Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
5 osvědčených tipů a triků pro rychlý úklid domova
5 osvědčených tipů a triků pro rychlý úklid domova Chcete mít doma čisto a uklizeno, ale zároveň se nechcete stát otrokem svého domu či bytu? Přinášíme vám několik tipů na rychlý a snadný úklid domova, který zvládnete levou zadní během 60 minut. Ušetřený čas můžete věnovat své rodině, koníčkům, přátelům nebo práci.
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem Strávila jste většinu dne v plném nasazení? Nestálo by jednou za čas zpomalit a zamyslet se nad několika maličkostmi, kterými můžete vylepšit svůj vztah s partnerem? Buďte ta, která vyvolá změnu, a zkuste přidat těchto několik rad do svého každodenního inventáře!
Článek
Tipy jak oživit dlouhodobý vztah: Zažeňte stereotyp a prožijte druhé líbánky!
Tipy jak oživit dlouhodobý vztah: Zažeňte stereotyp a prožijte druhé líbánky! Jste s partnerem několik let, máte se rádi a respektujete se, ale už po sobě nehoříte touhou jako dřív? Váš vztah prostě zevšedněl. Pokud máte pocit, že už to začíná být s partnerem pěkná ponorka, začněte pracovat na oživení vztahu. Vyzkoušejte následující tipy, díky kterým prožijete druhé líbánky!
Článek
10 užitečných rad, jak se chovat během hádky s partnerem
10 užitečných rad, jak se chovat během hádky s partnerem Hádky ve vztahu jsou zcela normální a je přirozené, že v průběhu času se mezi dvěma partnery objeví neshody, které je třeba si vyjasnit. Samotným hádkám proto zabránit nejde, my pro vás však máme deset rad, které vám poradí s tím, jak se chovat po hádce.
Článek
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí Ačkoliv bychom to rády o sobě všechny tvrdily, ne každá z nás je dokonalá milenka. Jsme bytosti, které mají tendenci věřit tomu, že naše „postelové dovednosti“ jsou výjimečné a úžasné, což však nemusí být vůbec pravda.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
Partnerský horoskop: Znamení zvěrokruhu, kterým společný vztah nikdy nevyjde
Partnerský horoskop: Znamení zvěrokruhu, kterým společný vztah nikdy nevyjde Každé znamení zvěrokruhu se vyznačuje jistým postojem k životu, povahovými rysy a také hlavně tím, co dokáže dát svému partnerovi.
Článek
Jak hravě zvládnout jarní úklid? Máme pro vás několik tipů
Jak hravě zvládnout jarní úklid? Máme pro vás několik tipů S příchodem prvních slunečních dnů se mnoho z nás pouští do jarního úklidu. Umývání oken, třídění šatníku nebo vytírání – to vše k velkému úklidu patří. Aby vám to šlo od ruky a netrápili jste se s ním dlouhé hodiny či dokonce i dny, máme pro vás pár tipů, jak jej hravě zvládnout během chvíle.
Článek
5 typů mužů, se kterými se do vztahu raději nepouštějte
5 typů mužů, se kterými se do vztahu raději nepouštějte Mohlo by se zdát, že najít toho správného muže do života nemůže být nic složitého. Jenže dáte nám jistě za pravdu, že ačkoliv nejste nikterak náročné, nalezení toho pravého je na bodu mrazu. Do života se vám připlétají jen samí exoti, kterým je lepší se raději obloukem vyhnout.
Článek
Těchto 7 doteků dokáže rozpálit úplně každého muže
Těchto 7 doteků dokáže rozpálit úplně každého muže Teď na chvíli zapomeňte na doteky při milování. I ty jistě k šťastnému partnerskému životu patří, ale teď bude řeč o docela jiných dotecích a pamatujte, ty vás možná sblíží o něco víc, než ty, které se vám určitě hned vybavily.
Článek
Proč lidé žijí v nefungujícím vztahu zcela dobrovolně a bez výčitek?
Proč lidé žijí v nefungujícím vztahu zcela dobrovolně a bez výčitek? Statistiky udávají, že rozvodem si projde až polovina manželství. Je to bohužel trend dnešní doby, jakmile ve vztahu něco nefunguje podle představ, okamžitě žádáme o rozvod jako na běžícím páse. Namísto toho, abychom svůj vztah zachránili, jej svým chováním postupně ničíme.
Článek
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Právě z tohoto důvodu existují věci, které muži na ženách nikdy nepochopí a naopak. Proto jsme si pro vás připravili výčet věcí, které ženám alespoň o něco více pomohou opačné pohlaví pochopit.
Článek
Hádky podle znamení zvěrokruhu. Kdo chystá pomstu a koho jen tak nerozhodíte?
Hádky podle znamení zvěrokruhu. Kdo chystá pomstu a koho jen tak nerozhodíte? Hádky v každém vztahu probíhají odlišným způsobem. Někteří se dokážou na všem diplomaticky dohodnout, u jiných vzduchem létají talíře jako na běžícím páse a někteří raději mlčí, než aby něco museli řešit.