Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Sexuální přitažlivost podle horoskopu: Se kterým znamením zažijete ten nejlepší sex?
Sexuální přitažlivost podle horoskopu: Se kterým znamením zažijete ten nejlepší sex? Některá hvězdná znamení se k sobě hodí více, jiná méně. A to i po sexuální stránce. Proto není od věci vědět, které znamení horoskopu je vaším nejideálnějším sexuálním partnerem, se kterým prožijete ten nejlepší sex ve svém životě. Hvězdy říkají, že mezi některými znameními existuje přímo maximální sexuální přitažlivost. Jak to tedy je?
Článek
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů Sex, sex a znovu ten sex – tohle je pro nás prostě věčné téma, které nikdy neomrzí. Nejenom, že se díky němu cítíme fyzicky dobře, jásá i naše duševní zdraví. Jenže co se stane, když se bohužel neoddáváme pravidelnému dovádění a trpíme jeho absencí? Na tuhle otázku vám odpoví následující článek.
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká?
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká? Říká vám něco pojem sexuální anorexie? Pokud ne, nejste sami. Zjednodušeně lze říci, že se jedná o odpor k sexu. Jak se projevuje a co jej způsobuje, na to se podíváme v následujícím článku.
Článek
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit Mnoho žen při vzpomínce na svých sladkých dvacet let také zavzpomíná na to, jaký byl jejich sexuální život a zatouží, aby se to alespoň na chvíli vrátilo. Podle odborníků je však naprosto normální, že se náš sexuální život v průběhu let změní, ovšem nemusí to výlučně znamenat to, že se změní k horšímu.
Článek
Co dokáže s vaším tělem udělat sexuální půst?
Co dokáže s vaším tělem udělat sexuální půst? Přemýšlela jste už někdy nad tím, co se děje s vaším tělem, když jste už dlouhou dobu neměla sex? Že ne? Tak se na to pojďme společně zaměřit v tomto článku.
Článek
4 zlozvyky, které negativně ovlivňují váš sexuální život
4 zlozvyky, které negativně ovlivňují váš sexuální život Naše libido negativně neovlivňuje jen únava nebo bolest hlavy. Naše menší prohřešky, kterých se dopouštíme téměř denně, nejenže ovlivňují to, jak vypadáme, ale také to, jak moc na svého miláčka máme chuť.
Článek
Paigey Miller pracuje jako „dospělé mimino“. Má téměř pět set stálých zákazníků
Paigey Miller pracuje jako „dospělé mimino“. Má téměř pět set stálých zákazníků Američanka Paigey Miller má velmi nestandardní povolání. Na plný úvazek totiž pracuje jako „dospělé mimino“. Ve svém miminkovském převleku se fotí i natáčí, fotky a videa následně prodává za slušný obnos mužům na internetu. Její příznivci jí dokonce platí pleny a kojeneckou výživu. Je to ještě normální?
Článek
5 poloh při milování, ve kterých jste pro muže nejkrásnější
5 poloh při milování, ve kterých jste pro muže nejkrásnější Muži sex milují, o tom jistě není pochyb, jenže v některých polohách si jej užívají přeci jen o něco víc. Pochopitelně co muž, to názor! Ovšem existuje pět poloh, na kterých se většina mužů shodla.
Článek
Přírodní afrodiziaka, která vám zvýší chuť na sex: Vyzkoušejte kotvičník, ginkgo bilobu nebo chilli papričky
Přírodní afrodiziaka, která vám zvýší chuť na sex: Vyzkoušejte kotvičník, ginkgo bilobu nebo chilli papričky Lidé už po tisíciletí věří tomu, že některé bylinky a koření dokážou pořádně rozdmýchat vnitřní žár. Pokud chcete sobě nebo partnerovi zvýšit milostný apetit, sáhněte po přírodních afrodiziacích, která u vás v ložnici zajistí nekonečnou bouři. Které bylinky nebo koření ve vás probudí vášeň a zvýší vám libido?
Článek
Co se skutečně děje s vaším tělem při intimních hrátkách?
Co se skutečně děje s vaším tělem při intimních hrátkách? Kdo by neměl rád sex? Je to nejen příjemný způsob, jak se uvolnit a zbavit se stresu. Sex dělá s naším tělem další neskutečné divy! Ptáte se, jaké? Čtěte dál a nepřestanete se divit!
Článek
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem?
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem? Milostné hrátky zastupují v našem životě, ať už chceme nebo ne, velmi důležitou roli. Jak si v této oblasti stojí jednotlivá znamení zvěrokruhu? Se kterými zažijete noc plnou vášně a které si naopak nevedou příliš dobře?
Článek
8 alarmujících signálů toho, že vaše tělo už potřebuje intimní chvilky
8 alarmujících signálů toho, že vaše tělo už potřebuje intimní chvilky Sice my ženy období bez sexu zvládáme o něco lépe než muži, avšak po delší době nám naše tělo dokáže dát dost jasně najevo, že mu právě tyto chvilky chybí. Protože jak už to tak bývá, žena, která má delší dobu sexuální půst, se chová naprosto jinak než žena, která má sex pravidelně. Nevěříte?
Článek
Co způsobuje nedostatek sexu? Ovlivňuje psychické i fyzické zdraví
Co způsobuje nedostatek sexu? Ovlivňuje psychické i fyzické zdraví Věděli jste, že se může nedostatek sexu negativně podepsat na našem fyzickém i psychickém zdraví? Sice existují způsoby, jak se člověk dokáže o své potřeby postarat sám, dáte nám ale jistě za pravdu, že to ani zdaleka není takový prožitek, jako milování samotné.
Článek
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno Sexuální apetit je velmi individuální záležitost, která se navíc mění také s věkem. Některým ženám vyhovuje sex s partnerem několikrát do týdne, jiné by se nejraději nemilovaly vůbec. Co je ale normální? Americký Kinseyho institut provedl výzkum mezi jednotlivými věkovými skupinami a přišel se zajímavým zjištěním.
Článek
Známý polský youtuber spáchal sebevraždu skokem z 12. patra. Bylo mu 35 let
Známý polský youtuber spáchal sebevraždu skokem z 12. patra. Bylo mu 35 let Polská média zveřejnila 18. července 2023 velmi smutnou zprávu. Podle jejich informací vyskočil z 12. patra výškového domu známý polský youtuber Rafal Górecki, který vystupoval pod pseudonymem Ravgor. Známý online tvůrce zemřel ve věku pouhých 35 let.