Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Valentýnské nehty: Vede červená klasika, v závěsu jsou srdíčka a třpytky
Valentýnské nehty: Vede červená klasika, v závěsu jsou srdíčka a třpytky Svátek svatého Valentýna opět klepe na dveře. Pokud jste se s partnerem domluvila, že v tento den zajdete na romantickou večeři do restaurace, jistě už máte vymyšlené, co si vezmete na sebe. Aby vám to opravdu ladilo, nezapomeňte ani na manikúru. Přinášíme vám tipy na trendy valentýnské nehty, které vám budou slušet i po 14. únoru.
Článek
Ženám stačí ke štěstí zdánlivě nepodstatné maličkosti. A to nejen úbytek váhy či slevová akce
Ženám stačí ke štěstí zdánlivě nepodstatné maličkosti. A to nejen úbytek váhy či slevová akce Aby byla žena šťastná a spokojená, den jí může prozářit sluncem i několik zdánlivě nepodstatných maličkostí. Ženský svět se zkrátka výrazně liší od toho mužského. Proto nad věcmi, které nám ženám dělají radost, mohou muži jenom nechápavě kroutit hlavou. Přinášíme přehled maličkostí, které umí ženám vyčarovat úsměv na tváři. Poznáváte se v nich?
Článek
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá Zpěvačka Monika Bagárová si plnými doušky užívá exotickou dovolenou na Zanzibaru, kam vyrazila nejen se svou dcerkou Rumunikou, ale také se svým současným přítelem Leonardem Lekajem. Nová láska Monice velmi prospívá a vedle karlovarského podnikatele jenom kvete. Ostatně, dokazují to i její posty na Instagramu.
Článek
Vztah na dálku nebo partner na pracovní cestě: I tak si užijte Valentýna naplno
Vztah na dálku nebo partner na pracovní cestě: I tak si užijte Valentýna naplno Máte vztah na dálku, nebo váš partner musel nečekaně odjet na pracovní cestu? Nic příjemného, zvlášť pokud vám hrozí, že zůstanete na Valentýna sama. I když vás s partnerem dělí stovky až tisíce kilometrů, přesto si můžete svátek všech zamilovaných vzájemně užít. Vyzkoušejte následující tipy, díky kterým se vám hned spraví nálada!
Článek
Rytmus a Jasmína Alagič oslavili druhé výročí svatby. Vyměnili si dojemná vyznání lásky
Rytmus a Jasmína Alagič oslavili druhé výročí svatby. Vyměnili si dojemná vyznání lásky Raper Rytmus a moderátorka Jasmína Alagič tvoří manželský pár přesně dva roky. Jsou do sebe stále po uši zamilovaní jako na začátku svého vztahu. Tento nejsledovanější pár slovenského showbyznysu právě romanticky oslavil své druhé výročí svatby. Nemohla chybět ani dojemná vyznání, která si Rytmus a Jasmína napsali na Instagram.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Šťastná čísla podle znamení zvěrokruhu pro rok 2022: Která čísla vás podle horoskopu letos zásadně ovlivní?
Šťastná čísla podle znamení zvěrokruhu pro rok 2022: Která čísla vás podle horoskopu letos zásadně ovlivní? Zajímá vás, která čísla pro vás budou v roce 2022 ta nejšťastnější a která vám přinesou jak štěstí, tak bohatství? Šťastná čísla pro rok 2022 se odvíjí od vašeho znamení zvěrokruhu. Která to konkrétně jsou?
Článek
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu Jaká čísla jsou pro vás v roce 2021 ta nejšťastnější? Které barvy vás letos příznivě ovlivní? V kterém období roku 2021 budete mít štěstí, a ve kterém se vám bude naopak lepit smůla na paty? Vše závisí na datu vašeho narození. Přinášíme přehled šťastných čísel, šťastných barev i šťastných měsíců roku 2021 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.
