Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály Najít někoho, s kým vám je dobře a dokonale si rozumíte, je opravdové štěstí. Ale najít si zároveň i někoho, s kým vám to vydrží už napořád, je hotový zázrak. A jak tedy poznat, že ten koho milujete, je ten pravý, a že vaše láska i hory přenáší?
Článek
Nohy na palubovce jako letní nešvar spolujezdců. Rentgenový snímek po nehodě vás přesvědčí, že to není dobrý nápad
Nohy na palubovce jako letní nešvar spolujezdců. Rentgenový snímek po nehodě vás přesvědčí, že to není dobrý nápad Letní pohoda, horký vzduch a sluníčko často svádí spolujezdce k tomu, aby si během jízdy položili nohy na palubní desku. O tom, že to rozhodně není dobrý nápad, vás přesvědčí rentgen zlomených nohou, který na Twitteru zveřejnil britský strážník Ian Price. Mít nohy během jízdy autem na palubovce totiž může pro vaše zdraví znamenat fatální následky.
Článek
4 znamení zvěrokruhu, která v létě 2021 najdou pravou lásku: Koho čeká osudové setkání?
4 znamení zvěrokruhu, která v létě 2021 najdou pravou lásku: Koho čeká osudové setkání? Letní měsíce jsou ideální dobou k seznámení a navázání nového partnerského vztahu. Zajímá vás, zda vás letošní léto čeká osudové setkání? V létě 2021 najdou lásku svého života čtyři znamení zvěrokruhu. Podle horoskopu Amorův šíp zasáhne zejména Raka, Lva, Pannu a Váhy, a to jak singles, tak dříve zadané.
Článek
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky Čtení z ruky dokáže říct hodně nejen o vaší budoucnosti, ale také o tom, jak se chováte ve vztahu a v manželství. Dejte proto dlaně k sobě a zaměřte se na linii lásky, která vede od malíčku a směřuje vzhůru k prostředníčku až ukazováčku. Doplňují se vaše linie lásky na obou dlaních, anebo se naopak rozcházejí? Právě to prozradí, jací jste v lásce.
Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
Pro muže: Jak poznat, že vás vaše partnerka podvádí?
Pro muže: Jak poznat, že vás vaše partnerka podvádí? O tom, jak poznat nevěru ze strany muže, toho bylo již napsáno nespočet. Jenže ruku na srdce, nepodvádí jen muži, ale také i ženy, avšak ty jsou v tomhle poněkud diskrétnější a nevěra má pro nás mnohem větší význam, nežli jen sexuální uspokojení.
Článek
Přežitý vztah: Týká se i vás?
Přežitý vztah: Týká se i vás? Když jste s partnerem začali randit, byli jste až po uši zamilovaní. Po nějaké době jste spolu začali bydlet a usadili se. Jak to máte nyní? Pokud máte pocit, že žijete vedle sebe, a ne spolu, jde o velmi závažný problém. Jak tedy poznáte, že žijete v přežitém vztahu a co s tím můžete udělat?
Článek
Jak poznáte, že vás nemiluje: Všímejte si těchto signálů
Jak poznáte, že vás nemiluje: Všímejte si těchto signálů Jste spolu s partnerem několik měsíců či let a máte pocit, že mezi vámi jiskra postupně vyhasíná? Možná že vy ho máte stále v srdci, ale on vás již dávno ne. Neopětovaná láska dokáže nepěkně zabolet. Chtěla byste vědět, jak poznáte, že vás už nemiluje? Všímejte si následujících signálů.
Článek
Jak s partnerem usínáte: Co to o vašem vztahu vypovídá?
Jak s partnerem usínáte: Co to o vašem vztahu vypovídá? Napadlo by vás někdy, že to, v jaké poloze usínáte a spíte vedle svého partnera, dokáže o vašem vztahu spoustu věcí vypovědět? Podle britské studie, kterou zveřejnil deník Daily Mail, opravdu velice záleží na tom, jak vedle svého milého uleháte.
Článek
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane Svatý Valentýn je svátkem všech zamilovaných. Právě proto si partneři a manželé dávají opravdu výjimečné dárky z lásky. To ale nebyl případ influencerky Glorie, které leželo v žaludku, že se její manžel na sociálních sítích aktivně zajímá o další ženy. Dárek, kterým na Valentýna potěšila svou drahou polovičku, proto pojala vskutku originálně.
Článek
Vzájemná chemie mezi mužem a ženou: Podle čeho poznáte, že se týká i vás?
Vzájemná chemie mezi mužem a ženou: Podle čeho poznáte, že se týká i vás? Už se vám někdy stalo, že jste zcela náhodou narazila na úplně cizího člověka a zamilovala jste se do něj na první pohled? A cítila jste, že ten druhý to cítí úplně stejně? K těmto stavům nedochází pouze v červené knihovně. Děje se tak tehdy, když mezi dvěma lidmi existuje absolutní chemie. Jak ji ale poznáte?
Článek
Manželka kojí svého manžela. Je to podle vás normální?
Manželka kojí svého manžela. Je to podle vás normální? Kojení je velmi intimní záležitost mezi dítětem a jeho matkou. Ovšem slyšeli jste už o tom, že by manželka kojila svého manžela? Opravdu nejde o sci-fi. Že je normální kojit svého muže si myslí 30letá Američanka Rachel Bailey. Kojení si velmi chválí i proto, že má díky němu ke svému manželovi mnohem blíž. Myslíte si, že je to ještě normální?
Článek
Co kazí váš intimní život? Váš domácí mazlíček
Co kazí váš intimní život? Váš domácí mazlíček Češi jsou považováni za jedny z největších milovníků psů a koček. Zároveň většina těchto mazlíčků s nimi sdílí také jejich postel. A tady je právě ten problém, protože ať už si to páníčci uvědomují nebo ne, kazí jim to intimní život.
Článek
Jak snadno poznat, že je váš partner manipulátor?
Jak snadno poznat, že je váš partner manipulátor? Ačkoliv to na první pohled nevypadá, postupem času, jakmile opadnou růžové brýle zamilovanosti, může nám dojít, že žijeme s někým, kdo námi pomalu ale jistě manipuluje.
Článek
5 signálů toho, že s vámi váš partner již nechce být
5 signálů toho, že s vámi váš partner již nechce být Máte pocit, že ačkoliv se u vás vůbec nic nezměnilo, váš vztah již není jako dřív a s partnerem se od sebe čím dál tím více odcizujete? Rozchody bohužel ke vztahům patří a není nic horšího, než když přijde jako blesk z čistého nebe. Jak tedy poznat, že s námi náš partner nechce nadále být?