Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
"Mám amputovanou nohu, ale beru to pozitivně," říká dívka, které její handicap otevřel cestu k modelingu
"Mám amputovanou nohu, ale beru to pozitivně," říká dívka, které její handicap otevřel cestu k modelingu Mladá Britka Bernadette Hagansová prošla v posledním roce těžkou životní zkouškou. Lékaři jí nečekaně diagnostikovali rakovinu, v důsledku čehož musela okamžitě podstoupit amputaci pravé nohy. Bernadette se tento životní předěl snaží brát pozitivně. Na základě svého tělesného handicapu dokonce nedávno podepsala smlouvu s modelingovou agenturou.
Článek
Lidé v Česku berou útokem pole s jetelem nachovým. Kvůli fotkám, které zveřejňují na sociálních sítích
Lidé v Česku berou útokem pole s jetelem nachovým. Kvůli fotkám, které zveřejňují na sociálních sítích V posledních týdnech budí v Česku pozdvižení purpurově červená pole s jetelem nachovým neboli inkarnátem. Spousta lidí neváhá ujet desítky kilometrů pro to, aby se uprostřed těchto polí vyfotila. Pořízené snímky nemíří pouze do rodinných alb, lidé se jimi chlubí i na sociálních sítích. Co na to zemědělci? Zlobí se, že jim lidé ničí úrodu.
Článek
Zápach z úst po ránu trápí spoustu z nás. Víme, jak se jej zbavit
Zápach z úst po ránu trápí spoustu z nás. Víme, jak se jej zbavit Probouzíte se ráno s nepříjemným zápachem z úst? Pak jistě víte, že tento nepěkný odér je hlavním nepřítelem ranních romantických polibků. Jak se ale zápachu z úst, který nás po ránu trápí, zbavit? Máme pro vás několik tipů, které zaručeně zaberou.
Článek
Charlotte Štiková zhubla do krásy. Tajemstvím její proměny je dieta a cvičení
Charlotte Štiková zhubla do krásy. Tajemstvím její proměny je dieta a cvičení Neuvěřitelná proměna Charlotty Štikové všem bere dech. Mladší sestra Ornelly Koktové dokázala za 10 měsíců shodit neuvěřitelných 40 kilogramů. Charlotta Štiková prozradila, že za její proměnou stojí zejména změna jídelníčku a pravidelný pohyb. Její matka Monika Štiková jí však na sociálních sítích vpálila, že má spíš podvázaný žaludek.
Článek
Zermatt -  traily pod Matterhornem
Zermatt - traily pod Matterhornem Švýcarský Zermatt je takřka synonymum pro ikonický Matterhorn, který bere dech jak v zimě, tak v létě. Okolí „tobleronky“ je mekkou nejen lyžařů, ale i bikerů a turistů, protože vrcholy Rothorn, Gornergrat, Trockener Steg a Schwarzsee jsou protkané nekonečně dlouhými horskými pěšinami křížem krážem. Kam smí turista, smí i biker.
Článek
Vytrháváte si chloupky v nosu? Na úkor krásy hazardujete se svým zdravím
Vytrháváte si chloupky v nosu? Na úkor krásy hazardujete se svým zdravím Tak jako si upravujeme obočí, pinzetu pravidelně bereme i na chloupky, které nám rostou v nosu. Trhání chloupků v nosu je velmi intimní záležitostí, a hlavně v případě žen se o ní moc nemluví. Ale mělo by. Většině dnešních žen nepřijdou tyto chloupky moc estetické, proto si je pravidelně odstraňují. Nevědomky však škodí svému zdraví.
