Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
JAK USPAT MIMINKO/BATOLE ANEB  KONEC SPÁNKOVÉMU TRÉNINKU
JAK USPAT MIMINKO/BATOLE ANEB KONEC SPÁNKOVÉMU TRÉNINKU A je to tady. Každodenní uspávací maraton. Prcek sebou vrtí a ne a ne jít spinkat. Občas mám pocit, že děti jedou na baterky duracell, kolik mají energie, než se unaví, jestli někdy. Ale jak to? Proč to někdy trvá tak dlouho, že za dobu, než uspíme miminko, bychom s přehledem otočili několikrát přesýpací hodiny?
Článek
Masopustní období 2023: Kdy začíná a kdy končí?
Masopustní období 2023: Kdy začíná a kdy končí? Masopust 2023 je v plném proudu. Masopustní období tradičně začalo svátkem Tří králů 6. ledna, ovšem jeho konec je pohyblivý a každým rokem se mění. Kdy tedy končí masopustní období 2023 a které významné dny nás během masopustu 2023 ještě čekají?
Článek
Jižní Korea bojuje s druhou vlnou koronaviru. Jihokorejští epidemiologové ji předvídali až na podzim či v zimě
Jižní Korea bojuje s druhou vlnou koronaviru. Jihokorejští epidemiologové ji předvídali až na podzim či v zimě V současné době v Česku debatujeme o možném nástupu druhé vlny koronaviru. Pandemie tohoto viru ve světě rozhodně nekončí. Jižní Korea již koncem letošního června dokonce otevřeně přiznala, že ji druhá vlna zasáhla.
Článek
Rumové pralinky končí. V Česku i na Slovensku
Rumové pralinky končí. V Česku i na Slovensku Rumové pralinky patřily ke stálicím českých obchodů. Nyní bohužel tato cukrovinka s rumovou příchutí, jejíž historie sahá až do roku 1965, z regálů navždy zmizí. Jak oznámila společnost Nestlé, která produkuje Rumové pralinky pod značkou Orion, výroba této kultovní cukrovinky má navždy červenou.
Článek
Pilulka proti početí Postinor: Znáte její zdravotní rizika?
Pilulka proti početí Postinor: Znáte její zdravotní rizika? Postinor seženete bez předpisu v každé lékárně. Tato nouzová antikoncepce, která vás ochrání před početím až do 72 hodin po nechráněném styku, je dostupná na občanský průkaz. Jelikož jde o velmi silný preparát, měla by každá žena a dívka dopředu znát jeho možné žádoucí i nežádoucí účinky. Jaká zdravotní rizika tedy pro vás Postinor představuje?
Článek
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít Cítíte, že to mezi vámi poslední dobou příliš neklape? I když jste si myslela, že s partnerem zůstanete do konce života, někdy se zkrátka stává, že vztah vyšumí. Máte za vaši lásku bojovat, nebo se připravit na rozchod? Následujícími signály vám partner podvědomě říká, že je mezi vámi konec. Jak tedy poznáte, že se blíží rozchod?
Článek
Potřebujete dostat z hlavy určitou písničku? Zazpívejte si její konec nebo si vezměte žvýkačku
Potřebujete dostat z hlavy určitou písničku? Zazpívejte si její konec nebo si vezměte žvýkačku Asi jste to už taky zažili. V rádiu či v obchodě jste uslyšeli chytlavou písničku, kterou teď ani za nic nedokážete dostat z hlavy. Stále se vám v mysli opakuje jako kolovrátek a pořád dokola si ji pobrukujete. I když se vám ze začátku líbila, začíná vás teď pěkně štvát. Tuhle dotěrnou melodii můžete dostat z hlavy hned několika způsoby.
Článek
8 alarmujících signálů toho, že vaše tělo už potřebuje intimní chvilky
8 alarmujících signálů toho, že vaše tělo už potřebuje intimní chvilky Sice my ženy období bez sexu zvládáme o něco lépe než muži, avšak po delší době nám naše tělo dokáže dát dost jasně najevo, že mu právě tyto chvilky chybí. Protože jak už to tak bývá, žena, která má delší dobu sexuální půst, se chová naprosto jinak než žena, která má sex pravidelně. Nevěříte?
