Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Britská mutace koronaviru zvyšuje reprodukční číslo R o 0,4 až 0,7. S tímto zjištěním přišli vědci z londýnské Imperial College
Britská mutace koronaviru zvyšuje reprodukční číslo R o 0,4 až 0,7. S tímto zjištěním přišli vědci z londýnské Imperial College Mutace koronaviru, která se v listopadu 2020 objevila ve Velké Británii, je mnohem nakažlivější nežli ostatní kmeny koronaviru SARS-CoV-2. Že se britský kmen koronaviru umí šířit opravdu lavinovitě, potvrdila studie vědců z londýnské Imperial College. Podle nich britská mutace covidu-19 zvyšuje reprodukční číslo R o 0,4 až 0,7.
Článek
Jaký typ ženského zadečku nenechá muže chladnými? Čím vypouklejší, tím lepší
Jaký typ ženského zadečku nenechá muže chladnými? Čím vypouklejší, tím lepší Ženy bývají věčně nespokojené s tím, jak vypadají. Myslí si, že mají příliš řídké vlasy, malá prsa, špíčky na břichu nebo větší zadek. Muži však vůči ženskému tělu tolik kritičtí nejsou, ba naopak. Oceňují jiné kvality, k nimž patří právě i ženský zadeček. Jaký typ zadečku je v očích mužů ten nejideálnější? Vědci došli k zajímavému zjištění.
Článek
Proč máme otisky prstů a k jakému biologickému účelu slouží: Vědci přišli se zajímavým vysvětlením
Proč máme otisky prstů a k jakému biologickému účelu slouží: Vědci přišli se zajímavým vysvětlením Každý člověk má jedinečné otisky prstů. Tato vlastnost se proto využívá v kriminalistice jako jeden z důkazů při vyšetřování trestných činů. Nejde však o hlavní důvod, proč nám příroda nadělila jedinečné otisky prstů. Z jakého důvodu je tedy máme?
Článek
Vědci přišli na to, jak nejrychleji zhubnout do plavek. Poslední jídlo si dopřejte v tuto konkrétní hodinu
Vědci přišli na to, jak nejrychleji zhubnout do plavek. Poslední jídlo si dopřejte v tuto konkrétní hodinu Do začátku léta zbývá už jen pár týdnů a proto každá rada, která nám pomůže nějaké to kilo zhubnout je vítaná. Ovšem my vám dnes nepřinášíme jen ledajakou radu, jedná se o radu, se kterou přišli vědci z univerzity v Alabamě.
Článek
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe Jaké dámské účesy budou vévodit letošnímu roku 2024? Aktuální trendy přejí zkracování. Čím tedy bude váš účes kratší, tím rozhodně lépe. Prohlédněte si ochutnávku střihů, ve kterých letos rozhodně zazáříte!
Článek
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna Ačkoliv si může spousta lidí myslet, že matky hrají ve výchově dětí tu nejdůležitější roli, existují věci, které otcové dokážou vysvětlit a naučit mnohem lépe. Zvláště pokud jde o syna. Jen zavzpomínejte – chlapec je v mateřské škole a i na základní škole pod dozorem z velké části jen žen, což tedy znamená, že mu může chybět mužský pohled na svět.
Článek
Pomáhají vám děti s úklidem? Tím jim zajišťujete lepší život
Pomáhají vám děti s úklidem? Tím jim zajišťujete lepší život Spousta z nás úklid domácnosti přímo nenávidí. Vysát koberce, utřít prach, vytřít dlažbu nebo umýt nádobí. Co ale do úklidu zapojit své vlastní děti? Nejen, že nám práce půjde společnými silami mnohem rychleji. Dle psychologů tímto přístupem děláme svým potomkům obrovskou laskavost. Díky tomu, co se v mládí naučí, budou v životě mnohem úspěšnější.
Článek
Zavěšené jmelí je symbolem Vánoc. Čím více má bílých bobulek, tím více štěstí vám přinese
Zavěšené jmelí je symbolem Vánoc. Čím více má bílých bobulek, tím více štěstí vám přinese Vánoce si snad nikdo z nás nedokáže představit bez jmelí. S touto zelenou keřovitou rostlinou s bílými bobulemi, která parazituje v korunách stromů, je spojena řada vánočních tradic. Nejde pouze o líbání pod jmelím. Tuto rostlinu si zavěste doma, kde ji nechte do příštích Vánoc. Podle vánoční pověry vám zavěšené jmelí přinese štěstí i lásku.
Článek
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe Módní trendy jsou proměnlivé, ovšem rády se vrací. Tuto skutečnost potvrzuje žhavý módní hit podzimu 2023, kterým je maxi šála. Tento pletený doplněk samozřejmě není nic nového pod sluncem. Letos na podzim však platí, že pokud je maxi šála širší a delší a její vzor výraznější, tím lépe.
Článek
Dcery dostanou do vínku krásu, synové potíže se srdcem. Pět znaků, které dědíme po tatínkovi
Dcery dostanou do vínku krásu, synové potíže se srdcem. Pět znaků, které dědíme po tatínkovi Na ženy se odjakživa nahlíží jako na nositelky a dárkyně života. S rozvojem znalostí reprodukce se ale postupem času zjistilo, že na vzniku potomka se muž podílí, alespoň co se genů týče, do stejné míry jako žena. Lidská genetická výbava je totiž složená z celkem 46 chromozomů a z toho polovina pochází od otce. Které naše znaky pochází od tatínka?
Článek
Upozorňujete ostatní na gramatické chyby v textech? Potom jste hulváti, tvrdí vědci
Upozorňujete ostatní na gramatické chyby v textech? Potom jste hulváti, tvrdí vědci Existuje skupina lidí, která stále dokola upozorňuje ostatní na gramatické chyby nebo překlepy v psaných textech. Na tyto grammar nazi si posvítili vědci z University of Michigan, kteří přišli s velmi zajímavým zjištěním. Jací jsou tedy lidé, kterým chyby v textech vyloženě vadí a neváhají na ně okamžitě a často i nemístně upozornit ostatní?
Článek
Máte plnovous? Tento fyzický rys je pro nás ženy tím nejpřitažlivějším
Máte plnovous? Tento fyzický rys je pro nás ženy tím nejpřitažlivějším Stejně tak, jako se některým mužům líbí spíše blondýny, jiným brunetky, štíhlé nebo plnější, tak i ženy mají své vysněné muže s velkým “M”. Pokud chcete vědět, jaké mužné typy nejvíce přitahují nás ženy, tak tady je odpověď!
Článek
Britský táta, který má syna s autismem, se převléká do kostýmu Spidermana: Pomáhá mu tím zvládat jeho nálady
Britský táta, který má syna s autismem, se převléká do kostýmu Spidermana: Pomáhá mu tím zvládat jeho nálady Tatínkové jsou v očích svých dětí opravdovými superhrdiny. Britský táta Dale Grounds to ovšem bere doslova. Pravidelně se převléká do kostýmu Spidermana, aby ve vyhrocených situacích zklidnil svého autistického syna.