Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
8 signálů nastávající krize ve vztahu
8 signálů nastávající krize ve vztahu Připadá vám, že se od vás vzdaluje nebo se vztah ubírá špatným směrem? Pak je možné, že se blíží rozchod. Na to mohou upozornit určité signály, které váš partner vysílá či spíše už nevysílá.
Článek
Co dělat, když dostanete smyk? Na brzdu zapomeňte, řiďte se radami Policie ČR
Co dělat, když dostanete smyk? Na brzdu zapomeňte, řiďte se radami Policie ČR Víte, co dělat, když dostanete smyk? Pokud jste na tuto otázku odpověděli záporně, měli byste si osvěžit své řidičské znalosti. Zimní měsíce s sebou totiž přinášejí vyšší riziko, že na namrzlé či zasněžené silnici dostane vaše auto smyk. Právě proto byste měli přesně vědět, jak se při smyku správně zachovat.
Článek
Co dělat, když je v domě zloděj?
Co dělat, když je v domě zloděj? Asi to všichni znáte. Je noc, už ležíte v posteli a najednou slyšíte neznámé zvuky. V lepším případě probudíte manžela, v tom horším jste sama doma a sama i na řešení celé situace. A teď co? Jít nebo nejít? Asi téměř Shakespearovská otázka.
Článek
Víte, co dělat, když se v moři dostanete do zpětného proudu? Tato znalost vám může během letní dovolené zachránit život
Víte, co dělat, když se v moři dostanete do zpětného proudu? Tato znalost vám může během letní dovolené zachránit život Toho, že se můžete v moři dostat do zpětného proudu a být tak v bezprostředním ohrožení života, si je vědom pouze málokdo. Na svou nevědomost nedávno doplatila česká turistka ve Španělsku, kterou v moři uvěznil zpětný proud a bohužel se utopila. Co tedy dělat, když se v moři dostanete do zpětného proudu a jak se z něj v pořádku dostat na pláž?
Článek
Co dělat, když se vám ztratí dítě v nákupním centru či na jiném rušném místě? Influencerka sdílela trik, který by měl znát každý rodič
Co dělat, když se vám ztratí dítě v nákupním centru či na jiném rušném místě? Influencerka sdílela trik, který by měl znát každý rodič Může se to stát každému. Vyrazíte se svými dětmi do nákupního centra, zábavního parku, na trhy nebo do centra města. Najednou se ohlédnete a zjistíte, že se váš potomek ztratil. Co uděláte? Influencerka Jess Martini na základě vlastní zkušenosti tvrdí hlavně nepanikařit. Rodičům naopak radí tzv. techniku hlasitého hledání, která se jí osvědčila.
Článek
11 partnerských poloh ve spánku: Co všechno řeknou o kvalitě vašeho vztahu?
11 partnerských poloh ve spánku: Co všechno řeknou o kvalitě vašeho vztahu? Poloha, ve které vedle svého partnera usínáte a poté celou noc spíte, toho o vašem partnerském vztahu řekne opravdu hodně. Všechno, co děláte při usínání a během spánku, se totiž děje podvědomě. A právě přesná poloha ve spánku dokáže odhalit, jestli vám to s partnerem skutečně klape, nebo ne.
Článek
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít Cítíte, že to mezi vámi poslední dobou příliš neklape? I když jste si myslela, že s partnerem zůstanete do konce života, někdy se zkrátka stává, že vztah vyšumí. Máte za vaši lásku bojovat, nebo se připravit na rozchod? Následujícími signály vám partner podvědomě říká, že je mezi vámi konec. Jak tedy poznáte, že se blíží rozchod?
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
Z tlusté ošklivky sexy kráskou: Když se influencerka Jordyn Lyne namaluje, muži z ní šílí
Z tlusté ošklivky sexy kráskou: Když se influencerka Jordyn Lyne namaluje, muži z ní šílí Instagramerka a tiktokerka Jordyn Lyne je jako chameleon. V běžném životě byste tuto obézní dívku s tuctovým obličejem na ulici snadno přehlédli. Když se ale namaluje a vhodně obleče, muži jsou z ní doslova hotoví. Že je Jordyn Lyne mistryní proměn, dokazuje zejména na TikToku, kde má statisíce sledujících.
Článek
Jak poznáte, že už svého partnera nemilujete?
Jak poznáte, že už svého partnera nemilujete? Jste se svým partnerem už nějaký ten pátek? A máte pocit, že láska vyprchala a už jste s ním spíš jenom ze zvyku? Jestli se ztotožníte s většinou z následujících bodů, zkuste se nad vaším vztahem zamyslet a popřípadě s ním něco udělat.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
Porozumění vojenským zkušenostem ve firmách, které se ocitly v krizi
Porozumění vojenským zkušenostem ve firmách, které se ocitly v krizi Firma potřebuje v době krize někoho odvážného, protože odvaha odhaluje to, na čem nám záleží. Odhaluje to, co nás inspiruje k překonání sebe sama. Odvaha má mnoho podob - morální, intelektuální, emoční, psychologickou, politickou, sociální, duchovní, finanční ...
Článek
Grilování na balkoně si užijete, když dodržíte několik pravidel. Zásadní jsou dobré vztahy se sousedy a správný výběr grilu
Grilování na balkoně si užijete, když dodržíte několik pravidel. Zásadní jsou dobré vztahy se sousedy a správný výběr grilu Nemusíte bydlet jenom v domě se zahradou. Na grilovaných dobrotách si s rodinou či přáteli pochutnáte i tehdy, pokud máte byt s balkonem. Stačí nakoupit maso a zeleninu a můžete na balkoně uspořádat příjemnou letní grilovačku. Chcete, aby vše probíhalo, jak má? V tom případě během grilování na balkoně dodržujte několik základních pravidel.
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
Lži, kterým věříme, když chceme znovu randit se svým ex
Lži, kterým věříme, když chceme znovu randit se svým ex Říká se, že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Jenže, která z nás se nesnažila znovu dát dohromady se svým ex a slepit kdysi nefungující vztah? I když nám to ostatní vymlouvají, máme nespočet argumentů, proč se svým ex zase randit. Které jsou ty nejčastější? A nejsou to náhodou jenom samé lži?