Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Syn chtěl po své mamince každý den 2 svačiny do školy. Dojme vás, proč to dělal
Syn chtěl po své mamince každý den 2 svačiny do školy. Dojme vás, proč to dělal Máte dítě školou povinné? V tom případě je pro vás příprava svačiny samozřejmostí a také skvělým způsobem, jak svému školákovi doplnit nezbytné živiny a zpříjemnit mu den. Bohužel i v dnešní době některé děti zůstávají ve škole bez jídla, protože jejich rodiče nemají zkrátka peníze.
Článek
5 důvodů, proč každý den vstávat v 5 hodin ráno. Některé vás překvapí
5 důvodů, proč každý den vstávat v 5 hodin ráno. Některé vás překvapí Nastavit si budík na 5. hodinu ranní je pro spoustu lidí nemyslitelné. Pokud se ale překonáte, bude to mít pro vás spoustu výhod. V případě, že začnete každý den vstávat v 5 hodin ráno, příznivě tím ovlivníte svůj životní styl, budete produktivnější a také vyděláte víc peněz. Jaké jsou tedy hlavní důvody, proč každý den vstávat v 5 hodin ráno?
Článek
Proč každý den jíst sušené švestky: Tato sladká pochoutka je koktejlem zdraví
Proč každý den jíst sušené švestky: Tato sladká pochoutka je koktejlem zdraví Až vás příště přepadne chuť na sladké, dejte si sušené švestky. Toto sušené ovoce nejen dobře chutná, ale také výrazně prospívá vašemu zdraví. Sušené švestky tradičně patřily do podzimního a zimního jídelníčku našich předků. A právem. Které zdravotní benefity vám může pravidelná konzumace této sušené pochoutky přinést?
Článek
Zázrak jménem ovesné vločky. Proč byste je měli jíst každý den?
Zázrak jménem ovesné vločky. Proč byste je měli jíst každý den? Ovesné vločky bývají obecně vnímány jako zdravá potravina a najdete je v takřka každém vyváženém jídelníčku. Proč tomu tak ale je a co získáme tím, pokud je budeme konzumovat? Na to se podíváme v dnešním článku.
Článek
Každá ponožka jiná. Ponožkovým dnem si Češi 21. března připomenou Světový den Downova syndromu
Každá ponožka jiná. Ponožkovým dnem si Češi 21. března připomenou Světový den Downova syndromu 21. března si celý svět každoročně připomíná, že jsou mezi námi lidé, kterým příroda nadělila jeden chromozom navíc. Datum Světového dne Downova syndromu je zvoleno zcela záměrně, je to totiž právě jednadvacátý chromozom, který lidem s tímto postižením přebývá.
Článek
15. května si připomínáme Mezinárodní den rodiny i Světový den proti mozkové mrtvici
15. května si připomínáme Mezinárodní den rodiny i Světový den proti mozkové mrtvici Každým rokem přejeme 15. května vše nejlepší k svátku Sofiím a Žofiím. V tento den rovněž slavíme Mezinárodní den rodiny a také Světový den proti mozkové mrtvici. Čím jsou pro nás tak významné?
Článek
Červenec přeje lásce: 5. 7. slavíme Mezinárodní den objetí zdarma a 6. 7. Světový den polibku
Červenec přeje lásce: 5. 7. slavíme Mezinárodní den objetí zdarma a 6. 7. Světový den polibku V Česku si tradičně 5. 7. připomínáme Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje a 6. 7. Den upálení Mistra Jana Husa. Tyto červencové dny však můžeme prožít i jinak, protože přejí lásce a zamilovanosti. Na 5. 7. totiž spadá Mezinárodní den objetí zdarma a na 6. 7. pak Světový den polibku.
Článek
Australskou surfařku věznil v Indii 2 měsíce muž a každý den ji znásilňoval. Otřesný zážitek přežila a po 16 letech o něm napsala knihu
Australskou surfařku věznil v Indii 2 měsíce muž a každý den ji znásilňoval. Otřesný zážitek přežila a po 16 letech o něm napsala knihu Když bylo Australance Carmen Greentree 22 let, dala si pauzu od profesionálního surfování a vyjela studovat do Himalájí. Po cestě za studiem ji však v Novém Dillí podvedl muž, který jí slíbil, že ji bezpečně převeze na sever země. Kvůli své naivitě zůstala Carmen dvě měsíce uvězněná v houseboatu, kde jí její věznitel každý den znásilňoval a bil.
