Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Bloggerka Kate Swenson otevřeně ukazuje, jak vypadá náročný život matky tří dětí
Bloggerka Kate Swenson otevřeně ukazuje, jak vypadá náročný život matky tří dětí Každá žena, která porodí dítě, se na vlastní kůži posléze přesvědčí, že být matkou není nic jednoduchého. Zvlášť když máte více dětí, pečujete o domácnost, chodíte do práce a chcete být atraktivní i pro svého manžela. Své o tom ví trojnásobná maminka Kate Swenson, která o své náročné roli otevřeně píše na blogu Finding Cooper´s Voice.
Článek
Video ukazuje život běžné ženy v Československu roku 1965. Měnila byste s ní?
Video ukazuje život běžné ženy v Československu roku 1965. Měnila byste s ní? Život vdané ženy, která musí chodit do práce, starat se o děti a také o domácnost, byl v roce 1965 v Československu i s ohledem na pracovní soboty velmi hektický. Podívejte se na dobovou reportáž a udělejte si sami obrázek o tom, jestli se v životě žen od té doby opravdu něco změnilo, nebo vše zůstalo při starém.
Článek
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane Svatý Valentýn je svátkem všech zamilovaných. Právě proto si partneři a manželé dávají opravdu výjimečné dárky z lásky. To ale nebyl případ influencerky Glorie, které leželo v žaludku, že se její manžel na sociálních sítích aktivně zajímá o další ženy. Dárek, kterým na Valentýna potěšila svou drahou polovičku, proto pojala vskutku originálně.
Článek
Agáta Hanychová se vyhřívá na Kanárských ostrovech. Na Instagramu ukazuje fotky nejen v plavkách
Agáta Hanychová se vyhřívá na Kanárských ostrovech. Na Instagramu ukazuje fotky nejen v plavkách Modelka Agáta Hanychová vyjela za hřejivými slunečními paprsky a slanou mořskou vodou na Tenerife, které je jedním z ostrovů kanárského souostroví. Nevyrazila však sama, ale vzala s sebou i své dvě děti Kryšpína a Miu a taktéž sestru Kordulu. Jak dokazují Agátiny příspěvky na Instagramu, dovolenou si opravdu užívá.
Článek
Fotografka Sophie Harris Taylor ukazuje tváře skutečných žen: Bez make-upu i s jejich kožními problémy
Fotografka Sophie Harris Taylor ukazuje tváře skutečných žen: Bez make-upu i s jejich kožními problémy Chytré aplikace na úpravu fotografií umí zajistit, že krásná může být každá z nás. Dokazují to vyretušované fotky dam a slečen, kterými nás každý den zásobují sociální sítě. Jenže opravdová ženská tvář vypadá jinak. Toto společenské tabu odkrývá fotografka Sophie Harris Taylor, která veřejnosti ukazuje, jak vypadají skutečné ženy.
Článek
Předtím a potom: Fotografka ukazuje, jak mateřství mění tváře žen
Předtím a potom: Fotografka ukazuje, jak mateřství mění tváře žen Když se mladá žena stane matkou, znamená to obrovský předěl v jejím životě. Mateřství se na ní promítne nejen fyzicky, žena se změní také po psychické stránce. Právě tuto skutečnost zaznamenala litevská fotografka Vaida Razmislaviče, která nafotila ženy před prvním porodem a po něm. I vás překvapí, jak tyto dámy mateřství změnilo.
Článek
Neodkládejte potřebné věci a žijte lepší život
Neodkládejte potřebné věci a žijte lepší život Letos bychom měli už konečně vymalovat. V létě se musíme dát do rekonstrukce koupelny. Na jaře si musíme pořídit nové auto. Kdy si už konečně pořídíme bazén, jako mají sousedi? To jsou věty, které na rodinných poradách v nějaké podobě říká čas od času každá z nás – všechna ta „letos“, „v létě“, „na jaře“ jsme říkaly vloni, předloni…
Článek
Cyklista zachránil život čtyřleté holčičce, která spadla z balkonu. Video ukazuje jeho bleskovou reakci
Cyklista zachránil život čtyřleté holčičce, která spadla z balkonu. Video ukazuje jeho bleskovou reakci O vietnamském cyklistovi jménem Luong Thanh Ha můžeme bez nadsázky tvrdit, že je pravý hrdina. Svou pohotovostí totiž zachránil život čtyřleté holčičce, která padala z balkonu nacházejícím se v druhém patře. Cyklistu, který neváhal se záchranou dívenky ani sekundu, zachytila bezpečnostní kamera. Podívejte se na video se šťastným koncem.
