Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají Máte nový objev a domníváte se, že by z toho mohlo být něco víc. Jenže když mu jako první napíšete, dlouho vám neodepisuje nebo se vám neozve vůbec. Zajímá vás, proč vám tento muž sám od sebe nenapíše? Důvodů, proč se vám neozývá, může být hned několik.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
Na 53letou sexy influencerku letí o polovinu mladší muži. Ostatním ženám radí, jak na zajíčky
Na 53letou sexy influencerku letí o polovinu mladší muži. Ostatním ženám radí, jak na zajíčky Influencerka Andrea Sunshine má 53 let a mladší muži na ni stojí fronty. Na sociálních sítích se proto rozhodla na základě svých zkušeností radit ostatním zralým ženám, jak na zajíčky. Podle této sexy zralé ženy touží mladší muži u starších žen po svalech a sebevědomí - a obojího má Andrea Sunshine na rozdávání.
Článek
4 důvody, proč se muži neomlouvají: Slovo “Promiň!” od nich uslyšíte výjimečně
4 důvody, proč se muži neomlouvají: Slovo “Promiň!” od nich uslyšíte výjimečně Omluva má úžasnou moc. Hojí rány, odstraňuje zášť, podporuje odpuštění, potvrzuje emoce a snižuje stres. Slovo “promiň” nebo “omlouvám se” však častěji uslyšíte z úst žen nežli mužů. Vrtá vám hlavou, proč se váš partner nebo manžel vyhýbá omluvě, i když je podle vás slůvko “promiň” na místě? Zde jsou hlavní důvody, proč tomu tak je.
Článek
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu Pokud chcete žít ve spokojeném a fungujícím vztahu, jistě na něj máte své požadavky, kterých se držíte. Nejen ženy, ale také muži očekávají od svých protějšků víc než tělesnou blízkost. Po čem tedy muži v partnerském vztahu skutečně touží?
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
Proč nás muži tak rádi orálně uspokojují? Tady je hned několik hlavních důvodů
Proč nás muži tak rádi orálně uspokojují? Tady je hned několik hlavních důvodů Orální sex je příjemný nejen mužům, ale také nám ženám. Ovšem najdou se i takové ženy, které se u něj nedokážou naplno uvolnit a stydí se. Proto jsme si pro vás připravili těchto 6 důvodů, které vám snad s tímto problémem pomohou, a vy si budete moci orálního sexu užívat plnými doušky.
Článek
3 nejhorší znamení zvěrokruhu pro vztah. S kým je partnerský vztah opravdu náročný a proč?
3 nejhorší znamení zvěrokruhu pro vztah. S kým je partnerský vztah opravdu náročný a proč? Co se 12 znamení zvěrokruhu týče, existují mezi nimi velké rozdíly i v prožívání partnerských vztahů. Každé hvězdné znamení má totiž určité vztahového návyky, které ovlivňují, jakým způsobem svůj protějšek milují. Zajímá vás, která jsou 3 nejhorší znamení pro vztah? Náročné to budete mít, zvlášť pokud začnete chodit s těmi následujícími.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Těhotenská pověra s kočárkem: Proč jej nekupovat a nemít doma před porodem?
Těhotenská pověra s kočárkem: Proč jej nekupovat a nemít doma před porodem? Určitě jste se již setkala s těhotenskou pověrou, která říká, že těhotná žena by si před porodem neměla pořizovat kočárek. V opačném případě pak bude hazardovat se zdravím, či dokonce životem nenarozeného dítěte. Zakládá se tato těhotenská pověra, která se v Česku traduje po generace, vůbec na pravdě?
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat Hrdé maminky se chtějí hlavně na Facebooku a Instragramu ostatním pochlubit, jak krásné, skvělé a roztomilé jsou jejich děti. Samozřejmě, že touží po pochvale a obdivu, ale neuvědomují si, že své děti zbytečně vystavují bezpečnostním rizikům. Když už chcete na sociální síti postnout fotku své ratolesti, na co konkrétně byste si měla dát pozor?
Článek
Hubnutí do plavek: Známe důvody, proč to nejde, jak si představujete
Hubnutí do plavek: Známe důvody, proč to nejde, jak si představujete Rozhodla jste se, že do začátku plavkové sezony zhubnete a vytvarujete si postavu? I když byste moc ráda chtěla, kila vám neubývají tak, jak jste si vysnila. V čem je tedy chyba? Zkuste se vyvarovat následujících chyb a vaše vysněná postava bude na dosah.
Článek
Vztahy v rodině: Proč je v životě dítěte tolik důležitá teta?
Vztahy v rodině: Proč je v životě dítěte tolik důležitá teta? Pokud máte to štěstí a život vám dal skvělou tetu, važte si jí jako toho nejvzácnějšího drahokamu. Je to věrná přítelkyně, která vás podpoří a se kterou můžete sdílet svoje radosti i starosti. V životě každého dítěte tak nejsou důležití jenom rodiče a prarodiče. Proč v něm mají své nezastupitelné místo právě i tety?
Článek
Více spánku potřebují muži, nebo ženy? Známe odpověď
Více spánku potřebují muži, nebo ženy? Známe odpověď Ačkoliv máme všichni stejný mozek, ten ženský se oproti tomu mužskému přeci jen o něco málo liší . A teď, ženy, zpozorněte! Jedná se totiž o spánek, tak čtěte dál a aspoň uvidíte, na co se příště, až budete chtít déle spát, vymluvit.