Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Agáta Hanychová propaguje kojení na veřejnosti. Maminky ji za tento přístup chválí
Agáta Hanychová propaguje kojení na veřejnosti. Maminky ji za tento přístup chválí Modelka Agáta Hanychová se 11. dubna 2023 stala trojnásobnou maminkou. Ač je ještě v šestinedělí, se svou novorozenou dcerkou Rozárkou již vyráží na pravidelné procházky. Své fanoušky nejnověji potěšila snímkem, jak svou holčičku kojí na veřejnosti. A zvlášť od maminek se jí dostalo velké pochvaly.
Článek
Den matek českých celebrit: Jak tento svátek oslavila Monika Bagárová, Gabriela Koukalová nebo Taťána Kuchařová?
Den matek českých celebrit: Jak tento svátek oslavila Monika Bagárová, Gabriela Koukalová nebo Taťána Kuchařová? Druhou květnovou neděli si každoročně připomínáme Den matek. Jedná se o významnou událost a snad nikdo z nás v tento den nezapomněl popřát své mamince. Že je máma nejdůležitějším člověkem pod sluncem, zdůraznily na sociálních sítích také mnohé české celebrity. Kdo si vzpomněl na svou maminku, kdo pogratuloval i tchyni a kdo dostal pugét květin?
Článek
Každodenní trénink, dětská miss a modeling: Z toho, co chce matka po své 6leté dceři, budete zděšení
Každodenní trénink, dětská miss a modeling: Z toho, co chce matka po své 6leté dceři, budete zděšení Zatímco si jiné šestileté dívenky hrají se svými kamarádkami s panenkami nebo běhají po hřišti, americká holčička Kynlee Heiman musí každý den dřít v tělocvičně. Kromě gymnastiky se intenzivně věnuje modelingu a pravidelně se účastní soutěží dětské miss. Popravdě, lidé jsou z přístupu její matky zděšeni.
Článek
Rozmazlete svou maminku na Den matek opravdu originálním dárkem
Rozmazlete svou maminku na Den matek opravdu originálním dárkem Už 14. května se ponese ve znamení všech maminek. Maminky nás celý život rozmazlují, a právě tento den je jako dělaný k tomu jim všechnu lásku a pozornost vrátit. Pojďte s námi načerpat inspiraci na ty nejoriginálnější dárky, které mamince dají najevo, jak moc vám na ní záleží.
Článek
Recept na domácí aviváž, po které bude prádlo voňavé a měkké
Recept na domácí aviváž, po které bude prádlo voňavé a měkké Bez aviváže se dnes už žádná hospodyňka neobejde. Jejím hlavním úkolem je prádlo zjemnit, změkčit a provonět. Přesto však jsou prodávané aviváže směsí chemických látek, které jsou obtížně biologicky odbouratelné. My pro vás proto máme recept na domácí aviváž, která prádlo provoní a navíc vás bude stát jen pár kaček.
Článek
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám?
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám? I když je tu oficiálně podzim, neznamená to, že musíte přestat nosit šaty. Stačí, když z lehkých a vzdušných letních šatů přesedláte na podzimní šaty s krátkým či dlouhým rukávem, které jsou trendy a zároveň hřejivé. Jakými šaty tedy letos na podzim zaručeně ohromíte?
Článek
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou?
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou? K prvnímu máje se váže tradice polibku pod rozkvetlou třešní. Také jste si prvomájový polibek nenechali ujít? Rozhodně nejste sami. Tuto staročeskou tradici spojenou s láskou, romantikou a plodností dodržela i řada českých celebrit. Které z nich v letošním roce rozhodně neuschnou?
Článek
Nevěsta zjistila těsně před svatbou šokující pravdu o svém nastávajícím. Uviděla, jak jej kojí vlastní matka
Nevěsta zjistila těsně před svatbou šokující pravdu o svém nastávajícím. Uviděla, jak jej kojí vlastní matka Svatba patří k jednomu ze stresově nejnáročnějších období, protože nikdy skutečně nevíte, zda dopadne podle vašich představ. Jedna nevěsta měla opravdu svatební den, který nečekala ani v tom nejhorším snu. Těsně před obřadem totiž načapala svého nastávajícího manžela, jak jej kojí jeho vlastní matka.
Článek
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami?
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami? Léto je v plném proudu a je to znát i na Instagramu. Právě na tuto sociální síť postuje své fotky v plavkách také řada známých českých žen. Výstavní figurou v plavkách se chlubí od bazénu i z pláže. Každopádně ne vždy fotky v plavkách vzbudí pozitivní reakce. Která česká celebrita dostala na Instagramu sodu za nevhodně zvolený spodní díl plavek?
Článek
Co všechno o vaší povaze vypoví tvar vašich nohou? Možná se budete dost divit
Co všechno o vaší povaze vypoví tvar vašich nohou? Možná se budete dost divit Pro některé muže jsou ženské nohy tou nejsmyslnější částí dámského těla. Právě podle tvaru nohou dokážeme o jejich nositelce povědět víc, než by ji kdy napadlo. Tvar nohou totiž vypovídá o povaze i charakteru člověka.
Článek
Těžké začátky celebrit: Čím se živily slavné hvězdy, než se proslavily?
Těžké začátky celebrit: Čím se živily slavné hvězdy, než se proslavily? Brad Pitt, Jim Carrey, Madonna a další. To jsou jen některá jména osobností, kteří jsou slavní, obdivovaní a kteří mnohdy nemohou vyjít ven bez ochrany bodyguarda. I tito lidé však zažili období, kdy měli hluboko do kapsy, nikdo je neznal a o své současné slávě jenom snili. Zajímá vás, čím se tito lidé živili?
Článek
Těhotná Patricie Pagáčová dostala nehezké označení. Její kamarádky mají jasnou představu o tom, jakou bude mámou
Těhotná Patricie Pagáčová dostala nehezké označení. Její kamarádky mají jasnou představu o tom, jakou bude mámou Herečka Patricie Pagáčová zažívá nejkrásnější období ve svém životě. Se svým manželem Tiborem Pagáčem se totiž těší na první společné miminko. Patricii těhotenství velmi svědčí. A jak se těší na to, až se stane maminkou? Na to už odpověděly její kamarádky, které ji na Den matek obdarovaly tričkem s všeříkajícím nápisem.