Článek
Počasí na září 2023: Zimní bundy si neoblečeme, léto se ještě vrátí
Počasí na září 2023: Zimní bundy si neoblečeme, léto se ještě vrátí Poslední prázdninový týden s sebou přinesl výrazné ochlazení. Podle výhledu počasí na září 2023, který zveřejnil Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ), však létu nemusíme dávat ještě definitivně sbohem. Počasí na září 2023 totiž - zvlášť na svém začátku - slibuje příjemně teplé dny.
Článek
Ordinace v růžové zahradě 2 končí. Herci se s ní loučí instagramovými selfíčky
Ordinace v růžové zahradě 2 končí. Herci se s ní loučí instagramovými selfíčky Po více než 15 letech končí oblíbený seriál TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2. Podle vyjádření stanice Nova zhlédneme poslední prémiový díl Ordinace těsně před letošním létem. S Ordinací v růžové zahradě 2 se loučí nejen její fanoušci, ale i účinkující herci, kteří na Instagramu sdílejí dojemná selfíčka i videa.
Článek
Kdy končí školní rok 2023? Tuto otázku si pokládají děti i jejich rodiče
Kdy končí školní rok 2023? Tuto otázku si pokládají děti i jejich rodiče Konec školního roku 2022/2023 pomalu klepe na dveře. Pokud máte doma dítě školou povinné nebo studenta, je dobré vědět, kdy končí školní rok 2023 a kdy je vysvědčení 2023. Jak to tedy v letošním školním roce je?
Článek
Poslední říjnový víkend si pospíme o hodinu déle. Čeká nás změna času z letního na zimní
Poslední říjnový víkend si pospíme o hodinu déle. Čeká nás změna času z letního na zimní Poslední říjnový víkend opět nastává změna letního času na čas zimní. Znamená to, že tlustou ručičku na hodinách posuneme v neděli ve tři hodiny ráno zpátky na dvě hodiny ráno. Ze soboty na neděli si tak díky změně času pospíme o celou jednu hodinu déle. Změna času z letního na zimní v roce 2020 konkrétně připadá na neděli 25. října.
Článek
Nakažených koronavirem je v Česku 1775 lidí. Za posledních 24 hodin přibylo 291 případů
Nakažených koronavirem je v Česku 1775 lidí. Za posledních 24 hodin přibylo 291 případů Lidí pozitivně testovaných na onemocnění COVID-19 v Česku skokově přibývá. Podle statistiky Ministerstva zdravotnictví je ke čtvrtku 26. března 2020 evidováno 1775 lidí nakažených koronavirem. Za jeden den přibylo 291 případů. Deset lidí se vyléčilo a šest lidí na COVID-19 zemřelo.
Článek
Jak zvládnout rozvod? Aby vás tento životní zlom nezničil, držte se následujících rad
Jak zvládnout rozvod? Aby vás tento životní zlom nezničil, držte se následujících rad Před oltářem si lidé slibují, že se budou milovat, dokud je smrt nerozdělí. Jelikož se v Česku rozvádí každé druhé manželství, skutečnost je úplně jiná. Zkrátka, změna je součástí života. I když nechcete, aby nastala, musíte ji umět přijmout. Pokud zrovna procházíte rozvodem, jak byste k němu měli přistupovat, abyste si zbytečně nezničili život?
Článek
Platnost bankovek s úzkým proužkem končí už 30. června. Které z nich budou vyřazeny z oběhu?
Platnost bankovek s úzkým proužkem končí už 30. června. Které z nich budou vyřazeny z oběhu? Máte ve své peněžence papírové bankovky, anebo jste si je dlouhá léta střádali doma do obálky? V tom případě se mějte obzvlášť na pozoru a raději si je překontrolujte. 30. června 2022 totiž končí platnost bankovek s úzkým proužkem. O které se konkrétně jedná?
Článek
Vánoční stromeček si bez výčitek ozdobte dříve. Podle psychologů zdobení s předstihem zlepšuje náladu a navozuje pocit štěstí
Vánoční stromeček si bez výčitek ozdobte dříve. Podle psychologů zdobení s předstihem zlepšuje náladu a navozuje pocit štěstí Kdy zdobíte vánoční stromeček? Ráno 24. prosince, anebo už několik dnů či týdnů před Vánoci? Pokud patříte do druhé skupiny a ostatní se vám smějí, že neznáte vánoční tradice, zůstaňte nad věcí. Psychologové totiž tvrdí, že čím dříve si vánoční stromeček ozdobíte, tím budete šťastnější. V současnosti vám to přijde více než vhod.