Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Babské rady, které mírní pylovou alergii: Šťáva z cibule nebo vazelína do nosu
Babské rady, které mírní pylovou alergii: Šťáva z cibule nebo vazelína do nosu Každý třetí člověk v Česku trpí určitým druhem alergie. Nejčastější je alergie na pyl. Pokud vám také nedělají dobře pyly rozkvetlých stromů, květin nebo trav, zmírnit projevy sezonní alergie vám pomohou také některé babské rady.
Článek
Co do školky první den? Přinášíme praktické rady, které vám usnadní nástup dítěte do MŠ
Co do školky první den? Přinášíme praktické rady, které vám usnadní nástup dítěte do MŠ Skončila vám rodičovská dovolená a 1. září se vaše tříleté nebo čtyřleté dítě chystá poprvé do školky? Na rozdíl od dětí jsou z této přelomové události více ve stresu rodiče. Abychom vám co nejvíc ulehčili, poradíme vám, co s sebou první den do školky.
Článek
Rady, které vám pomohou v horkých dnech ochladit tělo i bez bazénu
Rady, které vám pomohou v horkých dnech ochladit tělo i bez bazénu Jakmile teploty ve stínu dosahují 30°C, je velmi těžké najít něco, co by dokázalo naše tělo ochladit. Samozřejmě, že se nabízí možnost skočit po hlavě do bazénu, jenže co dělat, když jsme třeba v práci?
Článek
Nevíte, jak pečovat o balkonové květiny? Máme pro vás 5 rad, které vám práci ulehčí
Nevíte, jak pečovat o balkonové květiny? Máme pro vás 5 rad, které vám práci ulehčí Snem každého zapáleného zahrádkáře je mít co nejkrásnější květiny. Avšak ne vždy se to daří tak, jak bychom si přáli. O rostliny se nemusí starat jen ti, co bydlí v domečku se zahradou, ale i ti, kteří si vysadili rostliny na svém balkonu. Jak se tedy o okrasné květiny starat, aby vám vydržely co nejdéle?
Článek
Rady gynekologů, které vám ulehčí vaše ženství
Rady gynekologů, které vám ulehčí vaše ženství Jakmile se z dívky stane žena, je na čase, aby navštívila svého gynekologa, který se stane velmi důležitým člověkem v jejím životě. A právě na rady gynekologů bychom měly dávat téměř v každé situaci. Co nám tedy tito odborníci radí?
Článek
Hana Mašlíková promluvila o své droze, které holduje od 18 let. Prozradila také, zda se připravuje na další fitness soutěž
Hana Mašlíková promluvila o své droze, které holduje od 18 let. Prozradila také, zda se připravuje na další fitness soutěž Hana Mašlíková letos v květnu zabodovala v bikini fitness. Ze soutěže kulturistiky a fitness Mr. Universe Prague si odnesla zlato. Mnozí lidé se této krásné 40leté ženy ptají, zda se připravuje na novou soutěž v kulturistice, když stále cvičí. Hana Mašlíková však na Instagramu podotkla, že cvičení je její droga, které holduje již od svých 18 let.
Článek
Co dělat, když dostanete smyk? Na brzdu zapomeňte, řiďte se radami Policie ČR
Co dělat, když dostanete smyk? Na brzdu zapomeňte, řiďte se radami Policie ČR Víte, co dělat, když dostanete smyk? Pokud jste na tuto otázku odpověděli záporně, měli byste si osvěžit své řidičské znalosti. Zimní měsíce s sebou totiž přinášejí vyšší riziko, že na namrzlé či zasněžené silnici dostane vaše auto smyk. Právě proto byste měli přesně vědět, jak se při smyku správně zachovat.
Článek
Rady do života, které třicátníci vzkazují mladší generaci: Budujte rodinné vztahy a starejte se o své zdraví
Rady do života, které třicátníci vzkazují mladší generaci: Budujte rodinné vztahy a starejte se o své zdraví Zkušenostmi starších mladí lidé často opovrhují. A to je velká škoda, protože by se mohli vyvarovat velkých životních chyb. Tuto skutečnost si uvědomil americký bloger a spisovatel Mark Manson, který na svém blogu vyzval své čtenáře ve věkové skupině 30 až 40 let, aby sdělili, na čem v životě záleží. Co konkrétně tito lidé vzkazují mladší generaci?
Článek
4 zlozvyky, které negativně ovlivňují váš sexuální život
4 zlozvyky, které negativně ovlivňují váš sexuální život Naše libido negativně neovlivňuje jen únava nebo bolest hlavy. Naše menší prohřešky, kterých se dopouštíme téměř denně, nejenže ovlivňují to, jak vypadáme, ale také to, jak moc na svého miláčka máme chuť.
Článek
Není banán jako banán. Které kupovat a kterým se raději vyhnout?
Není banán jako banán. Které kupovat a kterým se raději vyhnout? Určitě to znáte, stojíte před regálem s banány a přemýšlíte, jaký koupit. Bude lepší ten hodně zralý, nebo raději ten zelený, ale co když bude lepší ten pěkně žlutý? V článku vám odhalíme, které jsou ty nejlepší a které raději nikdy nekupujte.
Článek
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus Celý svět v současné době děsí řádění nového koronaviru a mnoho lidí má strach o své životy a životy svých blízkých. Pokud se však podíváme do historie, zjistíme, že koronavirus je zatím jen slabý odvar toho, čím si lidstvo již muselo projít. Pojďme se dnes podívat na nejhorší pandemie, které nás v minulosti zasáhly.
Článek
Plošné testování v Česku proběhne během prosince, tvrdí premiér Babiš. První na řadu mají přijít učitelé, od 18. prosince zbývající občané
Plošné testování v Česku proběhne během prosince, tvrdí premiér Babiš. První na řadu mají přijít učitelé, od 18. prosince zbývající občané Premiér Andrej Babiš promluvil o tom, že občané Česka mohou před Vánoci zdarma podstoupit plošné testování antigenními testy. Zda jste covid negativní, či pozitivní, budete moci zjistit zhruba od 18. prosince. V rámci plošného testování mají dle Babiše přijít ještě dříve na řadu učitelé.
Článek
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel?
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel? I mezi českými celebritami se najde skupina otužilců, kteří nedají dopustit na zimní koupání v ledové vodě. Otužování je nejen zdravé, ale v současnosti také velmi trendy. Zajímá vás, která ze slavných Češek si dopřává ledovou koupel v přírodě a která raději vleze doma na terase do sudu s ledovou vodou?
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
Nejhorší vlastnosti znamení zvěrokruhu: Beran je arogantní a Lev se rád chlubí
Nejhorší vlastnosti znamení zvěrokruhu: Beran je arogantní a Lev se rád chlubí Každý z nás máme své silné a slabé stránky. To, jací jsme, ovlivňuje také datum našeho narození. Chcete se o sobě dozvědět co nejvíc? Přinášíme nejhorší vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.