Článek
Hvězda reality show Hotel Paradise Zuzana Plačková strávila luxusní dovolenou v Keni. Snídala spolu s žirafami
Hvězda reality show Hotel Paradise Zuzana Plačková strávila luxusní dovolenou v Keni. Snídala spolu s žirafami Zuzana Plačková patří k nejúspěšnějším slovenským influencerkám. 29letá Slovenka, která se proslavila účastí v reality show Hotel Paradise, si ještě před pár dny užívala luxusu v Keni. Podívejte se, jak si vychutnala pobyt v přepychovém kempu, kde snídala spolu s žirafami.
Článek
ČNB pustí do oběhu speciální bankovku 1000 Kč s přítiskem. Půjde o sběratelský unikát, na kterém vyděláte peníze?
ČNB pustí do oběhu speciální bankovku 1000 Kč s přítiskem. Půjde o sběratelský unikát, na kterém vyděláte peníze? U příležitosti 30. výročí České národní banky se od 8. února 2023 dostane do oběhu speciální bankovka 1000 Kč s přítiskem. Celkově má být těchto bankovek vydáno na 200 tisíc kusů. Tisícikorunou s přítiskem budete moci běžně platit. Odhaduje se však, že půjde o sběratelský unikát s několikanásobně vyšší nominální hodnotou.
Článek
Luxusní vitacitové řezy se zakysanou smetanou: Tradiční recept, který vás dostane svou chutí
Luxusní vitacitové řezy se zakysanou smetanou: Tradiční recept, který vás dostane svou chutí Vitacitové řezy se zakysanou smetanou jsou generacemi ověřeným moučníkem, který se vám doslova rozplyne na jazyku. Vyzkoušejte tradiční recept, který je jednoduchý na přípravu a který patří k pokladům české kuchyně. Tyto luxusní vitacitové řezy si zkrátka nebudete moci vynachválit!
Článek
Luxusní pomazánka z červené řepy na chlebíčky: Jinou už nebudete chtít
Luxusní pomazánka z červené řepy na chlebíčky: Jinou už nebudete chtít Chcete si na vánoční svátky či na silvestra připravit skutečně chutné chlebíčky? Co tak místo klasiky vsadit na neotřelý recept a připravit si na ně luxusní pomazánku z červené řepy? Tato báječná pomazánka skvěle chutná na chlebíčcích z bílé veky i celozrnné bagety. Máme pro vás recept, jak ji udělat.
Článek
Tereza Kerndlová prodává dům ve Španělsku. Luxusní vilu s bazénem u moře můžete mít za 40 milionů
Tereza Kerndlová prodává dům ve Španělsku. Luxusní vilu s bazénem u moře můžete mít za 40 milionů Sluneční paprsky, teplo, šumění moře, mořské vlny a krásný výhled. Nejen to slibuje zpěvačka Tereza Kerndlová, která na svém Instagramu nabízí luxusní vilu s bazénem u moře. Tento dům v přímořském letovisku Estepona, kde Tereza žije, můžete mít za 40 milionů korun.
Článek
Nejlepší recepty na zapečené tousty: Rychlou svačinu či večeři připravíte naslano i nasladko
Nejlepší recepty na zapečené tousty: Rychlou svačinu či večeři připravíte naslano i nasladko Tousty v toustovači jsou oblíbenou pochoutkou, kterou si ke svačině či večeři děláme až několikrát do týdne. Tousty však nemusíte zapékat pouze s kečupem, šunkou a sýrem. Přinášíme vám nejlepší recepty na zapečené tousty jinak. Vychutnáte si je jak naslano, tak nasladko.
Článek
Fialkový cukr je luxusní záležitost. Recept na tuto pochoutku je však velmi snadný
Fialkový cukr je luxusní záležitost. Recept na tuto pochoutku je však velmi snadný Milujete vůni fialek? Chuť a vůni této nádherné jarní květiny můžete s přehledem využít i v kuchyni. Luxusní záležitost představuje především fialkový cukr, který je skvělý nejen na zdobení dortů, koláčů, bábovek nebo muffinů. Přinášíme rychlý a snadný recept, jak si fialkový cukr doma můžete připravit i vy.