kritérií, která chce každý muž
Modelky z OnlyFans jsou nejlepšími manželkami, tvrdí influencerka. Splňují prý několik kritérií, která chce každý muž Platforma OnlyFans je stále populárnější. Modelky, které se zde prezentují, často musí čelit nejrůznějším předsudkům. Že je toto stigma neoprávněné, si myslí influencerka Larissa Sumpani. Podle jejích slov jsou právě ženy z OnlyFans těmi nejlepšími manželkami. Jaké argumenty pro toto tvrzení konkrétně předložila?
Článek
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání Před dvěma lety zavítala 23letá Kate Lefler do baru, kde podle svých slov zažila osudové setkání. Na krátkou chvíli se zde potkala s panem neznámým, který se jí představil jako Adam. Mezi párem přeskočila jiskra. Kate se však už s tímto mužem nesetkala. Jelikož jej nedokázala vyhnat z hlavy, vyhlásila po něm pátrání na Instagramu.
Článek
Mladý pár šokoval na Facebooku statusem, že nikdy nebude mít vlastní dítě. Muž totiž podstoupil vasektomii
Mladý pár šokoval na Facebooku statusem, že nikdy nebude mít vlastní dítě. Muž totiž podstoupil vasektomii Na sociálních sítích zamilovaní partneři dávají druhým vědět, že se zasnoubili, vzali se nebo se jim narodilo miminko. To kolumbijští partneři Nathalie Guzmanová a Andrés Flu šokovali na Facebooku jiným statusem. Sdíleli zde fotku z kliniky, kde Andrés dobrovolně podstoupil vasektomii. Co je k tomu vedlo a proč nikdy nechtějí mít společné dítě?
Článek
Australan Brendan Beasley se s rozchodem vypořádal po svém. V Řecku hodil do moře zásnubní prsten za 160 tisíc korun
Australan Brendan Beasley se s rozchodem vypořádal po svém. V Řecku hodil do moře zásnubní prsten za 160 tisíc korun Rozchody bývají bolestné. Své o tom ví Brendan Beasley z Austrálie, který si zaplatil luxusní dovolenou na řeckém ostrově Santorini, kde chtěl svou přítelkyni požádat o ruku. Ta mu však pár dnů před dovolenou dala kopačky. Brendan nakonec do Řecka odcestoval sám a symbolicky zde vyhodil do moře zásnubní prsten v přepočtu za 160 tisíc korun.
Článek
4 důvody, proč se muži neomlouvají: Slovo “Promiň!” od nich uslyšíte výjimečně
4 důvody, proč se muži neomlouvají: Slovo “Promiň!” od nich uslyšíte výjimečně Omluva má úžasnou moc. Hojí rány, odstraňuje zášť, podporuje odpuštění, potvrzuje emoce a snižuje stres. Slovo “promiň” nebo “omlouvám se” však častěji uslyšíte z úst žen nežli mužů. Vrtá vám hlavou, proč se váš partner nebo manžel vyhýbá omluvě, i když je podle vás slůvko “promiň” na místě? Zde jsou hlavní důvody, proč tomu tak je.
Článek
Facebooková skupina Láska má čtyři nohy: Unikátní prostor pro milovníky zvířat a propagaci vašich produktů
Facebooková skupina Láska má čtyři nohy: Unikátní prostor pro milovníky zvířat a propagaci vašich produktů V dnešní době, kdy sociální sítě hrají klíčovou roli v propojování lidí s podobnými zájmy, je facebooková skupina Láska má čtyři nohy více než jen komunitou. Jedná se o dynamické místo, kde se scházejí nadšenci pro chov zvířat, a zároveň platformu pro efektivní propagaci produktů a služeb zaměřených na čtyřnohé přátele.
Článek
Jak s partnerem usínáte: Co to o vašem vztahu vypovídá?
Jak s partnerem usínáte: Co to o vašem vztahu vypovídá? Napadlo by vás někdy, že to, v jaké poloze usínáte a spíte vedle svého partnera, dokáže o vašem vztahu spoustu věcí vypovědět? Podle britské studie, kterou zveřejnil deník Daily Mail, opravdu velice záleží na tom, jak vedle svého milého uleháte.
