Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Dostaňte se po porodu zpátky do formy: Zacvičte si se svými dětmi jako tato maminka
Dostaňte se po porodu zpátky do formy: Zacvičte si se svými dětmi jako tato maminka Po 9 měsících porodíte své vytoužené dítě. Jenže porodem to rozhodně nekončí. Jde o začátek nekonečného kolotoče, v němž se musíte starat hlavně o dítě a domácnost. Je přirozené, že i vy se chcete po porodu dostat do původní formy. Co ale dělat, když nemáte čas ani možnosti zajít si do posilovny? Začněte cvičit v pohodlí domova i se svým miminkem!
Článek
Ryan van Emmenis spolu se svými dětmi vyčistil během karantény desítky starých náhrobků. Svým přístupem inspiroval další lidi
Ryan van Emmenis spolu se svými dětmi vyčistil během karantény desítky starých náhrobků. Svým přístupem inspiroval další lidi Máme za sebou nouzový stav. Někteří si v důsledku pandemie koronaviru prošli i nucenou karanténou, v jejímž důsledku měli více volného času nežli obvykle. Spousta z nás se proto začala věnovat koníčkům, které jsme dříve zanedbávali. To Angličan Ryan van Emmenis si našel velmi neobvyklou zálibu. Spolu se svými dětmi začal pečovat o opuštěné hroby.
Článek
Ornella Koktová sdílela vánoční fotku se svými dvěma nejmenšími dětmi. Sven a Lilianne vypadají jako dvojčata, shodují se lidé
Ornella Koktová sdílela vánoční fotku se svými dvěma nejmenšími dětmi. Sven a Lilianne vypadají jako dvojčata, shodují se lidé Ornella Koktová je trojnásobnou maminkou. Zatímco její syn Quentin oslavil už 8 let a je z něj velký školák, má doma ještě dva malé drobečky. A to 20měsíčného Svena a 8měsíční Lilianne. Právě se svými nejmenšími dětmi Ornella Koktová nafotila krásné vánoční snímky. A jak jim to sluší!
Článek
Starostlivý táta sepsal pravidla pro otce dcer: Buďte při ní a důvěřujte jí
Starostlivý táta sepsal pravidla pro otce dcer: Buďte při ní a důvěřujte jí Nezáleží na tom, kolik máte let. Důležitější je kvalita vašeho života. Tak zní heslo milujícího manžela a starostlivého táty Michaela Mitchela, který vychovává 8letou dcerku. Své myšlenky o otcovství shromažďuje na svém blogu Life to Her Years, kde zveřejnil i seznam pravidel určených pro muže, kteří chtějí být těmi nejlepšími táty na světě.
Článek
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy Že dvojice, kterou tvoří vysoký muž a malá žena vypadá velmi nesourodě? Nenechte se zmást prvním dojmem, podle vědců z jihokorejské Konkuk University má právě tento pár skvělé vyhlídky na velmi šťastné manželství. Důležitou roli v tomto případě hraje především výška muže, a to hned z několika důvodů.
Článek
Vánoční nakupování bez dětského pláče a zuřivých scén: Maminka Kristina Watts se podělila o trik, jak této pohromě zabránit
Vánoční nakupování bez dětského pláče a zuřivých scén: Maminka Kristina Watts se podělila o trik, jak této pohromě zabránit Chodíte nakupovat vánoční dárky se svými dětmi? V tom případě jste určitě na vlastní kůži zakusili, že se tato činnost neobejde bez dětského zuřivého pláče. Ale nemusí to být tak být vždy. Až příště s dětmi vyrazíte na vánoční nákupy, vyzkoušejte trik americké maminky Kristiny Watts, která přišla na to, jak zabránit dětským scénám v obchodech.
Článek
Domácí vánoční nealkoholický punč: Jeho chuť i vůni si zamiluje celá rodina
Domácí vánoční nealkoholický punč: Jeho chuť i vůni si zamiluje celá rodina Za pár dnů opět přivítáme adventní čas, ke kterému neodmyslitelně patří také vánoční trhy s typickou vůní vánočního punče. Tento hřejivý nápoj si můžete v nealkoholickém provedení připravit také doma a pochutnat si na něm třeba i se svými dětmi. Jak na to?
