Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zemřela holčička Sophia s Rettovým syndromem. Otec jí na rozloučenou napsal dojemný dopis
Zemřela holčička Sophia s Rettovým syndromem. Otec jí na rozloučenou napsal dojemný dopis Sophia Weaver z americké Severní Karolíny se narodila se vzácným neurologickým onemocněním zvaným Rettův syndrom. Kromě toho trpěla deformací tváře. Její rodiče se o ni s láskou starali celých deset let. Navzdory příkladné péči rodiny a lékařů však tato holčička bohužel zemřela. Její otec Mark Weaver jí na rozloučenou napsal dojemný dopis.
Článek
Monika Bagárová dala své dceři Rumince sponku do vlasů. Okamžitě to schytala od zkušenějších maminek
Monika Bagárová dala své dceři Rumince sponku do vlasů. Okamžitě to schytala od zkušenějších maminek Oblíbená zpěvačka a hrdá maminka Monika Bagárová si své mateřství užívá plnými doušky. Že jí Ruminka každým dnem dělá stále větší radost, dokazuje na svém Instagramu, kde sdílí jednu dcerčinu fotku za druhou. Jedním z posledních Ruminčiných snímků však Monika Bagárová nechtěně nadzvedla ze židle spoustu zkušených maminek. Z jakého důvodu?
Článek
Vzpomínáte na vysmáté sluníčko z Teletubbies? Z roztomilého miminka je krásná žena, která předala žezlo své dceři
Vzpomínáte na vysmáté sluníčko z Teletubbies? Z roztomilého miminka je krásná žena, která předala žezlo své dceři Kdo si pamatuje na vysmáté sluníčko z Teletubbies? Z roztomilého miminka se dnes stala krásná mladá žena, která nedávno přivítala na svět svou vlastní dcerku. Jessica Smith, kdysi tvář sluníčka ve slavném dětském pořadu, nyní prožívá radostnou kapitolu mateřství.
Článek
Pohotová servírka zachránila v restauraci týraného chlapce. Pomohl tajný vzkaz psaný na ubrousku
Pohotová servírka zachránila v restauraci týraného chlapce. Pomohl tajný vzkaz psaný na ubrousku Servírka Flavaine Carvalho z amerického Orlanda udělala na Nový rok dobrý skutek. Když 1. ledna v restauraci Mrs. Potato obsluhovala jednu rodinu, všimla si smutného 11letého chlapce, který nesnědl ani sousto. Tento chlapec měl navíc modřiny na těle. Díky vzkazu na ubrousku Flavaine zjistila, že hoch potřebuje pomoc a zavolala policii.
Článek
Eva Burešová je již s novorozeným Tristanem Williamem doma. Kritikům výběru synova jména napsala ostrý vzkaz
Eva Burešová je již s novorozeným Tristanem Williamem doma. Kritikům výběru synova jména napsala ostrý vzkaz Herečka a zpěvačka Eva Burešová přivedla v pondělí 15. srpna na svět syna Tristana Williama. S novorozeným chlapečkem, kterého porodila svému snoubenci Přemku Forejtovi, je již tato šťastná maminka z porodnice doma. Novorozený Tristan se seznámil se svými nejbližšími a na přivítanou dostal sadu pestrobarevných balonků.
Článek
Monika Bagárová vyznala svému novému příteli lásku: Potkala jsem anděla, napsala
Monika Bagárová vyznala svému novému příteli lásku: Potkala jsem anděla, napsala Zpěvačka Monika Bagárová má nového přítele a znovu konečně září štěstím. Své nové lásce, kterou je podnikatel z Karlových Varů Leonard Lekaj, poprvé veřejně vyznala lásku na Instagramu. Napsala o něm mimo jiné, že potkala anděla.
Článek
Modelka Carla Bellucci šetří své 14leté dceři na plastickou operaci: Na vzdělání podle ní nezáleží, v životě je prý důležitější dokonalý vzhled
Modelka Carla Bellucci šetří své 14leté dceři na plastickou operaci: Na vzdělání podle ní nezáleží, v životě je prý důležitější dokonalý vzhled Maminky jsou různé. Ale takovou mámu, jako je britská modelka Carla Bellucci, byste asi mít nechtěli. Tato žena otevřeně tvrdí, že škaredí lidé to nikam nedotáhnou. Proto plánuje, že její 14letá dcera už za pár let podstoupí svou první plastickou operaci. Na plastiku jí dokonce měsíčně šetří nemalou částku. Co na přístup této ženy říkáte?
