Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Tipy na dárky pro drahou polovičku
Tipy na dárky pro drahou polovičku Vánoce nám opět po roce klepou na dveře a jako každý rok v období předvánočního shonu přijdou vedle dopisu pro Ježíška vhod i tipy na dárky. Měkké nebo tvrdé dárky, maličkosti, pozornosti do pětistovky nebo něco speciálního pro ty nejhodnější - s těmito tipy se budou letos vánoční dárky nadělovat jedna radost!
Článek
3 nedočkavá znamení zvěrokruhu, která se na Vánoce připravují s předstihem. Už mají zabalené dárky a chystají vánoční výzdobu
3 nedočkavá znamení zvěrokruhu, která se na Vánoce připravují s předstihem. Už mají zabalené dárky a chystají vánoční výzdobu Vánoce tu máme až za několik týdnů, některá znamení zvěrokruhu se však na tyto nejoblíbenější svátky v roce připravují s opravdu velkým předstihem. Některá z nich už mají dokonce nakoupené a zabalené všech vánoční dárky a už se pomalu chystají na vánoční výzdobu a stavění stromečku. O která nedočkavá znamení zvěrokruhu se konkrétně jedná?
Článek
Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu: Býky potěšíte luxusem, Raky dárkem od srdce
Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu: Býky potěšíte luxusem, Raky dárkem od srdce Nevíte, co letos svým bližním pod stromeček? Zkuste jim tentokrát nakoupit vánoční dárky podle jejich znamení zvěrokruhu. Každé hvězdné znamení má totiž jiné preference a během Štědrého večera jim vykouzlí úsměv na tváři vždy něco jiného. Jaké dárky jsou tedy pro jednotlivá znamení tím pravým?
Článek
Trh originálních výrobků MINT Market Praha přinese nejlepší vánoční dárky do Pražské tržnice
Trh originálních výrobků MINT Market Praha přinese nejlepší vánoční dárky do Pražské tržnice Víkend 30. 11. - 1. 12. bude v Pražské tržnici patřit trhu s designem, módou, šperky a delikatesami MINT Market Praha 26. Více než 100 českých a slovenských tvůrců otevře své stánky s originálními výrobky v halách č. 11, 17 a v jejich okolí.
Článek
Tyto dárky k svátku potěší každého!
Tyto dárky k svátku potěší každého! Dárky k svátku se nevybírají snadno. Samozřejmě je rozdíl, jestli vybíráme dárek ke svátku pro nejlepší kamarádku nebo pro kolegu v práci. Vyřešit svátek obyčejnou čokoládou nebo lahví vína je samozřejmě nejjednodušší, přeci jen byste si ale měli dát na výběru dárku záležet trochu víc. Přinášíme vám originální tipy na dárek k svátku.
Článek
Vánoční nakupování bez dětského pláče a zuřivých scén: Maminka Kristina Watts se podělila o trik, jak této pohromě zabránit
Vánoční nakupování bez dětského pláče a zuřivých scén: Maminka Kristina Watts se podělila o trik, jak této pohromě zabránit Chodíte nakupovat vánoční dárky se svými dětmi? V tom případě jste určitě na vlastní kůži zakusili, že se tato činnost neobejde bez dětského zuřivého pláče. Ale nemusí to být tak být vždy. Až příště s dětmi vyrazíte na vánoční nákupy, vyzkoušejte trik americké maminky Kristiny Watts, která přišla na to, jak zabránit dětským scénám v obchodech.
Článek
Rozmazlete svou maminku na Den matek opravdu originálním dárkem
Rozmazlete svou maminku na Den matek opravdu originálním dárkem Už 14. května se ponese ve znamení všech maminek. Maminky nás celý život rozmazlují, a právě tento den je jako dělaný k tomu jim všechnu lásku a pozornost vrátit. Pojďte s námi načerpat inspiraci na ty nejoriginálnější dárky, které mamince dají najevo, jak moc vám na ní záleží.
Článek
Jak zabalit vánoční dárek snadno a rychle? Tajemství je v ohýbání rohů balicího papíru do tvaru dopisní obálky
Jak zabalit vánoční dárek snadno a rychle? Tajemství je v ohýbání rohů balicího papíru do tvaru dopisní obálky Řada z nás má v tuto chvíli vánoční dárky již nakoupené, a tak se pouští do jejich balení. Ovšem někdy to bývá tvrdý oříšek. Jak tedy rychle a jednoduše zabalit vánoční dárek, aby zároveň vypadal hezky na pohled? Vyzkoušejte trik profesionálů, kteří balí vánoční dárky na zakázku. Při balení začínají vždy na rohu balicího papíru.