Článek
Nebezpečná dětská hřiště: Nikdy nesedejte na skluzavku spolu s dítětem, varuje rodiče influencerka
Nebezpečná dětská hřiště: Nikdy nesedejte na skluzavku spolu s dítětem, varuje rodiče influencerka I když jsou dětská hřiště navržena co nejbezpečněji, na skluzavkách, prolézačkách či houpačkách číhají na děti mnohá rizika, o kterých rodiče nemají často ani tušení. Na jednu takřka školáckou chybu upozornila na Instagramu jedna americká maminka. Rodiče varovala před tím, aby se svými dětmi nikdy společně nesedali na skluzavku.
Článek
Co dělat, když se vám ztratí dítě v nákupním centru či na jiném rušném místě? Influencerka sdílela trik, který by měl znát každý rodič
Co dělat, když se vám ztratí dítě v nákupním centru či na jiném rušném místě? Influencerka sdílela trik, který by měl znát každý rodič Může se to stát každému. Vyrazíte se svými dětmi do nákupního centra, zábavního parku, na trhy nebo do centra města. Najednou se ohlédnete a zjistíte, že se váš potomek ztratil. Co uděláte? Influencerka Jess Martini na základě vlastní zkušenosti tvrdí hlavně nepanikařit. Rodičům naopak radí tzv. techniku hlasitého hledání, která se jí osvědčila.
Článek
Agáta Hanychová je živel: Vyrazila na dovolenou se 6 neznámými ženami a zapózovala nahoře bez
Agáta Hanychová je živel: Vyrazila na dovolenou se 6 neznámými ženami a zapózovala nahoře bez Není to tak dlouho, co si Agáta Hanychová užívala dovolenou na Tenerife spolu se svými dvěma dětmi a sestrou Kordulou. Půvabná modelka vyrazila na svůj oblíbený ostrov kanárského souostroví znovu, tentokrát bez dětí. Aby si zde slunce a moře neužívala sama, přibrala s sebou 6 neznámých žen, se kterými se společně věnuje surfování.
Článek
Tradice Dušiček: Památka zesnulých 2. listopadu zahrnuje spoustu zapomenutých zvyků a pověr
Tradice Dušiček: Památka zesnulých 2. listopadu zahrnuje spoustu zapomenutých zvyků a pověr Památku zesnulých neboli Dušičky si každoročně připomínáme 2. listopadový den. Za svými blízkými, kteří už nežijí, chodíme na hřbitov zapálit svíčku, nebo na ně alespoň vzpomínáme doma. Jaký je ale původ Dušiček a jakým způsobem tento den uctívali naši předkové?
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která se velmi těžko zamilují
5 znamení zvěrokruhu, která se velmi těžko zamilují Spousta lidí má problém se zamilovat. Často se svými partnery chodí či žijí nikoliv z lásky, ale ze zvyku či z důvodu, aby nebyli sami. Ztížená schopnost se zamilovat souvisí nejen s osobností daného člověka, ale také s datem jeho narození. Která znamení zvěrokruhu mají tzv. tvrdé srdce a zamilují se velmi stěží?
Článek
Láska má celkem pět fází: Do té poslední se dostanou pouze ty nejstabilnější páry
Láska má celkem pět fází: Do té poslední se dostanou pouze ty nejstabilnější páry O lásce se říká, že má spoustu podob. Jelikož je ale láska velmi dynamickým prvkem, má i několik fází. Podle psychologů procházejí všechny páry vývojem. Po prvotní zamilovanosti, kterou zná asi každý z nás, následuje ve vztahu další posun. Do poslední, páté fáze lásky, se však dostanou pouze životní partneři, kteří si byli osudově souzeni.
Článek
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují Spousta lidí o té pravé lásce jenom sní a myslí si, že na ně v životě snad ještě čeká. Pokud jste si však jisti tím, že máte partnera, po jehož boku prožijete celý svůj život, můžeme vám jenom pogratulovat. Inspirací v následujících letech vám mohou být manželé Dorothy a Wayne, kteří se vzali před 55 lety a jejichž láska časem ještě zesílila.
Článek
Salamandra Resort – perlička Štiavnických vrchů
Salamandra Resort – perlička Štiavnických vrchů Slovenský resort Salamandra s jednou červenou sjezdovkou leží v srdci Štiavnických vrchů daleko od přeplněných středisek i městského ruchu a bude zajímat hlavně rodinky s dětmi, které preferují klid a komfort nebo ty, kteří mají rádi ideálně vše na jednom místě.