Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu Když potkáte muže, který vás zaujme, jistě přemýšlíte, zda by nestál za hřích. Ne všichni muži ale umějí ženu potěšit a sex s nimi je spíše trapnou ukázkou sobeckosti a z vaší strany předstíraným uspokojením.
Článek
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa Světové magazíny každoročně zveřejňují žebříčky nejkrásnějších mužů světa. Také na sociálních sítích se to jenom hemží hlasováním o to, který známý muž je aktuálně tím nejpřitažlivějším. To londýnský plastický chirurg Julian De Silva má jasno. S pomocí řeckého zlatého řezu určil, který z hollywoodských fešáků je nekrásnější na světě.
Článek
Cesta do Chorvatska autem 2021: Přehled podmínek, které musíte splnit, abyste si užili dovolenou u moře
Cesta do Chorvatska autem 2021: Přehled podmínek, které musíte splnit, abyste si užili dovolenou u moře Chorvatsko patří k nejoblíbenějším destinacím, v níž statisíce Čechů každoročně tráví svou letní dovolenou. Ani letošní rok není výjimkou. Vzhledem ke koronavirové krizi to má však několik háčků. Plánujete letos cestu do Chorvatska autem? Máme pro vás přehled podmínek, které musíte při vstupu do tohoto jihoevropského státu splnit.
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
10 věcí, které byste neměli splachovat do záchodu
10 věcí, které byste neměli splachovat do záchodu Toaleta je součástí našeho každodenního života a je to věc, kterou používáme několikrát denně. Ovšem v toaletách mnohdy nekončí jen to, k čemu je určená, ale lidé ji využívají velmi hojně k vyhazování věcí, které již nepotřebují.
Článek
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka Ačkoliv je menstruace zcela přirozenou součástí života každé ženy, řada dívek příchod svých prvních měsíčků vyhlíží s obavami. Jak moc budu krvácet? Bývají vždy měsíčky spojené s nepříjemnými křečemi? Kdy mě vlastně čekají? Tyto a další časté otázky dospívajících děvčat zodpoví článek.
Článek
Tohle ve vztahu nedělejte: Chování, které je horší než nevěra
Tohle ve vztahu nedělejte: Chování, které je horší než nevěra Ačkoliv je nevěra jednou z věcí, která dokáže ukončit nejeden vztah, ve skutečnosti se mohou mezi partnery objevit problémy, které jsou mnohdy horší. Může se i stát, že nevěra vztah dvou lidí ještě více utuží a každý si z dané situace něco odnese. Co tedy jiného mohou partneři ve vztahu dělat a tím nadobro rozvrátit vše, co tak dlouho budovali?
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
15 nejtrapnějších hlášek mužů během sexu
15 nejtrapnějších hlášek mužů během sexu Před, během nebo po sexu. Na tom vlastně nezáleží, podstatné je, co je muž schopen v tomto rozmezí vyplodit za perly. V praxi, nejlépe v tom nejlepším, se některým hláškám prostě jen zasmějete, jak jsou absurdní, za jiné byste ho zase nejradši vykopla nejen z postele.
Článek
Druhy pokojových orchidejí, které zvládne doma pěstovat každý. Za péči se vám odvděčí neskutečnou krásou
Druhy pokojových orchidejí, které zvládne doma pěstovat každý. Za péči se vám odvděčí neskutečnou krásou Pokojové orchideje patří k nádherným ozdobám interiéru. Doma můžete pěstovat například můrovec, cymbidie, denrobie, oncidie nebo miltonie, jejichž květy vynikají rozmanitými tvary a barvami. S těmito exostickými pokojovkami vás seznámíme blíže a přeneseme tipy, jak je úspěšně pěstovat v pohodlí domova.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká?
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká? Říká vám něco pojem sexuální anorexie? Pokud ne, nejste sami. Zjednodušeně lze říci, že se jedná o odpor k sexu. Jak se projevuje a co jej způsobuje, na to se podíváme v následujícím článku.