Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Cukání v oku může mít duchovní význam: Co konkrétně znamená?
Cukání v oku může mít duchovní význam: Co konkrétně znamená? Když vám začne cukat v levém či pravém oku, nejčastěji si řeknete, že je to ze stresu nebo z nedostatku hořčíku. Cukání v oku má však v řadě světových kultur i náboženství opravdu speciální význam. Co tedy může znamenat?
Článek
Usínání u tabletu? Pro vaše dítě to může mít fatální následky, upozorňují Amy a Stewart Hewkinovi
Usínání u tabletu? Pro vaše dítě to může mít fatální následky, upozorňují Amy a Stewart Hewkinovi Usíná vaše dítě vedle tabletu či mobilu, na kterém si před spaním pouští pohádky nebo oblíbené seriály? Rodiče 11letého Calluma Hewkina vám sami řeknou, že to není vůbec dobrý nápad. Rozžhavený tablet připojený na nabíječku totiž v posteli jejich syna vypálil díru do matrace. Podle hasičů šlo doslova o zázrak, že Callum vyvázl z této události živý.
Článek
Koronavirus může mít u dětí příznaky podobné Kawasakiho chorobě. Nejvíce dětských pacientů hlásí USA a Velká Británie
Koronavirus může mít u dětí příznaky podobné Kawasakiho chorobě. Nejvíce dětských pacientů hlásí USA a Velká Británie Britské a americké děti trápí v současnosti záhadné zánětlivé onemocnění, které se svými příznaky podobá vzácné Kawasakiho chorobě. Děti mají přetrvávající horečku, jejich tělo je poseto vyrážkou, trpí bolestmi žaludku a rovněž zvrací. Lékaři mají podezření, že tento závažný stav u dětí způsobuje právě nový koronavirus.
Článek
Omezení počtu zákazníků v obchodech platí od středy 18. listopadu: Na 15 metrů čtverečních může být jeden člověk
Omezení počtu zákazníků v obchodech platí od středy 18. listopadu: Na 15 metrů čtverečních může být jeden člověk Česká vláda schválila, že od středy 18. listopadu začne platit omezený počet zákazníků v obchodech. Na ploše 15 metrů čtverečních bude přitom moci nakupovat pouze jeden člověk. Podle své plochy v metrech čtverečních tak bude mít každý obchod stanovený maximální počet zákazníků ve svých vnitřních prostorách. Jak by to tedy mělo vypadat v praxi?
Článek
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu Když potkáte muže, který vás zaujme, jistě přemýšlíte, zda by nestál za hřích. Ne všichni muži ale umějí ženu potěšit a sex s nimi je spíše trapnou ukázkou sobeckosti a z vaší strany předstíraným uspokojením.
Článek
Koronavirus v Česku a postupné uvolňování: Pravidla, která nově platí od středy 18. listopadu
Koronavirus v Česku a postupné uvolňování: Pravidla, která nově platí od středy 18. listopadu Od středy 18. listopadu začínají v Česku platit nová pravidla, která mají za úkol zmírnit šíření nového koronaviru. Změny nastávají zejména v obchodech a ve školách. Ovšem nejen to. Máme pro vás přehledný seznam změn, které jsou nově v platnosti a které vyplývají z protiepidemického systému PES.
Článek
Co způsobuje nedostatek sexu? Ovlivňuje psychické i fyzické zdraví
Co způsobuje nedostatek sexu? Ovlivňuje psychické i fyzické zdraví Věděli jste, že se může nedostatek sexu negativně podepsat na našem fyzickém i psychickém zdraví? Sice existují způsoby, jak se člověk dokáže o své potřeby postarat sám, dáte nám ale jistě za pravdu, že to ani zdaleka není takový prožitek, jako milování samotné.
Článek
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno Sexuální apetit je velmi individuální záležitost, která se navíc mění také s věkem. Některým ženám vyhovuje sex s partnerem několikrát do týdne, jiné by se nejraději nemilovaly vůbec. Co je ale normální? Americký Kinseyho institut provedl výzkum mezi jednotlivými věkovými skupinami a přišel se zajímavým zjištěním.
Článek
5 poloh při milování, ve kterých jste pro muže nejkrásnější
5 poloh při milování, ve kterých jste pro muže nejkrásnější Muži sex milují, o tom jistě není pochyb, jenže v některých polohách si jej užívají přeci jen o něco víc. Pochopitelně co muž, to názor! Ovšem existuje pět poloh, na kterých se většina mužů shodla.
Článek
Bolest hlavy může po orgasmu způsobit velmi vážné onemocnění. Tohle nepodceňujte
Bolest hlavy může po orgasmu způsobit velmi vážné onemocnění. Tohle nepodceňujte Bolest hlavy může mít spoustu příčin, avšak tou nejzáhadnější je orgasmus. Ačkoliv bolest hlavy bývá většinou výmluva k tomu, aby k milování vůbec nedošlo, někteří lidé pociťují bolest spíše bezprostředně po prožití orgasmu.
Článek
Pololetní prázdniny 2024: Na kdy vycházejí a kterým okresům na ně navazují jarní prázdniny 2024?
Pololetní prázdniny 2024: Na kdy vycházejí a kterým okresům na ně navazují jarní prázdniny 2024? Navštěvuje vaše dítě základní nebo střední školu, a chtěli byste proto vědět, kdy má pololetní prázdniny 2024?. Prozradíme vám, na kdy ve školním roce 2023/2024 vycházejí a jak dlouhé budou mít trvání. V případě některých okresů Česka navíc na pololetní prázdniny navazují také jarní prázdniny 2024. Některé děti tak budou mít až 10 dnů volna.
Článek
Co znamená sen o kočkách? Výklady jsou různé
Co znamená sen o kočkách? Výklady jsou různé Zdál se vám sen o kočce nebo o kočkách a chtěli byste vědět, co znamená? Váš sen může mít spoustu výkladů s ohledem na to, zda se vám zdálo o černé kočce, bílé kočce nebo agresivní kočce. Možná, že jste ve snu viděli také koťata, mrtvou kočku nebo jste kočku dokonce zabili. Jaké jsou tedy výklady těchto snů podle snáře?
Článek
Koronavirus a děti: Některé případy nákazy jsou velmi vážné, upozorňují čínští vědci
Koronavirus a děti: Některé případy nákazy jsou velmi vážné, upozorňují čínští vědci V případě nákazy novým koronavirem jsou za nejohroženější skupinu považováni senioři. Data z čínské studie publikovaná v akademickém magazínu Pediatrics však poukazují na to, že onemocnění COVID-19 není milosrdné ani vůči dětem. Z této studie vyplývá, že zvlášť u velmi malých dětí může mít koronavirus těžší průběh.