Článek
Každodenní trénink, dětská miss a modeling: Z toho, co chce matka po své 6leté dceři, budete zděšení
Každodenní trénink, dětská miss a modeling: Z toho, co chce matka po své 6leté dceři, budete zděšení Zatímco si jiné šestileté dívenky hrají se svými kamarádkami s panenkami nebo běhají po hřišti, americká holčička Kynlee Heiman musí každý den dřít v tělocvičně. Kromě gymnastiky se intenzivně věnuje modelingu a pravidelně se účastní soutěží dětské miss. Popravdě, lidé jsou z přístupu její matky zděšeni.
Článek
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna Ačkoliv si může spousta lidí myslet, že matky hrají ve výchově dětí tu nejdůležitější roli, existují věci, které otcové dokážou vysvětlit a naučit mnohem lépe. Zvláště pokud jde o syna. Jen zavzpomínejte – chlapec je v mateřské škole a i na základní škole pod dozorem z velké části jen žen, což tedy znamená, že mu může chybět mužský pohled na svět.
Článek
Žena prožila klinickou smrt. Když se po 27 minutách probudila, napsala na papír záhadný vzkaz
Žena prožila klinickou smrt. Když se po 27 minutách probudila, napsala na papír záhadný vzkaz Zhruba 10 procent lidí na světě má za sebou klinickou smrt, po které zázračně ožili. Své zkušenosti si nechávají pro sebe, mluví o nich se svými blízkými, ale také je veřejně sdělují celému světu. Klinickou smrt prožila i Tina Hines z americké Arizony. Když se po 27 minutách znovu dostala do říše živých, napsala na papír vzkaz, ze kterého mrazí.
Článek
Influencerka předstírala, že zemřela na rakovinu děložního čípku. Rozzlobila tím nejen své fanoušky
Influencerka předstírala, že zemřela na rakovinu děložního čípku. Rozzlobila tím nejen své fanoušky O pořádné pozdvižení na sociálních sítích se postarala indická influencerka Poonam Pandey, která předstírala vlastní smrt. Tímto skandálním chováním vyvolala obrovské rozhořčení nejen mezi svými fanoušky. Zneužila totiž vážné téma rakoviny a manipulovala s emocemi svých sledujících.
Článek
Dcery dostanou do vínku krásu, synové potíže se srdcem. Pět znaků, které dědíme po tatínkovi
Dcery dostanou do vínku krásu, synové potíže se srdcem. Pět znaků, které dědíme po tatínkovi Na ženy se odjakživa nahlíží jako na nositelky a dárkyně života. S rozvojem znalostí reprodukce se ale postupem času zjistilo, že na vzniku potomka se muž podílí, alespoň co se genů týče, do stejné míry jako žena. Lidská genetická výbava je totiž složená z celkem 46 chromozomů a z toho polovina pochází od otce. Které naše znaky pochází od tatínka?
Článek
Tatínek napsal upřímnou recenzi na restauraci své dcery. Na objednávku čekal celých 45 minut
Tatínek napsal upřímnou recenzi na restauraci své dcery. Na objednávku čekal celých 45 minut “Kuchařka je to roztomilá, ale zákaznický servis v její restauraci by se mohl zlepšit,” napsal americký tatínek Christoph Kyle, který na Instagramu zveřejnil recenzi na restauraci své malé dcerky. Jeho holčička Ava je samozřejmě v batolecím věku a kuchyňka je pouze na hraní. I tak svou recenzí pobavil celý internet.
Článek
Britskou maminku připravila rakovina o celé prso: I přesto své miminko hrdě kojí
Britskou maminku připravila rakovina o celé prso: I přesto své miminko hrdě kojí Britka Charli Croweová je velmi odvážná žena. V minulosti jí lékaři diagnostikovali karcinom prsu, v důsledku čehož jí odstranili levé ňadro. Dále ji varovali, že kvůli mastektomii ale i množství chemoterapií a radioterapií, které prodělala, nebude moci nikdy kojit. Stal se ale pravý opak a tato čerstvá maminka jej hrdě zdokumentovala na fotkách.
Článek
Ženatý muž si dal na opravu mobil. Prodavači ve svém iPhonu nechal tajný vzkaz s úplatkem
Ženatý muž si dal na opravu mobil. Prodavači ve svém iPhonu nechal tajný vzkaz s úplatkem Nechat si opravit porouchaný mobilní telefon není v dnešní době žádný problém. Opravář telefonů Mani Warda však zažil vtipnou historku, se kterou se s ostatními podělil na TikToku. Do jeho prodejny přišel manželský pár s žádostí o opravu rozbitého iPhonu. Když opravář porouchané zařízení rozdělal, našel v něm tajný vzkaz od manžela i s úplatkem.