Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Právě z tohoto důvodu existují věci, které muži na ženách nikdy nepochopí a naopak. Proto jsme si pro vás připravili výčet věcí, které ženám alespoň o něco více pomohou opačné pohlaví pochopit.
Článek
Jak může pomoct citrón v koupelně? Těchto 5 triků ocení každá domácnost
Jak může pomoct citrón v koupelně? Těchto 5 triků ocení každá domácnost Pokud i u vás zavládla horečka v podobě úklidu celé vaší domácnosti, máme pro vás jeden velmi účinný trik, díky kterému bude vaše koupelna vypadat jako nová a navíc k tomu nebudete potřebovat žádné chemické přípravky.
Článek
Jak přimět ostatní dělat to, co chcete: Tyto jednoduché psychologické triky vám pomohou
Jak přimět ostatní dělat to, co chcete: Tyto jednoduché psychologické triky vám pomohou Určitě i vy jste se už někdy setkali s někým, kdo dokázal svým chováním ovlivnit lidi kolem sebe a díky tomu dosáhnout svých cílů. Svou roli tu hraje nejen charisma, ale i znalost psychologie a jejích „triků“. Tyto triky se můžete naučit a v běženém životě používat i vy.
Článek
Paralýza i halucinace. Co všechno se vám může stát během spánku?
Paralýza i halucinace. Co všechno se vám může stát během spánku? Spánek je pro lidské tělo nezbytný a má zásadní vliv na naše zdraví i psychickou pohodu. Ač se na první pohled může zdát, že se jedná o vcelku nezajímavou činnost, při které jen čerpáme novou energii, můžou se nám během ní přihodit velmi zajímavé věci.
Článek
Chcete začít šetřit? Uspořit tisíce korun vám pomohou i zdánlivé maličkosti
Chcete začít šetřit? Uspořit tisíce korun vám pomohou i zdánlivé maličkosti Zdá se vám, že máte v poslední době hlouběji do kapsy? Možná, že nastal ten správný čas na to, abyste začali šetřit. Uspořit peníze však není tak těžké, jak se zdá. I díky zdánlivým maličkostem se může váš finanční život změnit k lepšímu. Následující triky vám pomohou ušetřit až tisíce korun měsíčně.
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
3 nápoje, které vám pomohou usnout
3 nápoje, které vám pomohou usnout Podobně jako obezita i nespavost se stává stále častějším problémem dnešní generace. Na vině jsou jak špatné stravovací návyky, tak i stres. Tyto nápoje vám se špatným spánkem pomohou.
Článek
8 silných motivátorů, které vám pomohou ze cvičení vybudovat rutinu
8 silných motivátorů, které vám pomohou ze cvičení vybudovat rutinu Všichni asi dobře známe prvotní zánět a nadšení pro nové věci. Problém nastává tehdy, když nám zevšední nebo si na ně už více nenacházíme čas, takže je postupně přestaneme dělat. Často se to stává i při cvičení.
Článek
6 jednoduchých triků před spaním, které vám pomohou rychle zhubnout
6 jednoduchých triků před spaním, které vám pomohou rychle zhubnout Stále se vám nedaří dostat svou váhu dolů? A víte, že jeden z nejlepších časů, kdy můžete s přebytečnými kilogramy rychle zatočit, je doba těsně před spaním? Zkuste se držet následujících šesti rad a za pár týdnů bude ukazovat ručička na vaší váze mnohem méně!
Článek
Jak skrýt šediny bez chemického barvení? Pomohou vám brambory
Jak skrýt šediny bez chemického barvení? Pomohou vám brambory Když se objeví první šediny, může to být pro ženu celkem šok. Většina z nich situaci řeší pravidelným barvením vlasů, jiné se s šedinkami smíří. My pro vás máme tip, jak šediny zakrýt, aniž byste si je museli barvit chemickými přípravky.
Článek
Trápí vás časté migrény či vysoký krevní tlak? Pomohou vám 4 sklenice vody
Trápí vás časté migrény či vysoký krevní tlak? Pomohou vám 4 sklenice vody O tom, že je pro naše tělo a organismus voda nesmírně důležitá, si troufáme tvrdit, ví každý z nás. Ovšem často se stává, že člověk na dodržování pitného režimu zapomíná, což je velká chyba.
Článek
6 nenápadných příznaků, které vám pomohou včas odhalit problémy se srdcem
6 nenápadných příznaků, které vám pomohou včas odhalit problémy se srdcem Většina lidí má za to, že příznaky srdečních problémů jsou spojené pouze se silným pícháním u srdce. To sice může signalizovat potíže, ale vedle toho si je třeba všímat i dalších znamení, která se jeví zpočátku naprosto nenápadně.
Článek
Osvědčené tipy, které vám pomohou otěhotnět: Šanci na početí zvýšíte díky cvičení jógy i konzumaci mořských plodů
Osvědčené tipy, které vám pomohou otěhotnět: Šanci na početí zvýšíte díky cvičení jógy i konzumaci mořských plodů Pokoušíte se s partnerem o miminko a chtěla byste otěhotnět co nejrychleji? Přinášíme vám několik osvědčených tipů, díky kterým zvýšíte svém šance na početí. Některé z těchto rad vás možná zaskočí nebo překvapí.
Článek
Jak ochránit kvetoucí stromy před mrazem a zachránit úrodu: Pomohou vám zahrádkářské triky
Jak ochránit kvetoucí stromy před mrazem a zachránit úrodu: Pomohou vám zahrádkářské triky Rok co rok řeší zahrádkáři na jaře stejný problém. A to zvlášť na přelomu dubna a května, kdy jsou jejich ovocné stromy v plném květu. S příchodem nočních mrazíků totiž může být jejich úroda nenávratně zničena. Zajímá vás, jakým způsobem ochráníte kvetoucí ovocné stromy před mrazem? Zahrádkáři používají následující osvědčené triky.