Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nestihli jste částečné zatmění Měsíce 16. května v 4:27? Takto probíhalo
Nestihli jste částečné zatmění Měsíce 16. května v 4:27? Takto probíhalo Kdo chtěl v pondělí 16. května vidět částečné zatmění Měsíce, musel si přivstat. Začátek této unikátní podívané totiž nastal před východem Slunce v 4:27. Pokud jste zaspali nebo jste na částečné zatmění Měsíce zapomněli, můžete jej zhlédnout alespoň ze záznamu. Na sociálních sítích totiž koluje spousta fotek i videí.
Článek
Kometa Nišimura nabízí jedinečnou podívanou. Nad Českem se objeví za dalších 489 let
Kometa Nišimura nabízí jedinečnou podívanou. Nad Českem se objeví za dalších 489 let Pozorujete rádi hvězdnou oblohu? V tom případě si nenechte ujít jedinečný zážitek, který se bude opakovat až za dalších 489 let. Nad Českem je totiž aktuálně viditelná zelená kometa Nišimura. Kde a kdy ji sledovat, aby vám její krása rozhodně neunikla?
Článek
Konjunkce Jupiteru a Saturnu 21. prosince 2020 je vzácným nebeským úkazem. Tato “Betlémská hvězda” se objevuje po 800 letech
Konjunkce Jupiteru a Saturnu 21. prosince 2020 je vzácným nebeským úkazem. Tato “Betlémská hvězda” se objevuje po 800 letech Prosincové noční nebe si pro nás připravilo velkolepou podívanou. Podle astronomů jde o úkaz století. V pondělí 21. prosince navečer si budou úhlově nejblíže planety Jupiter a Saturn. Takto těsnou konjunkci mohli naši předkové na nebi sledovat v roce 1226. Tento prosincový úkaz je navíc v jistém smyslu připomínkou Betlémské hvězdy.
Článek
Noční svítící oblaka jsou v červenci nádhernou podívanou. Pozorování noční oblohy v době letního slunovratu stojí za to
Noční svítící oblaka jsou v červenci nádhernou podívanou. Pozorování noční oblohy v době letního slunovratu stojí za to I v roce 2021 si nenechte ujít jedinečnou podívanou, kterou jsou noční svítící oblaka. Z tohoto atmosférického jevu se můžete těšit v období letního slunovratu. Kdy a kde přesně můžete noční svítící oblaka vidět?
Článek
Milujete noční život? I na tomhle se podílí vaše znamení zvěrokruhu
Milujete noční život? I na tomhle se podílí vaše znamení zvěrokruhu Lidé se dělí do dvou skupin. Na ranní skřivany a noční sovy. O sovách je známo, že zůstávají rády vzhůru do pozdních nočních hodin. Tito lidé mají navíc pocit, že právě v noci pracují nejefektivněji. Zda patříte ke skřivanům nebo sovám ovlivňuje také znamení, ve kterém jste se narodili. Která znamení zvěrokruhu jsou typicky nočními sovami?
Článek
Noční obloha v květnu 2022: Sledujte meteorický roj Éta Akvaridy nebo částečné zatmění Měsíce
Noční obloha v květnu 2022: Sledujte meteorický roj Éta Akvaridy nebo částečné zatmění Měsíce Sledujete rádi noční oblohu? V květnu 2022 vás čekají opravdové lahůdky. A to například meteorický roj Éta Akvarid, který je pozůstatkem Halleyovy komety. Těšit se můžete i na částečné zatmění Měsíce. Během kterých květnových nocí můžete tyto pozoruhodné úkazy pozorovat?
Článek
NN Night run Ostrava-město ovládnou noční běžci, nebudou chybět dětské a rodinné běhy
NN Night run Ostrava-město ovládnou noční běžci, nebudou chybět dětské a rodinné běhy Noční zážitkový běh, který pod názvem NN Night run Ostrava odstartuje z Masarykova náměstí, je už tradiční běžeckou událostí, jež spojením své formy a rozsahu nemá obdoby. Také letos z náměstí vyběhnou do potemnělých ulic účastníci hned několika závodních kategorií, a to v sobotu 22.4.2023.
Článek
Jak zastavit noční hlad? Odhalte pravou příčinu svého přejídání
Jak zastavit noční hlad? Odhalte pravou příčinu svého přejídání Znáte to. Celý den se snažíte zdravě jíst, vyhýbáte se tučnému a sladkému, jenže večer vás přepadne nesnesitelný vlčí hlad. Abyste ve velkém nevybílili obsah své ledničky a spíže, zkuste svou touhu ovládnout několika jednoduchými triky. Jakým způsobem tedy zastavíte hlad?
