Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou?
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou? K prvnímu máje se váže tradice polibku pod rozkvetlou třešní. Také jste si prvomájový polibek nenechali ujít? Rozhodně nejste sami. Tuto staročeskou tradici spojenou s láskou, romantikou a plodností dodržela i řada českých celebrit. Které z nich v letošním roce rozhodně neuschnou?
Článek
Šestá nemoc neboli roseola infantum: Běžné dětské onemocnění, které je rizikem pro těhotné ženy
Šestá nemoc neboli roseola infantum: Běžné dětské onemocnění, které je rizikem pro těhotné ženy Zejména v zimních měsících na nás viry a bakterie číhají na každém rohu. Výjimkou není ani tolik skloňovaná šestá nemoc, kterou nejčastěji trpí malé děti. Čas od času však neušetří ani dospělé. Podle čeho tuto prudce infekční chorobu poznáte a měli byste se jí skutečně bát?
Článek
Influencerka za peníze testuje věrnost zadaných mužů. Najímají si ji ženy, které pochybují o svých partnerech
Influencerka za peníze testuje věrnost zadaných mužů. Najímají si ji ženy, které pochybují o svých partnerech Influencerka Carolina Lekker má velmi neobvyklé povolání, které jí ale perfektně vynáší. Věnuje se testování věrnosti. Za peníze si ji najímají ženy, které chtějí otestovat věrnost svého partnera.
Článek
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí My ženy jsme pro muže naprosto nevyzpytatelné, ale především okouzlující bytosti, bez kterých jednoduše nemohou být. Ačkoliv samy o sobě jsme neodolatelné, existuje pět věcí, které na nás muži milují a kterými na každého z nich zapůsobíme i beze slov. Které to jsou?
Článek
Desatero hlavních příznaků rakoviny, které ženy velmi často přehlíží
Desatero hlavních příznaků rakoviny, které ženy velmi často přehlíží Ačkoliv je o nás ženách známo, že na své zdraví dbáme přeci jen o něco více než muži, i nám se může bohužel stát, že příznaky, které mohou být známkou rakoviny, začneme přehlížet a nepřipisovat jim žádnou váhu. Jenže to je obrovská chyba!
Článek
7 nebezpečných chyb, které ženy dělají při používání tamponů
7 nebezpečných chyb, které ženy dělají při používání tamponů Některé ženy nedají na nošení tamponů dopustit, především v letních měsících je tampon komfortnější než vložka. Jenže při nošení tamponů se ženy dopouštějí více chyb než u normálních vložek. V některých případech může být tato zanedbaná péče pro jejich zdraví opravdu nebezpečná.
Článek
Americká maminka ukazuje vrásčité břicho po dětech. Je inspirací pro ženy, které se za své břicho po porodu stydí
Americká maminka ukazuje vrásčité břicho po dětech. Je inspirací pro ženy, které se za své břicho po porodu stydí Fitness influencerka a trenérka Kylee Austinová z americké Arizony byla vždy hrdá na svou postavu. A poté si pořídila děti. Dnes je pyšnou trojnásobnou maminkou, na které se však proběhlá těhotenství výrazně podepsala. Kylee Austinová má po dětech vrásčité břicho, které se však nestydí veřejně ukazovat. A tak je pro spoustu žen velkou inspirací.
Článek
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout Jste při intimních situacích sebevědomá? Právě to má podle vědců z Belgie velký vliv na váš sexuální život. Vaše sebevědomí ovšem neovlivňuje, jak by se mohlo na první pohled zdát, krásná postava, ale spíše tvář.
Článek
Menopauza - slovo, které děsí všechny ženy. Jaké jsou její příznaky a jak je zmírnit?
Menopauza - slovo, které děsí všechny ženy. Jaké jsou její příznaky a jak je zmírnit? Menopauza neboli přechod či klimakterium je zcela přirozený a ne vždy příjemný stav všech žen ve věku kolem padesátky. V tomto období ustává menstruační cyklus, tělo produkuje méně hormonů progesteronu a estrogenu, což má za následek, že žena již nemůže otěhotnět. U každé ženy se ale tento stav projevuje zcela individuálně.
Článek
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami?
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami? Léto je v plném proudu a je to znát i na Instagramu. Právě na tuto sociální síť postuje své fotky v plavkách také řada známých českých žen. Výstavní figurou v plavkách se chlubí od bazénu i z pláže. Každopádně ne vždy fotky v plavkách vzbudí pozitivní reakce. Která česká celebrita dostala na Instagramu sodu za nevhodně zvolený spodní díl plavek?
Článek
Láska je slepá 2: Které další dva zasnoubené páry Netflix neukázal?
Láska je slepá 2: Které další dva zasnoubené páry Netflix neukázal? Sledujete na Netflixu reality show Láska je slepá 2? V tom případě vás bude jistě zajímat, že Netflix vyřadil z natáčení druhé řady tohoto pořadu celkem dva páry, které se do sebe přes zeď zamilovaly a následně zasnoubily. O které páry jde a jak to s nimi vůbec dopadlo?
Článek
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství Není nic neobvyklého, když si partneři mezi sebou posílají erotické fotografie, které mají dokázat, jak moc na sebe navzájem myslí a možná i trochu poškádlit fantazii.
Článek
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor Ačkoliv je v nás zakořeněno to, že muži zpravidla podvádějí častěji než ženy, není to tak úplně pravda. Podle posledních průzkumů, které se zabývaly nevěrami u dlouhodobých vztahů, se ukázalo, že většinou jsou to právě ženy, kdo je ve vztahu nevěrný.
Článek
Co přehlíží zamilované ženy? Je to zejména těchto pět podstatných věcí
Co přehlíží zamilované ženy? Je to zejména těchto pět podstatných věcí Když je člověk zamilovaný, je to velmi krásné a opojné období, které s sebou ale po čase přináší také značné množství chyb, kterým je rozhodně lepší se vyvarovat. Je jasné, že nikdo není zcela dokonalý a nelze to stoprocentně čekat od nikoho, ale pokud bude na tyto chyby dávat pozor s předstihem, má určitě plusové body.
Článek
Jak oslavit MDŽ: Dopřejte si volno a vzpomeňte na všechny úžasné ženy svého života
Jak oslavit MDŽ: Dopřejte si volno a vzpomeňte na všechny úžasné ženy svého života Osmý březnový den opět po roce přivítáme Mezinárodní den žen. Ať už vám váš partner věnuje květiny a čokoládu, nebo vůbec nic, tento den můžete oslavit i vy sama. Užijte si zkrátka MDŽ jak se patří, máte spoustu možností, jak na to.
Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?