Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká?
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká? Říká vám něco pojem sexuální anorexie? Pokud ne, nejste sami. Zjednodušeně lze říci, že se jedná o odpor k sexu. Jak se projevuje a co jej způsobuje, na to se podíváme v následujícím článku.
Článek
Malá žena jako znamení trvalého vztahu. Jaké výhody nese soužití s ní?
Malá žena jako znamení trvalého vztahu. Jaké výhody nese soužití s ní? Ne nadarmo se říká „co je malé, to je milé“ a o malých ženách to platí dvojnásob. A kromě toho, že jsou milé a hlavně roztomilé, tak je dokázáno, že jsou také těmi nejlepšími partnerkami. Jak je to možné? Na to se podíváme v dnešním článku.
Článek
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů Sex, sex a znovu ten sex – tohle je pro nás prostě věčné téma, které nikdy neomrzí. Nejenom, že se díky němu cítíme fyzicky dobře, jásá i naše duševní zdraví. Jenže co se stane, když se bohužel neoddáváme pravidelnému dovádění a trpíme jeho absencí? Na tuhle otázku vám odpoví následující článek.
Článek
Rok 2022 podle numerologie: Zaměřeno na vztahy, úspěch, odpovědnost a životní rovnováhu
Rok 2022 podle numerologie: Zaměřeno na vztahy, úspěch, odpovědnost a životní rovnováhu Zajímá vás, jak vypadá numerologická předpověď pro rok 2022? Součtem číslic letošního roku je číslo 6. A právě k tomuto magickému číslu se dle numerologů vážou zejména vztahy, úspěch, odpovědnost a životní rovnováha. O čem konkrétně tedy bude rok 2022 pohledem numerologie?
Článek
Co dokáže s vaším tělem udělat sexuální půst?
Co dokáže s vaším tělem udělat sexuální půst? Přemýšlela jste už někdy nad tím, co se děje s vaším tělem, když jste už dlouhou dobu neměla sex? Že ne? Tak se na to pojďme společně zaměřit v tomto článku.
Článek
Jaké zásadní změny se ve vztahu objeví rok po svatbě?
Jaké zásadní změny se ve vztahu objeví rok po svatbě? Ačkoliv se může zdát, že je svatba jen den, kdy si pár slíbí před svou rodinou a přáteli lásku a věrnost, ve skutečnosti je to jeden z životních milníků, který značí, že již nic nebude jako dřív, a dokonce i osobnosti obou zúčastněných se začínají po svatbě měnit.
Článek
Sexuální přitažlivost podle horoskopu: Se kterým znamením zažijete ten nejlepší sex?
Sexuální přitažlivost podle horoskopu: Se kterým znamením zažijete ten nejlepší sex? Některá hvězdná znamení se k sobě hodí více, jiná méně. A to i po sexuální stránce. Proto není od věci vědět, které znamení horoskopu je vaším nejideálnějším sexuálním partnerem, se kterým prožijete ten nejlepší sex ve svém životě. Hvězdy říkají, že mezi některými znameními existuje přímo maximální sexuální přitažlivost. Jak to tedy je?
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
4 zlozvyky, které negativně ovlivňují váš sexuální život
4 zlozvyky, které negativně ovlivňují váš sexuální život Naše libido negativně neovlivňuje jen únava nebo bolest hlavy. Naše menší prohřešky, kterých se dopouštíme téměř denně, nejenže ovlivňují to, jak vypadáme, ale také to, jak moc na svého miláčka máme chuť.
Článek
Souhlas se sexem přes mobilní aplikaci XPass je možný i v Česku. Myslíte, že je to dobrý nápad?
Souhlas se sexem přes mobilní aplikaci XPass je možný i v Česku. Myslíte, že je to dobrý nápad? Před více než rokem spustili v Dánsku mobilní aplikaci, která je určená k udělení souhlasu se sexuálním stykem. Stačí do ní zapsat potenciálního partnera a odkliknout souhlas. Sex se souhlasem přes aplikaci se aktuálně dostává i do Česka. Češi a Češky mohou před samotným aktem konkrétně využívat mobilní aplikaci XPass. Co na tento nápad říkáte?
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem?
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem? Milostné hrátky zastupují v našem životě, ať už chceme nebo ne, velmi důležitou roli. Jak si v této oblasti stojí jednotlivá znamení zvěrokruhu? Se kterými zažijete noc plnou vášně a které si naopak nevedou příliš dobře?
Článek
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit Mnoho žen při vzpomínce na svých sladkých dvacet let také zavzpomíná na to, jaký byl jejich sexuální život a zatouží, aby se to alespoň na chvíli vrátilo. Podle odborníků je však naprosto normální, že se náš sexuální život v průběhu let změní, ovšem nemusí to výlučně znamenat to, že se změní k horšímu.
Článek
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem?
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem? Milostné hrátky zastupují v našem životě, ať už chceme nebo ne, velmi důležitou roli. Jak si v této oblasti stojí jednotlivá znamení zvěrokruhu? Se kterými zažijete noc plnou vášně a které si naopak nevedou příliš dobře?