Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
4 věci, které při milování nenávidí každá žena
4 věci, které při milování nenávidí každá žena Každá z nás si při milování potrpí na něco jiného a to je zcela v pořádku. Avšak existují věci, které bez výjimky každou z nás dokážou pěkně vytočit a zkazit nám náladu i chuť. Co tedy muži v souvislosti se sexem dělají a nás to přivádí k šílenství?
Článek
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu Když potkáte muže, který vás zaujme, jistě přemýšlíte, zda by nestál za hřích. Ne všichni muži ale umějí ženu potěšit a sex s nimi je spíše trapnou ukázkou sobeckosti a z vaší strany předstíraným uspokojením.
Článek
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí My ženy jsme pro muže naprosto nevyzpytatelné, ale především okouzlující bytosti, bez kterých jednoduše nemohou být. Ačkoliv samy o sobě jsme neodolatelné, existuje pět věcí, které na nás muži milují a kterými na každého z nich zapůsobíme i beze slov. Které to jsou?
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
8 věcí, které žádného muže během milování nenadchne
8 věcí, které žádného muže během milování nenadchne Mohlo by se zdát, že není nic, co by mužům vadilo nebo co by jim mohlo chuť na milostné hrátky pokazit. Ovšem existuje pár prohřešků, kterými svého partnera vykolejíte natolik, že se bude cítit až dotčen a celý večer půjde tak akorát „do kytek“.
Článek
Věci, které denně používáme, mají také datum spotřeby. Podívejte se na to, které to jsou
Věci, které denně používáme, mají také datum spotřeby. Podívejte se na to, které to jsou Většina výrobků včetně potravin má své datum expirace. Jenže věděli jste, že tohle datum mají i věci, které běžně doma používáte a ani by vás nenapadlo je vyměnit? Zde je seznam 10 takovýchto věcí, které je zapotřebí čas od času vyhodit a nahradit je novými.
Článek
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Právě z tohoto důvodu existují věci, které muži na ženách nikdy nepochopí a naopak. Proto jsme si pro vás připravili výčet věcí, které ženám alespoň o něco více pomohou opačné pohlaví pochopit.
Článek
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu Pokud chcete žít ve spokojeném a fungujícím vztahu, jistě na něj máte své požadavky, kterých se držíte. Nejen ženy, ale také muži očekávají od svých protějšků víc než tělesnou blízkost. Po čem tedy muži v partnerském vztahu skutečně touží?
Článek
8 věcí, které jste o mužském těle nevěděli
8 věcí, které jste o mužském těle nevěděli V mnoha ohledech bývá ženské tělo a jeho fungování pro muže španělskou vesnicí. Co ale mužské tělo? Ač se to nemusí na první pohled zdát, i ono v sobě skrývá několik překvapení, o kterých mnohé ženy neměly dodnes ani tušení.
Článek
7 věcí, které zaručeně zničí vaše manželství
7 věcí, které zaručeně zničí vaše manželství Jsou věci, které by se v manželství a celkově v partnerském vztahu prostě dělat neměly. I přesto, že to v tu chvíli nemusíte myslet nijak zle, partner to postupem času, kdy se problémy budou na sebe nabalovat, uvidí jinak. Přichystali jsme si tedy pro vás 7 věcí, na které byste si měli dávat pozor, pokud chcete, aby vaše manželství vydrželo.
Článek
Na 53letou sexy influencerku letí o polovinu mladší muži. Ostatním ženám radí, jak na zajíčky
Na 53letou sexy influencerku letí o polovinu mladší muži. Ostatním ženám radí, jak na zajíčky Influencerka Andrea Sunshine má 53 let a mladší muži na ni stojí fronty. Na sociálních sítích se proto rozhodla na základě svých zkušeností radit ostatním zralým ženám, jak na zajíčky. Podle této sexy zralé ženy touží mladší muži u starších žen po svalech a sebevědomí - a obojího má Andrea Sunshine na rozdávání.
Článek
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití Během každého dne využijete desítky různých věcí a předmětů. Myslíte si, že všechny věci, které vám projdou pod rukama, znáte a víte, k čemu všemu se dají použít? Možná vás využití některých překvapí.
Článek
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout Jste při intimních situacích sebevědomá? Právě to má podle vědců z Belgie velký vliv na váš sexuální život. Vaše sebevědomí ovšem neovlivňuje, jak by se mohlo na první pohled zdát, krásná postava, ale spíše tvář.
Článek
8 bláznivých věcí, které se dějí s vaším tělem, když jste těhotná
8 bláznivých věcí, které se dějí s vaším tělem, když jste těhotná Těhotenství je úžasná věc. Sama v sobě vytváříte nového, jedinečného človíčka. V ženském těle se při tomto zázraku děje spousta pozoruhodných věcí. Přinášíme osm nejbláznivějších z nich.
Článek
6 věcí, které jsou pro muže důvodem k rozchodu
6 věcí, které jsou pro muže důvodem k rozchodu Rozchody k lásce bohužel patří a ať už se ve vztahu stalo cokoliv, většinou za to mohou oba dva. I když my ženy se můžeme často cítit ukřivděně, dopouštíme se chyb, které muži jen tak nepřejdou a mnohdy se mohou stát právě důvodem k rozchodu.
Článek
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna Ačkoliv si může spousta lidí myslet, že matky hrají ve výchově dětí tu nejdůležitější roli, existují věci, které otcové dokážou vysvětlit a naučit mnohem lépe. Zvláště pokud jde o syna. Jen zavzpomínejte – chlapec je v mateřské škole a i na základní škole pod dozorem z velké části jen žen, což tedy znamená, že mu může chybět mužský pohled na svět.