Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co všechno způsobuje zápach z úst a jak se ho zbavit?
Co všechno způsobuje zápach z úst a jak se ho zbavit? Nikdo o tom nemluví, přesto se ale jedná o problém, který trápí nejednoho člověka. Řeč je o halitóze, neboli zápachu z úst. Co vše ale může být jeho příčinou a jak se tomuto choulostivému problému bránit?
Článek
Chrápe váš partner? Zbavte ho to jednou provždy
Chrápe váš partner? Zbavte ho to jednou provždy Chrápání postihuje ženy a muže bez ohledu na věk. Máte také partnera, který chrápe, jako když řeže dříví? Jistě pak souhlasíte s tím, že jeho chrápání rozhodně neprospívá vašemu vztahu. Nejste v tom ale sami. Spousta takto „postižených“ lidí raději volí oddělené ložnice. Některé dokonce jejich chrápající partner dožene až k rozchodu.
Článek
Zlozvyk jménem přejídání: Co v našem těle způsobuje a jak se ho zbavit?
Zlozvyk jménem přejídání: Co v našem těle způsobuje a jak se ho zbavit? Jistě všichni víme, jaký je to pocit, když se člověk přejí. Ovšem věděli jste, co přesně se v našem těle děje a jak se tohoto zlozvyku zbavit? Na to se dnes zaměříme v následujícím opravdu velmi zajímavém článku!
Článek
Zápach z myčky má spoustu příčin. Zbavte se ho jednou pro vždy
Zápach z myčky má spoustu příčin. Zbavte se ho jednou pro vždy Myčka nádobí je v současné době nepostradatelným pomocníkem každé domácnosti. Co když vás ale po otevření tohoto spotřebiče uhodí do nosu nepříjemný zápach? Za to, že myčka zapáchá, mohou nejen mycí prostředky nebo její nedostatečná údržba. Vyzkoušejte následující tipy, díky kterým lze zápachu z myčky předejít.
Článek
Trápí vás poporodní bříško? Zbavte se ho pomocí těchto cviků
Trápí vás poporodní bříško? Zbavte se ho pomocí těchto cviků Stačí k tomu jenom 5 efektních cviků, trpělivost, zdravá strava a vytrvalost. Pokud si každý den najdete chviličku a budete poctivě cvičit tyto cviky, výsledy na sobě již po 14 dnech uvidíte. Začněte již dnes, vytrvejte a dosáhněte zázračných výsledků, které budou stát za to.
Článek
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala Domácí sekaná je jedinečný pokrm z mletého masa, který jistě zbožňuje celá vaše rodina. Nejlepší sekanou jako od babičky si můžete dopřávat za tepla s bramborem nebo za studena s chlebem. Chcete si připravit tu nejlepší sekanou na světě? Máme pro vás skvělý recept a také vám poradíme, jak sekanou péct, aby nepopraskala a měla křupavou kůrčičku.
Článek
Jak použít rýmovník, aby vás zbavil nachlazení a rýmy? Vyrobte si z něj čaj, sirup nebo mast
Jak použít rýmovník, aby vás zbavil nachlazení a rýmy? Vyrobte si z něj čaj, sirup nebo mast Rýmovník se stále častěji zabydluje v českých domácnostech. A má to svůj důvod. Tato nenápadná rostlinka původem z Afriky zmírňuje příznaky nachlazení i rýmy. Rýmovník má na lidské zdraví i další pozitivní účinky. Musíte jej ale umět správně používat.
Článek
Co s použitými čajovými sáčky? Přijdou vhod vaší pokožce, vlasům i domácnosti
Co s použitými čajovými sáčky? Přijdou vhod vaší pokožce, vlasům i domácnosti Čajový sáček vám nemusí posloužit pouze k tomu, abyste si připravila šálek lahodného čaje. Vyluhovaný čajový pytlík rozhodně nepatří do koše. Můžete jej využít i dále. A to v péči o své tělo a vlasy nebo jako úklidový prostředek. Ženám se osvědčily hlavně vyluhované sáčky od černého a zeleného čaje a také od bylinek. Vyzkoušíte je i vy?