Článek
Proč vás lidé pomlouvají: Závidí vám, mají nízké sebevědomí nebo jdou s davem
Proč vás lidé pomlouvají: Závidí vám, mají nízké sebevědomí nebo jdou s davem Pomluvy jsou nejen doménou žen, ale i mužů. Mluvit o někom za jeho zády je nedílnou součástí naší kultury. S pomluvami, které o vás ostatní šíří, nic neuděláte. Můžete ale změnit svůj přístup k tomu, co o vás nepřejícní lidé říkají. V prvé řadě byste měli znát jejich důvody, které je ženou k pomluvám. Následně berte jejich řeči s nadhledem.
Článek
Většina Čechů si myslí, že psi vidí černobíle. Jakým dalším mýtům o domácích mazlíčcích lidé věří?
Většina Čechů si myslí, že psi vidí černobíle. Jakým dalším mýtům o domácích mazlíčcích lidé věří? Většina z nás bere domácí mazlíčky jako plnohodnotné členy rodiny, o které se staráme a aktivně zajímáme. Přesto však o nich zjevně nevíme všechno. Internetem a často i některými knihami kolují mýty, které jsou nepravdivé, ale přesto jim značná část populace věří. O jaké mýty se jedná?
Článek
4 techniky líbání, které zaručené odhalí, že v tom nejste dobří
4 techniky líbání, které zaručené odhalí, že v tom nejste dobří Bohužel líbání je jedna z věcí, o které se nikdy nedovíme, zda ji děláme správně. Můžeme však doufat v to, že kdybychom v tom byli opravdu špatní, tak by nám to naše drahá polovička sdělila. Bohužel na to ale spoléhat nemůžeme, a proto pro vás máme dnes 4 techniky líbání, podle kterých poznáte, že v tom nejste vůbec tak dobří, jak jste si mysleli.
Článek
Moderátorka Monika Leová ukázala krásné vánoční fotky s dcerou Miou a manželem. Snímky se skutečně povedly
Moderátorka Monika Leová ukázala krásné vánoční fotky s dcerou Miou a manželem. Snímky se skutečně povedly Rodinné vánoční focení se pro spoustu z nás stalo tradicí, na kterou nedáme dopustit. Nejinak tomu je v případě Moniky Leové, která jej má pro letošní rok již za sebou. Jelikož svou prvorozenou dcerku přivedla na svět 17. dubna 2021, se svým manželem Martinem Košínem se rodinného vánočního focení zúčastnila vůbec poprvé. A že se fotky povedly!
Článek
Oddálení menstruace: Jde to antikoncepcí i přírodními metodami
Oddálení menstruace: Jde to antikoncepcí i přírodními metodami Plánujete dovolenou a dle menstruačního kalendáře jste zjistila, že zrovna na ni vám bohužel vycházejí měsíčky? Je jasné, že se vám menstruace zrovna v tento termín nehodí, proto ji můžete zkusit oddálit. Pomohou vám k tomu speciální hormonální pilulky i antikoncepce. Vyzkoušet můžete také babské metody, které fungují na přírodní bázi.
Článek
Ústní voda bez chemie: Pro dentální hygienu použijte hřebíček nebo kokosový olej
Ústní voda bez chemie: Pro dentální hygienu použijte hřebíček nebo kokosový olej Ústní voda je důležitou součástí dentální hygieny. I kdy si pravidelně čistíte zuby kartáčkem, není od věci, když si na závěr vypláchnete ústa právě ústní vodou. Zbavíte se tím bakterií, které způsobují zánět dásní, ochráníte své zuby před kazem a budete mít svěží dech. Ústní vodu si nemusíte kupovat, ale můžete ji vyrobit z domácích zdrojů.
Článek
Ornella Koktová překvapila perfektní postavou. Takto vypadá maminka tří dětí?
Ornella Koktová překvapila perfektní postavou. Takto vypadá maminka tří dětí? Ornella Koktová je v neskutečné životní formě. Dokázala to fotkami, které veřejně sdílela na svém instagramovém profilu a kterými svým příznivcům doslova vyrazila dech. Ornella Koktová předvedla, že má i po třech dětech dokonalou postavu. Z fleku by se opět mohla živit modelingem.