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
Zákaz návštěv v nemocnici jej neodradil. Mladý muž každý den hlídal za oknem svou mámu bojující s koronavirem, na který bohužel zemřela
Zákaz návštěv v nemocnici jej neodradil. Mladý muž každý den hlídal za oknem svou mámu bojující s koronavirem, na který bohužel zemřela Není pochyb o tom, že koronavirus rozděluje rodiny. Spousta lidí tak svým rodičům či prarodičům, kteří na tuto nemoc umírají v nemocnici, nemohou říct poslední sbohem. Této možnosti se nedokázal vzdát 30letý muž z Palestiny, který každý den seděl nad římse před oknem nemocničního pokoje do té doby, než jeho 73letá máma zemřela na covid-19.
Článek
Čichový trénink po prodělání koronaviru: Nejméně po dobu 32 týdnů každý den čichejte ke 4 výrazným vůním
Čichový trénink po prodělání koronaviru: Nejméně po dobu 32 týdnů každý den čichejte ke 4 výrazným vůním Ztráta čichu patří k velmi častým příznakům nového koronaviru. Jestli se ztráta či porucha čichu po prodělání koronaviru týká i vás, tento smysl vám pomůže navrátit speciální čichový trénink. Věnujte se mu poctivě každý den a brzy doslova ucítíte výsledky.
Článek
Osobní trenérka Tracy Kissová pije každý den smoothie se spermiemi. Chrání se tak prý před koronavirem
Osobní trenérka Tracy Kissová pije každý den smoothie se spermiemi. Chrání se tak prý před koronavirem Britka Tracy Kissová se rozhodla, že se bude před koronavirem chránit dosti svérázným způsobem. Tato dvojnásobná maminka, která v současnosti pracuje jako osobní trenérka, se netají tím, že si každý den dopřeje skleničku smoothie obohaceného o sperma. Co na její způsob ochrany před COVIDem-19 říkají virologové?
Článek
24letá dívka s roztroušenou sklerózou: Každý den se setkávám s předsudky od cizích lidí
24letá dívka s roztroušenou sklerózou: Každý den se setkávám s předsudky od cizích lidí Každý den se setkáváme s mladými lidmi, o kterých bychom v žádném případě neřekli, že trpí velmi vážnou nemocí. Proto nás ani nenapadne, abychom na ně brali ohledy a pustili je třeba sednout v autobusu či tramvaji. Na to, že zdání klame, pravidelně naráží také 24letá Amelia Ayresová z Plymouthu, která – ač vypadá skvěle – má roztroušenou sklerózu.
Článek
Vlašské ořechy příznivě ovlivňují naše zdraví. Jsou významným zdrojem omega-3, každý den si jich dopřejte celou hrst
Vlašské ořechy příznivě ovlivňují naše zdraví. Jsou významným zdrojem omega-3, každý den si jich dopřejte celou hrst Vlašské ořechy nepatří pouze do bábovek, moučníků nebo vánočního cukroví. Chcete-li udělat něco pro své zdraví, zobejte je pravidelně jen tak. Vlašské ořechy můžete rovněž přidávat do zeleninových salátů či ovesných kaší nebo si z nich připravit chutné pesto na těstoviny. Jaký je tedy hlavní zdravotní přínos tohoto druhu ořechů?
Článek
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití Během každého dne využijete desítky různých věcí a předmětů. Myslíte si, že všechny věci, které vám projdou pod rukama, znáte a víte, k čemu všemu se dají použít? Možná vás využití některých překvapí.
Článek
Jak se zbavit slimáků na zahradě bez užití chemie: Přemnožené plže každý den sbírejte
Jak se zbavit slimáků na zahradě bez užití chemie: Přemnožené plže každý den sbírejte Snad každý zahrádkář v tuto chvíli čelí velké invazi slimáků, kteří si s chutí smlsávají nejen na sazeničkách rostlin, salátech či bylinkách. Aby vám tito obávaní plži nezničili úrodu, vyrazte proti nim do boje. Pokud při jejich likvidaci nechcete použít chemické přípravky, můžete se slimáků na zahradě zbavit zcela přírodní cestou.