Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Exotické spalovače tuků jako součást letního jídelníčku: Zhubnete díky ananasu, melounu i granátovému jablku
Exotické spalovače tuků jako součást letního jídelníčku: Zhubnete díky ananasu, melounu i granátovému jablku Zakládáte si na tom, aby vám to v plavkách opravdu slušelo? Ať už si chcete udržet svou váhu, nebo ještě trochu zhubnout, k dosažení těchto cílů vám pomůžou exotické spalovače tuků. Zařaďte do svého letního jídelníčku třeba grapefruit, vodní meloun či ananas. Nebudete mít takovou chuť na sladké, zůstanete déle sytá a snadněji překonáte také únavu.
Článek
Okrasné zelí a ozdobná kapusta jako stylová součást podzimních truhlíků: Vysaďte si je letos na podzim i vy
Okrasné zelí a ozdobná kapusta jako stylová součást podzimních truhlíků: Vysaďte si je letos na podzim i vy Zelí a kapusta už dávno nejsou jenom na jídlo. V zahradnictví seženete speciálně vyšlechtěné druhy, které se zvlášť na podzim budou vyjímat na vašem okenním parapetu. Okrasnému zelí a ozdobné kapustě to totiž náramně sluší v podzimních truhlících. Tyto dekorativní rostlinky odolávají velmi nízkým teplotám, a tak mohou vaše okna krášlit až do zimy.
Článek
Těhotná Martina Pártlová ukázala na Instagramu dětský pokojíček. Její holčička se v něm bude mít jako v bavlnce
Těhotná Martina Pártlová ukázala na Instagramu dětský pokojíček. Její holčička se v něm bude mít jako v bavlnce Hvězda 3v1 Martina Pártlová to má za pár. Jelikož je ve vysokém stupni těhotenství, zanedlouho přivítá na světě svou vytouženou holčičku, kterou čeká s hudebníkem Josefem Vařekou. Nastávající rodiče se na příchod své dcerky náležitě připravují. Vybavili pro ni nádherný dětský pokoj, kterým se Martina Pártlová pochlubila na Instagramu.
Článek
Dýňový květináč s živými rostlinami: Kombinace, která baví
Dýňový květináč s živými rostlinami: Kombinace, která baví Už máte dost dýňové polévky? V tom případě dýni využijte jako součást podzimního aranžmá. Vydlabejte z ní stylový květináč, do kterého zasaďte živé rostliny. Toto spojení vás dostane.
Článek
Pažitkové listové kornoutky s pěnou z nivy
Pažitkové listové kornoutky s pěnou z nivy Znáte pažitku jenom jako součást pomazánek? Díky receptu na originální party pohoštění rychle pochopíte, že jste ji podceňovali. Její využití je totiž daleko širší. Tyto trubičky si zamilujete i proto, že je lze různě obměňovat a plnit pokaždé jinou náplní.
Článek
Volba spotřebitelů 2019: Vyberte nejlepší výrobek a vyhrajte!
Volba spotřebitelů 2019: Vyberte nejlepší výrobek a vyhrajte! Jako každý rok, tak i letos máte možnost na stránkách Jenženy.cz vybrat nejlepší výrobek roku v anketě Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2019 a vyhrát tak balíček nominovaných produktů v celkové hodnotě 1000 Kč.
Článek
Sebevražda ve Výměně manželek: Stanislav se oběsil během natáčení
Sebevražda ve Výměně manželek: Stanislav se oběsil během natáčení Oblíbenou televizní reality show Výměna manželek otřásá skandál nebývalých rozměrů. Jeden z účastníků tohoto pořadu, 42letý Stanislav, spáchal během natáčení sebevraždu oběšením. Rodina, přátelé a kolegové se s tímto mužem, který pracoval jako policista, rozloučili v úterý 18. srpna v kostele ve Slavkově na Opavsku.
Článek
Second hand Genesis přichází s novinkou: Vyzkoušejte výhodné EcoPacky
Second hand Genesis přichází s novinkou: Vyzkoušejte výhodné EcoPacky Ačkoliv to vypadá, jako by se svět kolem nás zastavil, některé značky nezahálí a svým zákazníkům se v těchto těžkých časech snaží život zjednodušit a zpříjemnit, jak se dá. Zářným příkladem je toho second hand Genesis, který spouští jednu novinku za druhou.
Článek
Trapas jako ze Základního instinktu: Moderátorka zpravodajství ukázala pod průhledným stolem svůj klín
Trapas jako ze Základního instinktu: Moderátorka zpravodajství ukázala pod průhledným stolem svůj klín Italská moderátorka televizních zpráv Costanza Calabresová nevědomky během živého vysílání způsobila pořádné pozdvižení. Poté, co se zpětně viděla na videu, sype si popel na hlavu. Tato profesionálka zapomněla, že stůl v televizním studiu je průhledný, a tak neplánovaně nechala televizní diváky nahlédnout do svého klína.
Článek
Volba spotřebitelů 2021: Vyberte nejlepší výrobek a vyhrajte!
Volba spotřebitelů 2021: Vyberte nejlepší výrobek a vyhrajte! Jako každý rok, tak i letos máte možnost vybrat nejlepší výrobek roku v anketě Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2021 a vyhrát tak balíček nominovaných produktů v celkové. I tento rok je z čeho vybírat! Opět se účastní mnoho zajímavých a atraktivních výrobců se svými nejlepšími novinkami. Proto neváhejte a určitě dejte hlas svým favoritům!
Článek
Porod do vody, vertikální porod nebo kontroverzní lotosový porod: I takto dnes rodí moderní maminky
Porod do vody, vertikální porod nebo kontroverzní lotosový porod: I takto dnes rodí moderní maminky Nastávající maminky stále častěji přemýšlejí nad způsobem, jakým přivedou na svět své vytoužené dítě. Většina z nich se rozhodne pro klasický porod v porodnici. Dnešní ženy se však uchylují i k alternativnějším formám. Oblíbený je u nich zvláště porod do vody, aktivní porod či vertikální porod. Zda je to jenom móda, ukáže čas.
Článek
7 překvapujících pravd o milování po porodu
7 překvapujících pravd o milování po porodu Když je novopečená maminka po šestinedělí a přichází čas, kdy by se měla svému manželovi věnovat, může to být pro ni velmi skličující moment, do kterého se příliš nehrne.
Článek
7 překvapujících pravd o milování po porodu
7 překvapujících pravd o milování po porodu Když je novopečená maminka po šestinedělí a přichází čas, kdy by se měla svému manželovi věnovat, může to být pro ni velmi skličující moment, do kterého se příliš nehrne.