Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou?
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou? K prvnímu máje se váže tradice polibku pod rozkvetlou třešní. Také jste si prvomájový polibek nenechali ujít? Rozhodně nejste sami. Tuto staročeskou tradici spojenou s láskou, romantikou a plodností dodržela i řada českých celebrit. Které z nich v letošním roce rozhodně neuschnou?
Článek
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor Ačkoliv je v nás zakořeněno to, že muži zpravidla podvádějí častěji než ženy, není to tak úplně pravda. Podle posledních průzkumů, které se zabývaly nevěrami u dlouhodobých vztahů, se ukázalo, že většinou jsou to právě ženy, kdo je ve vztahu nevěrný.
Článek
Video ukazuje život běžné ženy v Československu roku 1965. Měnila byste s ní?
Video ukazuje život běžné ženy v Československu roku 1965. Měnila byste s ní? Život vdané ženy, která musí chodit do práce, starat se o děti a také o domácnost, byl v roce 1965 v Československu i s ohledem na pracovní soboty velmi hektický. Podívejte se na dobovou reportáž a udělejte si sami obrázek o tom, jestli se v životě žen od té doby opravdu něco změnilo, nebo vše zůstalo při starém.
Článek
Co přehlíží zamilované ženy? Je to zejména těchto pět podstatných věcí
Co přehlíží zamilované ženy? Je to zejména těchto pět podstatných věcí Když je člověk zamilovaný, je to velmi krásné a opojné období, které s sebou ale po čase přináší také značné množství chyb, kterým je rozhodně lepší se vyvarovat. Je jasné, že nikdo není zcela dokonalý a nelze to stoprocentně čekat od nikoho, ale pokud bude na tyto chyby dávat pozor s předstihem, má určitě plusové body.
Článek
Jak oslavit MDŽ: Dopřejte si volno a vzpomeňte na všechny úžasné ženy svého života
Jak oslavit MDŽ: Dopřejte si volno a vzpomeňte na všechny úžasné ženy svého života Osmý březnový den opět po roce přivítáme Mezinárodní den žen. Ať už vám váš partner věnuje květiny a čokoládu, nebo vůbec nic, tento den můžete oslavit i vy sama. Užijte si zkrátka MDŽ jak se patří, máte spoustu možností, jak na to.
Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?
Článek
Máte plnovous? Tento fyzický rys je pro nás ženy tím nejpřitažlivějším
Máte plnovous? Tento fyzický rys je pro nás ženy tím nejpřitažlivějším Stejně tak, jako se některým mužům líbí spíše blondýny, jiným brunetky, štíhlé nebo plnější, tak i ženy mají své vysněné muže s velkým “M”. Pokud chcete vědět, jaké mužné typy nejvíce přitahují nás ženy, tak tady je odpověď!
Článek
Sexuální minulost, velikost bot a děti. Tabu, o kterých ženy nerady mluví
Sexuální minulost, velikost bot a děti. Tabu, o kterých ženy nerady mluví Existují témata, na která jsme my ženy během rozhovoru obzvlášť choulostivé. Jsou to pro nás zkrátka tabu, kterým se snažíme vyhýbat za každé situace. A když se nás na ně někdo zeptá, jsme vnitřně naštvané a snažíme se z rozhovoru ladně vybruslit. Která témata jsou pro nás tedy tabu, a stydíme se nebo nechceme o nich prostě mluvit?
Článek
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy Že dvojice, kterou tvoří vysoký muž a malá žena vypadá velmi nesourodě? Nenechte se zmást prvním dojmem, podle vědců z jihokorejské Konkuk University má právě tento pár skvělé vyhlídky na velmi šťastné manželství. Důležitou roli v tomto případě hraje především výška muže, a to hned z několika důvodů.
Článek
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají?
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají? Některé ženy se ani moc nemusí snažit a jejich úspěchy u mužů jsou zaručené. Ptáte se proč tomu tak je? Máme vysvětlení, se kterým přišli sami vědci. Na co tedy došli?
Článek
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí My ženy jsme pro muže naprosto nevyzpytatelné, ale především okouzlující bytosti, bez kterých jednoduše nemohou být. Ačkoliv samy o sobě jsme neodolatelné, existuje pět věcí, které na nás muži milují a kterými na každého z nich zapůsobíme i beze slov. Které to jsou?
Článek
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout Jste při intimních situacích sebevědomá? Právě to má podle vědců z Belgie velký vliv na váš sexuální život. Vaše sebevědomí ovšem neovlivňuje, jak by se mohlo na první pohled zdát, krásná postava, ale spíše tvář.
Článek
Osm gest, které dělá pouze pravý gentleman
Osm gest, které dělá pouze pravý gentleman Dnešní moderní dívky věří, že praví gentlemani a rytíři existují už jen v knihách nebo filmech. My vás ale dneska chceme ujistit v tom, že to tak ve skutečnosti vůbec není, protože stále tento typ mužů v našem světě můžete potkat.
Článek
V kolika letech ženy nejčastěji podvádějí své partnery? Přesný věk vás překvapí
V kolika letech ženy nejčastěji podvádějí své partnery? Přesný věk vás překvapí Nevěra zasáhne alespoň jednou v životě v průměru každý druhý pár. Nevěrné přitom bývají oba dva tábory, tedy jak muži, tak ženy. Právě na ženy, které si našly milence, si v rámci svého výzkumu posvítili provozovatelé mimomanželské seznamky Victoria Milan. Co myslíte, v kolika letech ženy své manžele či přítele podvádějí nejčastěji?
Článek
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali Velká gesta a dary nejsou nevítané! Dnes to ale o materiálních předmětech, které ve skutečnosti neukážou, jak moc vám na ženě záleží, nebude. Existuje totiž několik gest, které jsou pro ženu mnohem víc než všechny drahokamy na světě.
Článek
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné?
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné? V dnešní době, kdy finančně musí rodinu podporovat nejenom muži, ale také ženy, se může stát, že právě manželka a zároveň maminka se někdy cítí vyčerpaně. V takovém případě je na místě, aby si manželé byli v domácích pracích rovni, mnohdy to tak ale bohužel není.