Článek
Muž si nechal na záda vytetovat hanbatou fotku své přítelkyně. Za pár dnů se mu to vymstilo
Muž si nechal na záda vytetovat hanbatou fotku své přítelkyně. Za pár dnů se mu to vymstilo Zamilovaní lidé často dělají hloupé věci, kterých později litují. Růžové brýle měl i Malakye Brooks, který si během dovolené v prázdninovém ráji na Ibize nechal na záda vytetovat velký hanbatý obrázek své přítelkyně. Po příjezdu do Británie se však pár rozešel a Malakye se na vlastní kůži přesvědčil, že romantická gesta se prostě dělat nevyplácí.
Článek
Z 84leté italské babičky se díky koronaviru stala hvězda internetu. Nonna Nerina radí, jak na domácí těstoviny
Z 84leté italské babičky se díky koronaviru stala hvězda internetu. Nonna Nerina radí, jak na domácí těstoviny Chcete se dát do výroby domácích těstovin, ale nevíte jak na to? Potom si na internetu pusťte video se zkušenou italskou babičkou Nonnou Nerinou, která vám krok za krokem vysvětlí, jak postupovat. Tuto 84letou Italku v její lásce k vaření a sdílení kuchařských zkušeností s ostatními nezastavil ani koronavirus.
Článek
Pravý důkaz lásky, který se stal v Japonsku turistickou senzací: Milující manžel vybudoval své slepé ženě voňavou květinovou zahradu
Pravý důkaz lásky, který se stal v Japonsku turistickou senzací: Milující manžel vybudoval své slepé ženě voňavou květinovou zahradu Tento nádherný příběh dokazuje, že pokud svého partnera milujete, jste pro jeho štěstí schopni udělat skoro cokoliv. Pan a paní Kuroki spolu žili ve spokojeném manželství, jenže pak do jejich života vstoupila tragédie. Paní Kuroki ztratila zrak. Aby si mohla stále vychutnávat krásy života, její manžel jí vysázel voňavou květinovou zahradu.
Článek
Manželka zjistila, že ji muž podvádí. Všichni teď žijí v polyamorním vztahu a absolvovali svatbu
Manželka zjistila, že ji muž podvádí. Všichni teď žijí v polyamorním vztahu a absolvovali svatbu Příběh manželů Yasminy a Tyquana a Tyquanovy milenky Cieary ukazuje, že láska může překonat tradiční hranice a vytvořit netradiční, ale pevný vztah. Společně vychovávají devět dětí a sdílejí radosti i výzvy polyamorního života. Svou vzájemnou lásku zpečetili svatbou.
Článek
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa Nevěra k partnerským vztahům patří již od pradávna. V každé zemi mají však lidé na nevěru trochu odlišný názor a je úplně jedno, zda nevěrníkem byl muž či žena.
Článek
Účinné cviky na boky: Zhubněte v problémových partiích a zbavte se madel lásky
Účinné cviky na boky: Zhubněte v problémových partiích a zbavte se madel lásky S faldíky na bocích bojují nejen ženy, které mají pár kilo navíc. S těmito problémovými partiemi jsou často nespokojené i štíhlé ženy. Pokud pravidelně cvičíte, ale faldíky vám stále zůstávají, zahrňte do svého plánu následujících pět účinných cviků na boky. Když své problémové partie budete procvičovat každý druhý den, do měsíce máte faldíky pryč.
Článek
Tatínek napsal upřímnou recenzi na restauraci své dcery. Na objednávku čekal celých 45 minut
Tatínek napsal upřímnou recenzi na restauraci své dcery. Na objednávku čekal celých 45 minut “Kuchařka je to roztomilá, ale zákaznický servis v její restauraci by se mohl zlepšit,” napsal americký tatínek Christoph Kyle, který na Instagramu zveřejnil recenzi na restauraci své malé dcerky. Jeho holčička Ava je samozřejmě v batolecím věku a kuchyňka je pouze na hraní. I tak svou recenzí pobavil celý internet.
Článek
Jak pomoci někomu, kdo je týraný?
Jak pomoci někomu, kdo je týraný? Vědět nebo si myslet, že někdo, na kom vám záleží je v násilném vztahu, může být velmi těžké. Možná se bojíte o její bezpečnost a možná z dobrého důvodu.