Článek
Fenomén zero waste neboli Nulová produkce odpadu: Začněte ještě dnes s ekologičtější domácností
Fenomén zero waste neboli Nulová produkce odpadu: Začněte ještě dnes s ekologičtější domácností V posledních měsících se světem šíří fenomén zero waste. Lidé se jeho prostřednictvím snaží ve své domácnosti produkovat co nejméně zbytečných odpadků. Jejich snem je dosáhnout nulové produkce odpadu, tedy zero waste. Pokud se chcete k tomuto trendu připojit, přinášíme vám několik tipů, díky kterým bude chod vaší domácnosti co nejekologičtější.
Článek
Vodka jak ji neznáte: Jako všestranný pomocník v domácnosti
Vodka jak ji neznáte: Jako všestranný pomocník v domácnosti I když možná patříte k zapřísáhlým abstinentům, láhev vodky by vám doma neměla rozhodně chybět. Tento alkoholický nápoj můžete využít úplně jinak, než bývá běžným zvykem. V takové domácnosti má totiž vodka velmi široké využití a mnohdy svými účinky překoná i špičkové čisticí prostředky.
Článek
8 využití kondicionéru v domácnosti. Nepatří jen na vlasy
8 využití kondicionéru v domácnosti. Nepatří jen na vlasy Ačkoliv je kondicionér naprosto běžně dostupným kosmetickým přípravkem, najdou se ještě ženy, které jej nikdy v životě nekoupily a nikdy ani nepoužívaly. Jenže to je ovšem velká chyba, protože kondicionér nám může být, nejen co se týče vlasů, opravdu velkým pomocníkem.
Článek
20 tipů, jak ušetřit za elektřinu: Snižte spotřebu elektrické energie ve své domácnosti a ulevte peněžence
20 tipů, jak ušetřit za elektřinu: Snižte spotřebu elektrické energie ve své domácnosti a ulevte peněžence Zvýšili vám zálohu za elektřinu, a proto přemýšlíte, jak snížit spotřebu elektřiny ve své domácnosti? Pokud elektřinu používáte také k ohřevu vody a k vytápění, není od věci znát několik chytrých úsporných opatření. Jak tedy ušetřit za elektřinu, abyste ulevili své peněžence? Máme pro vás hned 20 tipů.
Článek
Jak se zbavit octomilek v domácnosti? Pomáhá bílé víno, ocet i vysavač
Jak se zbavit octomilek v domácnosti? Pomáhá bílé víno, ocet i vysavač Kdo by neznal octomilky neboli vinné mušky? Tento drobný otravný hmyz se objeví vždy, když necháte na kuchyňské lince či jídelním stole přezrát ovoce. Jak se octomilky v domácnosti jednou objeví, je velký problém se jich zbavit, neboť se množí neuvěřitelnou rychlostí. Jakým způsobem je však zaručeně zlikvidujete?
Článek
Jak udržet váš bazén čistý za pomoci věcí, které máte v domácnosti? Úplně jednoduše
Jak udržet váš bazén čistý za pomoci věcí, které máte v domácnosti? Úplně jednoduše Léto je období, během kterého si užíváme teplého počasí. Po nekonečně dlouhé zimě je příjemné na sebe obléknout jen šortky, tílko a sandálky a v tomto pohodlném outfitu se vydat na nějakou super grilovačku k přátelům. A nejlépe k těm, co mají na zahradě bazén.
Článek
Jak využít aviváž v domácnosti kromě praní? Zde je pár opravdu skvělých nápadů
Jak využít aviváž v domácnosti kromě praní? Zde je pár opravdu skvělých nápadů Když se řekne aviváž, většina z nás si představí krásně nadýchané a nádherné voňavé prádlo, do kterého máte chuť se ihned po uschnutí zachumlat. Ovšem tento tekutý zázrak nemusí být nutně využíván pouze jako prostředek při praní.