Článek
Koronavirus v Česku a postupné uvolňování: Pravidla, která nově platí od středy 18. listopadu
Koronavirus v Česku a postupné uvolňování: Pravidla, která nově platí od středy 18. listopadu Od středy 18. listopadu začínají v Česku platit nová pravidla, která mají za úkol zmírnit šíření nového koronaviru. Změny nastávají zejména v obchodech a ve školách. Ovšem nejen to. Máme pro vás přehledný seznam změn, které jsou nově v platnosti a které vyplývají z protiepidemického systému PES.
Článek
Noční můry: Proč se vám zdají, jak nejčastěji vypadají a jaký mají význam
Noční můry: Proč se vám zdají, jak nejčastěji vypadají a jaký mají význam Zdají se vám noční můry? Rozhodně nejste jediní. Tento typ děsivého snu probudí jednou za čas ze spánku snad každého z nás. Z jakého důvodu se nám ale noční můry zdají a jakou mají nejčastější podobu?
Článek
Návrat dětí do škol 18. listopadu: Týká se žáků přípravných, 1. a 2. tříd základních škol a všech tříd speciálních škol
Návrat dětí do škol 18. listopadu: Týká se žáků přípravných, 1. a 2. tříd základních škol a všech tříd speciálních škol Český ministr školství Robert Plaga na tiskové konferenci ve středu 11. listopadu uvedl pozitivní zprávu určenou pro všechny prvňáčky, druháčky, žáky přípravných tříd i žáky všech tříd speciálních škol. Tyto děti se podle jeho slov budou moci vrátit ve středu 18. listopadu zpátky do lavic.
Článek
NN NIGHT RUN letos slaví 10 let. Zve na noční běh do 8 měst
NN NIGHT RUN letos slaví 10 let. Zve na noční běh do 8 měst V letošním roce se znovu rozeběhne kolotoč netradičních zážitkových běhů nočními městy NN NIGHT RUN, který v roce 2023 oslaví desáté výročí své existence. V období od jara do podzimu běžci zavítají do stejných osmi měst, kde se konaly noční běžecké závody vloni. Začíná se 22. dubna v Ostravě a končí 14. října v Olomouci.
Článek
Na noční obloze září jedna z nejjasnějších komet za posledních 13 let. Pozorování komety Neowise je velký zážitek
Na noční obloze září jedna z nejjasnějších komet za posledních 13 let. Pozorování komety Neowise je velký zážitek Noční oblohu v současnosti krášlí kometa Neowise, kterou budeme moci vídat zhruba do poloviny srpna. Dobře pozorovatelná bude zejména v týdnu po 12. červenci. Neowise patří k nejjasnějším kometám, které jsme mohli za posledních 13 let na hvězdné obloze spatřit.
Článek
Dubnové noční obloze kraluje meteorický roj Lyridy: Maxima dosáhne v noci z 21. na 22. dubna
Dubnové noční obloze kraluje meteorický roj Lyridy: Maxima dosáhne v noci z 21. na 22. dubna Až se setmí, vyrazte ven pozorovat hvězdnou oblohu. Čeká vás nádherná podívaná. Noční obloze totiž jako každé jaro vévodí meteorický roj Lyridy, který letos svého maxima dosáhne v noci z 21. na 22. dubna. V letošním roce se bude navíc Měsíc nacházet v novu, takže vám v pohledu na Lyridy nebude vůbec nic bránit.
Článek
Spánková paralýza je jako nejhorší noční můra: Co byste o ní měli vědět?
Spánková paralýza je jako nejhorší noční můra: Co byste o ní měli vědět? Kdo na vlastní kůži nezažil spánkovou paralýzu, může být jenom rád. Kdo ji musel prožít, ví bohužel, o čem je řeč. Spánková paralýza je doslova noční můrou mezi bděním a spánkem. Tato porucha spánku spojená s ochromením celého těla i halucinacemi, může postihnout každého z nás. O co tedy konkrétně jde?
Článek
Jste ranní ptáče, nebo noční sova? Za vše může chronotyp, který udává rytmus vašemu ránu
Jste ranní ptáče, nebo noční sova? Za vše může chronotyp, který udává rytmus vašemu ránu Chvíli, kdy nám ráno zazvoní budík prožívá každý z nás jinak. Někteří bez problému vstávají a klidně si ještě přivstanou, jiní se donutí vstát až na poslední chvíli a trvá jim pěkně dlouhou dobu, než začnou fungovat. Řeč je o ranních ptáčatech a nočních sovách - neboli o našem chronotypu, který udává, kdy spíme a kdy jsme nejvíce aktivní.