Článek
Jak vybrat vánoční stromeček, který vám doma rychle neopadá: Stromek kupujte venku a zaměřte se na stav jeho jehličí
Jak vybrat vánoční stromeček, který vám doma rychle neopadá: Stromek kupujte venku a zaměřte se na stav jeho jehličí Dáváte přednost živému vánočnímu stromečku před umělým? Právě nastal vhodný čas, abyste se po něm poohlédli. Jenže, jakým způsobem vybrat vánoční stromek, aby na Vánoce udělal nejen parádu, ale aby vám doma také dlouho vydržel a neopadal vám? Na tyto otázky vám přinášíme hned několik odpovědí, kterými se můžete řídit.
Článek
Tajný Ježíšek: Zaveďte tuto obdarovávací hru i u vás doma, odpadne vám starost s nákupem vánočních dárků
Tajný Ježíšek: Zaveďte tuto obdarovávací hru i u vás doma, odpadne vám starost s nákupem vánočních dárků Nákup vánočních dárků se v současnosti pro mnohé z nás stává velmi tvrdým oříškem, zvlášť když máme velmi širokou rodinu. Pořád však máte čas vyhnout se předvánočnímu shonu a ulevit tak nejen svým nervům, ale i peněžence. Řešením pro vás je stále oblíbenější obdarovávací hra Tajný Ježíšek. V čem spočívá její podstata?
Článek
Vánoční úklid: Jak ho zvládnout s přehledem a bez stresu
Vánoční úklid: Jak ho zvládnout s přehledem a bez stresu Vánoční úklid je snad jedinou věcí, na kterou se nikdo z nás netěší. Máte už nakoupené vánoční dárky, napečené cukroví, ale vánoční úklid stále odsouváte? Přinášíme vám několik rad, jak tuto vánoční povinnost zvládnout levou zadní a tolik se kvůli ní nestresovat.
Článek
Maminka sdílela na Instagramu seznam dárků, které chce její dcera k Vánocům. Některé sledující tím velmi pobouřila
Maminka sdílela na Instagramu seznam dárků, které chce její dcera k Vánocům. Některé sledující tím velmi pobouřila Štědrý večer pomalu klepe na dveře. Aby rodiče věděli, co koupit dětem k Vánocům, nechávají často své ratolesti psát dopis pro Ježíška nebo rovnou ucelený seznam vánočních přání. U této příležitosti sdílela australská influencerka Roxa Jacenko seznam dárků, které chce její dcera pod stromeček. A pořádně tím rozbouřila vody Instagramu.
Článek
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali Velká gesta a dary nejsou nevítané! Dnes to ale o materiálních předmětech, které ve skutečnosti neukážou, jak moc vám na ženě záleží, nebude. Existuje totiž několik gest, které jsou pro ženu mnohem víc než všechny drahokamy na světě.
Článek
Dárky pod stromeček podle znamení zvěrokruhu. Inspirace šitá na míru
Dárky pod stromeček podle znamení zvěrokruhu. Inspirace šitá na míru Vánoce se neúprosně blíží a vy si také lámete hlavu nad tím, čím letos potěšit všechny vaše nejbližší? Snad vám při rozhodování pomůže tento horoskop, který vám napoví, co vybrat a hlavně čím určitě udělat radost.
Článek
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě?
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě? Maminky po celém světě už za pár dnů slaví svůj svátek. Světový Den matek připadá na druhou květnovou neděli, české maminky však měly svůj svátek už 8. května. Vyznat lásku své mámě však nemusíte jenom v tento den. To, jak moc ji máte rádi, jí říkejte všech 365 dnů v roce. Tato nejdůležitější žena vašeho života vám to stonásobně oplatí.
Článek
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem Strávila jste většinu dne v plném nasazení? Nestálo by jednou za čas zpomalit a zamyslet se nad několika maličkostmi, kterými můžete vylepšit svůj vztah s partnerem? Buďte ta, která vyvolá změnu, a zkuste přidat těchto několik rad do svého každodenního inventáře!