Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
6 velkých tajemství, o kterých vám muži nikdy neřeknou
6 velkých tajemství, o kterých vám muži nikdy neřeknou Víte všechno o svém protějšku? Nadevšechno miluje svou rodinu, rád si zahraje fotbal nebo zajde s kamarády poklábosit na pivo. Tušila jste ale, že muži mají také svá tajemství, která si nechávají sami pro sebe? Vypátrali jsme některá z nich!
Článek
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí My ženy jsme pro muže naprosto nevyzpytatelné, ale především okouzlující bytosti, bez kterých jednoduše nemohou být. Ačkoliv samy o sobě jsme neodolatelné, existuje pět věcí, které na nás muži milují a kterými na každého z nich zapůsobíme i beze slov. Které to jsou?
Článek
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout Jste při intimních situacích sebevědomá? Právě to má podle vědců z Belgie velký vliv na váš sexuální život. Vaše sebevědomí ovšem neovlivňuje, jak by se mohlo na první pohled zdát, krásná postava, ale spíše tvář.
Článek
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné?
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné? V dnešní době, kdy finančně musí rodinu podporovat nejenom muži, ale také ženy, se může stát, že právě manželka a zároveň maminka se někdy cítí vyčerpaně. V takovém případě je na místě, aby si manželé byli v domácích pracích rovni, mnohdy to tak ale bohužel není.
Článek
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy Že dvojice, kterou tvoří vysoký muž a malá žena vypadá velmi nesourodě? Nenechte se zmást prvním dojmem, podle vědců z jihokorejské Konkuk University má právě tento pár skvělé vyhlídky na velmi šťastné manželství. Důležitou roli v tomto případě hraje především výška muže, a to hned z několika důvodů.
Článek
Nová partnerská výzva na TikToku je velkým hitem. Zvládnou ji jenom ženy, muži pohoří
Nová partnerská výzva na TikToku je velkým hitem. Zvládnou ji jenom ženy, muži pohoří Sociální sítí TikTok se jako lavina šíří nová partnerská výzva, která dokazuje, že ženy a muži mají ve svých tělech jinak umístěná těžiště a že na ně gravitace působí zcela odlišným způsobem. V partnerské výzvě na TikToku ostatně obstály pouze ženy a muži v ní do jednoho pohořeli. Už jste tuto výzvu vyzkoušeli také?
Článek
Více spánku potřebují muži, nebo ženy? Známe odpověď
Více spánku potřebují muži, nebo ženy? Známe odpověď Ačkoliv máme všichni stejný mozek, ten ženský se oproti tomu mužskému přeci jen o něco málo liší . A teď, ženy, zpozorněte! Jedná se totiž o spánek, tak čtěte dál a aspoň uvidíte, na co se příště, až budete chtít déle spát, vymluvit.
Článek
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor Ačkoliv je v nás zakořeněno to, že muži zpravidla podvádějí častěji než ženy, není to tak úplně pravda. Podle posledních průzkumů, které se zabývaly nevěrami u dlouhodobých vztahů, se ukázalo, že většinou jsou to právě ženy, kdo je ve vztahu nevěrný.
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
Vědecky potvrzeno: Muži tráví v koupelně víc času než ženy
Vědecky potvrzeno: Muži tráví v koupelně víc času než ženy Že koupelna je výhradně ženským teritoriem? Podle nejnovějšího vědeckého výzkumu to není zas tak pravda. Také muži si chtějí uzurpovat tuto místnost sami pro sebe a prý v ní tráví mnohem víc času než ženské pokolení. Muži ovšem neholdují zkrášlovacím procedurám, čas v koupelně tráví úplně z jiného důvodu. A ten vás možná překvapí!
Článek
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět Ačkoliv můžeme my ženy mužům v jistých chvílích připadat jako mystická stvoření, která jsou velmi křehká a jemná, i oni vědí, že jsme pouze bytost z masa a kostí. To však neznamená, že se svým partnerem musíme sdílet úplně vše.
Článek
Co před námi muži doopravdy skrývají? To neuhodnete
Co před námi muži doopravdy skrývají? To neuhodnete Muži žijí v průměru o několik let méně než ženy, muži stráví asi rok svého života pohledem na jiné ženy, muži lžou dvakrát častěji než ženy... Tato fakta o mužích se můžete dozvědět díky statistikám, které vám i tak o mužském pokolení nedokážou říct všechno. Jaké zásadní věci tedy před námi muži skrývají?
Článek
Proč ženy dávají přednost špatným mužům před těmi hodnými: Za vším hledejte hormony
Proč ženy dávají přednost špatným mužům před těmi hodnými: Za vším hledejte hormony Máte pocit, že si stále vybíráte gaunery? Hodní a dobří muži rozhodně nevymřeli, chyba je někde jinde. Ženy si podvědomě vybírají špatné protějšky, kteří mají velké charisma a kteří přitahují problémy, hned z několika důvodů. Na vině jsou zejména ženské hormony a ovulace.
Článek
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají?
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají? Některé ženy se ani moc nemusí snažit a jejich úspěchy u mužů jsou zaručené. Ptáte se proč tomu tak je? Máme vysvětlení, se kterým přišli sami vědci. Na co tedy došli?
Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?