Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
5 poloh při milování, ve kterých jste pro muže nejkrásnější
5 poloh při milování, ve kterých jste pro muže nejkrásnější Muži sex milují, o tom jistě není pochyb, jenže v některých polohách si jej užívají přeci jen o něco víc. Pochopitelně co muž, to názor! Ovšem existuje pět poloh, na kterých se většina mužů shodla.
Článek
11 partnerských poloh ve spánku: Co všechno řeknou o kvalitě vašeho vztahu?
11 partnerských poloh ve spánku: Co všechno řeknou o kvalitě vašeho vztahu? Poloha, ve které vedle svého partnera usínáte a poté celou noc spíte, toho o vašem partnerském vztahu řekne opravdu hodně. Všechno, co děláte při usínání a během spánku, se totiž děje podvědomě. A právě přesná poloha ve spánku dokáže odhalit, jestli vám to s partnerem skutečně klape, nebo ne.
Článek
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká?
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká? Říká vám něco pojem sexuální anorexie? Pokud ne, nejste sami. Zjednodušeně lze říci, že se jedná o odpor k sexu. Jak se projevuje a co jej způsobuje, na to se podíváme v následujícím článku.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů Sex, sex a znovu ten sex – tohle je pro nás prostě věčné téma, které nikdy neomrzí. Nejenom, že se díky němu cítíme fyzicky dobře, jásá i naše duševní zdraví. Jenže co se stane, když se bohužel neoddáváme pravidelnému dovádění a trpíme jeho absencí? Na tuhle otázku vám odpoví následující článek.
Článek
Jak s partnerem usínáte: Co to o vašem vztahu vypovídá?
Jak s partnerem usínáte: Co to o vašem vztahu vypovídá? Napadlo by vás někdy, že to, v jaké poloze usínáte a spíte vedle svého partnera, dokáže o vašem vztahu spoustu věcí vypovědět? Podle britské studie, kterou zveřejnil deník Daily Mail, opravdu velice záleží na tom, jak vedle svého milého uleháte.
Článek
3 nejhorší znamení zvěrokruhu pro vztah. S kým je partnerský vztah opravdu náročný a proč?
3 nejhorší znamení zvěrokruhu pro vztah. S kým je partnerský vztah opravdu náročný a proč? Co se 12 znamení zvěrokruhu týče, existují mezi nimi velké rozdíly i v prožívání partnerských vztahů. Každé hvězdné znamení má totiž určité vztahového návyky, které ovlivňují, jakým způsobem svůj protějšek milují. Zajímá vás, která jsou 3 nejhorší znamení pro vztah? Náročné to budete mít, zvlášť pokud začnete chodit s těmi následujícími.
Článek
Co dokáže s vaším tělem udělat sexuální půst?
Co dokáže s vaším tělem udělat sexuální půst? Přemýšlela jste už někdy nad tím, co se děje s vaším tělem, když jste už dlouhou dobu neměla sex? Že ne? Tak se na to pojďme společně zaměřit v tomto článku.
Článek
Baculatou influencerku urážejí kvůli jejímu sexy manželovi. Nezasloužíš si jej, píšou jí hateři
Baculatou influencerku urážejí kvůli jejímu sexy manželovi. Nezasloužíš si jej, píšou jí hateři Kanadská influencerka Alicia McCarvell je populární na Instagramu i TikToku. Tato žena s XXL postavou totiž dává veřejně nahlédnout do svého manželského života. Zatímco Alicia je baculatá, její manžel Scott je pohledný, sexy a má vysportovanou postavu. Což někteří lidé nedokážou zkousnout.
Článek
Sexuální přitažlivost podle horoskopu: Se kterým znamením zažijete ten nejlepší sex?
Sexuální přitažlivost podle horoskopu: Se kterým znamením zažijete ten nejlepší sex? Některá hvězdná znamení se k sobě hodí více, jiná méně. A to i po sexuální stránce. Proto není od věci vědět, které znamení horoskopu je vaším nejideálnějším sexuálním partnerem, se kterým prožijete ten nejlepší sex ve svém životě. Hvězdy říkají, že mezi některými znameními existuje přímo maximální sexuální přitažlivost. Jak to tedy je?
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
Vzájemná chemie mezi mužem a ženou: Podle čeho poznáte, že se týká i vás?
Vzájemná chemie mezi mužem a ženou: Podle čeho poznáte, že se týká i vás? Už se vám někdy stalo, že jste zcela náhodou narazila na úplně cizího člověka a zamilovala jste se do něj na první pohled? A cítila jste, že ten druhý to cítí úplně stejně? K těmto stavům nedochází pouze v červené knihovně. Děje se tak tehdy, když mezi dvěma lidmi existuje absolutní chemie. Jak ji ale poznáte?
Článek
5 důvodů proč spát na zádech. Jde o nejzdravější polohu na spaní
5 důvodů proč spát na zádech. Jde o nejzdravější polohu na spaní Spíte nejčastěji na pravém či levém boku, na břiše nebo na zádech? Pokud přemýšlíte nad tím, jaká spánková poloha je pro vaše zdraví nejvíce prospěšná, bezkonkurenčně je to spaní na zádech. Zajímá vás, proč tomu tak je?
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.