Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nevíte, po čem váš partner touží? Může to zničit váš milostný vztah
Nevíte, po čem váš partner touží? Může to zničit váš milostný vztah Pokud jste přesvědčeny, že přesně víte, co dokáže vašeho partnera při milování dokonale vzrušit a jak jej uspokojit, tak máte vyhráno. Ale jste si jisté? Není ze strany partnera vše jen přetvářka? Zkuste se své drahé polovičky někdy zeptat, možná budete překvapené.
Článek
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit Mnoho žen při vzpomínce na svých sladkých dvacet let také zavzpomíná na to, jaký byl jejich sexuální život a zatouží, aby se to alespoň na chvíli vrátilo. Podle odborníků je však naprosto normální, že se náš sexuální život v průběhu let změní, ovšem nemusí to výlučně znamenat to, že se změní k horšímu.
Článek
8 tipů, jak účinně a chytře uklidit koupelnu
8 tipů, jak účinně a chytře uklidit koupelnu Skříňky v koupelně se občas stávají takovým menším skladištěm na kosmetické výrobky, kartáče a hřebeny, různé léky a mnoho dalšího. Což také vysvětluje, proč bývají často přeplněné věcmi, které v podstatě ani nepotřebujeme.
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Co s vámi udělá hodina spánku navíc? Zhubnete a budete mít lepší milostný život
Co s vámi udělá hodina spánku navíc? Zhubnete a budete mít lepší milostný život Když jdete večer dříve spát nebo si ráno můžete pospat, sami víte, že se pak cítíte mnohem lépe. Pokud si začnete pravidelně dopřávat jednu hodinu spánku navíc, udělá to s vaším tělem pořádné divy. Samozřejmě pouze v tom pozitivním smyslu. Co se tedy stane, když si místo standardních 7 hodin nově dopřejete osmihodinový vydatný spánek?
Článek
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví Trápí vás oslabená imunita? Pokud trpíte častými infekcemi, chronickou únavou, zvýšenou náchylností k alergiím, ale také se velmi pomalu zotavujete z nemocí nebo se vám hůře hojí rány, pusťte se do posilování svého imunitního systému. Jaké máte možnosti?
Článek
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem Strávila jste většinu dne v plném nasazení? Nestálo by jednou za čas zpomalit a zamyslet se nad několika maličkostmi, kterými můžete vylepšit svůj vztah s partnerem? Buďte ta, která vyvolá změnu, a zkuste přidat těchto několik rad do svého každodenního inventáře!
Článek
Co kazí váš intimní život? Váš domácí mazlíček
Co kazí váš intimní život? Váš domácí mazlíček Češi jsou považováni za jedny z největších milovníků psů a koček. Zároveň většina těchto mazlíčků s nimi sdílí také jejich postel. A tady je právě ten problém, protože ať už si to páníčci uvědomují nebo ne, kazí jim to intimní život.
Článek
Tipy jak oživit dlouhodobý vztah: Zažeňte stereotyp a prožijte druhé líbánky!
Tipy jak oživit dlouhodobý vztah: Zažeňte stereotyp a prožijte druhé líbánky! Jste s partnerem několik let, máte se rádi a respektujete se, ale už po sobě nehoříte touhou jako dřív? Váš vztah prostě zevšedněl. Pokud máte pocit, že už to začíná být s partnerem pěkná ponorka, začněte pracovat na oživení vztahu. Vyzkoušejte následující tipy, díky kterým prožijete druhé líbánky!
Článek
8 signálů nastávající krize ve vztahu
8 signálů nastávající krize ve vztahu Připadá vám, že se od vás vzdaluje nebo se vztah ubírá špatným směrem? Pak je možné, že se blíží rozchod. Na to mohou upozornit určité signály, které váš partner vysílá či spíše už nevysílá.
Článek
Baculatou influencerku urážejí kvůli jejímu sexy manželovi. Nezasloužíš si jej, píšou jí hateři
Baculatou influencerku urážejí kvůli jejímu sexy manželovi. Nezasloužíš si jej, píšou jí hateři Kanadská influencerka Alicia McCarvell je populární na Instagramu i TikToku. Tato žena s XXL postavou totiž dává veřejně nahlédnout do svého manželského života. Zatímco Alicia je baculatá, její manžel Scott je pohledný, sexy a má vysportovanou postavu. Což někteří lidé nedokážou zkousnout.
Článek
7 překvapujících pravd o milování po porodu
7 překvapujících pravd o milování po porodu Když je novopečená maminka po šestinedělí a přichází čas, kdy by se měla svému manželovi věnovat, může to být pro ni velmi skličující moment, do kterého se příliš nehrne.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů Sex, sex a znovu ten sex – tohle je pro nás prostě věčné téma, které nikdy neomrzí. Nejenom, že se díky němu cítíme fyzicky dobře, jásá i naše duševní zdraví. Jenže co se stane, když se bohužel neoddáváme pravidelnému dovádění a trpíme jeho absencí? Na tuhle otázku vám odpoví následující článek.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!