Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Štědrovečerní pohádka 2023 vás zavede ke svatému Petrovi. ČT představila novou vánoční pohádku Klíč svatého Petra
Štědrovečerní pohádka 2023 vás zavede ke svatému Petrovi. ČT představila novou vánoční pohádku Klíč svatého Petra Ke Štědrému večeru v Česku tradičně patří také nová vánoční pohádka. Jste i vy zvědaví, o čem bude štědrovečerní pohádka 2023 tentokrát pojednávat? Nebudeme vás dlouho napínat, protože Česká televize již odtajnila svůj TV program na Vánoce 2023. Novou vánoční pohádkou, na kterou se již teď můžete těšit, bude Klíč svatého Petra.
Článek
Tajná svatba Anety Vignerové a Petra Kolečka: Bývalá miss ukázala omylem na Instagramu snubní prstýnek
Tajná svatba Anety Vignerové a Petra Kolečka: Bývalá miss ukázala omylem na Instagramu snubní prstýnek Milostný trojúhelníky mezi miss Anetou Vignerovou, scénáristou Petrem Kolečkem a herečkou Denisou Nesvačilovou se zřejmě rozpletl. Jak poukázal deník Blesk, 39letý Petry Kolečko a 35letá Aneta Vignerová, která je zároveň matkou Kolečkova 2letého syna Jiříka, se tajně vzali. Pár si měl říct ano 14. března 2023 v Českém Krumlově.
Článek
Dcera Petra Muka poprvé zazpívala na veřejnosti. 15letá Noemi vystoupila na festivalu Kouřimská skála věnovaném vzpomínce na jejího tátu
Dcera Petra Muka poprvé zazpívala na veřejnosti. 15letá Noemi vystoupila na festivalu Kouřimská skála věnovaném vzpomínce na jejího tátu Noemi Muková přišla o svého tatínka Petra Muka v pouhých 3 letech. Dnes je z ní 15letá slečna, která má hudební nadání v genech. V polovině letošního srpna se o tom přesvědčili i návštěvníci festivalu Kouřimská skála 2022, kde Noemi poprvé zazpívala na veřejnosti. Slavného tátu v sobě talentem a podobou rozhodně nezapře!
Článek
Nikol Štíbrová se tajně vdala. Svatba s Petrem Leitgebem proběhla v Řeporyjích pod taktovkou Pavla Novotného
Nikol Štíbrová se tajně vdala. Svatba s Petrem Leitgebem proběhla v Řeporyjích pod taktovkou Pavla Novotného Nastávající maminka Nikol Štíbrová všem vyrazila dech. Za Petra Leitgeba, jehož miminko právě nosí pod srdcem, se totiž tajně vdala. Decentní svatba se uskutečnila v Praze-Řeporyjích, kde Nikol a Petra oddával místní starosta Pavel Novotný.
Článek
Nikol Štíbrová a její vysněný dům: Podívejte se, jak bydlí
Nikol Štíbrová a její vysněný dům: Podívejte se, jak bydlí Herečka a influencerka Nikol Štíbrová bydlí se svým manželem Petrem Leitgebem a dvěma syny konečně ve svém. Do nového domu, který si postavili v Lánech, se nastěhovali o Vánocích 2021. Do nového a čerstvě zařízeného domu nechala Nikol Štíbrová své fanoušky nahlédnout na Instagramu. Jak se vám její bydlení líbí?
Článek
Aneta Vignerová odcestovala po rozchodu s Kolečkem do Emirátů. Doprovod jí dělá pohledný kadeřník
Aneta Vignerová odcestovala po rozchodu s Kolečkem do Emirátů. Doprovod jí dělá pohledný kadeřník Modelka Aneta Vignerová odjela po rozchodu s Petrem Kolečkem na dovolenou do Spojených arabských emirátů. Slunce, moře a teplého počasí si však neužívá sama. Kromě dvouletého syna Jiříčka jí dělá doprovod také její pohledný kadeřník.
Článek
Zemřel baskytarista slovenské kapely IMT smile. Peter Bartoník podlehl v pouhých 27 letech rakovině
Zemřel baskytarista slovenské kapely IMT smile. Peter Bartoník podlehl v pouhých 27 letech rakovině Fanoušky známé slovenské skupiny IMT Smile zaskočila velmi smutná zpráva. V pouhých 27 letech zemřel baskytarista Peter Bartoník. Prohrál bohužel svůj boj se zákeřnou rakovinou.
Článek
Nikol Štíbrová staví dům v Lánech. Tentokrát ukázala novou koupelnu, kde nesmí chybět vyhřívané WC prkénko
Nikol Štíbrová staví dům v Lánech. Tentokrát ukázala novou koupelnu, kde nesmí chybět vyhřívané WC prkénko Těhotná herečka, influencerka a hvězda 3v1 Nikol Štíbrová rozhodně nezahálí. Se svým snoubencem Petrem Leitgebem aktuálně buduje dům snů v Lánech. O tom, jak to bude v jejich novém bydlení vypadat, se veřejně pochlubila také na svém Instagramu, kde ukázala vizualizaci svých dvou koupelen. Tyto místnosti budou mít dokonce vyhřívané WC prkénko.
Článek
Písničky Hany Zagorové: Které patří k vašim nejoblíbenějším?
Písničky Hany Zagorové: Které patří k vašim nejoblíbenějším? Legendární zpěvačka Hana Zagorová, která zemřela 26. srpna 2022 v nedožitých 76 letech, měla za celý svůj život na kontě více než 900 písní. Některé z nich jsou notoricky známé a dá se o nich říct, že zlidověly. Vybrali jsme celkem pět písniček Hany Zagorové, o kterých si myslíme, že patří k jejím největším hitům. Souhlasíte s námi?
Článek
Zemřel slavný ostravský herec Norbert Lichý. Bylo mu 59 let
Zemřel slavný ostravský herec Norbert Lichý. Bylo mu 59 let Do hereckého nebe navždy odešel český herec malých velkých rolí Norbert Lichý. O jeho odchodu informovalo ve čtvrtek 18. ledna 2024 na svém webu ostravské Divadlo Petra Bezruče.
Článek
Maminky Štíbrová a Pártlová jsou už z porodnice doma. Se svými partnery stihly oslavit Den otců
Maminky Štíbrová a Pártlová jsou už z porodnice doma. Se svými partnery stihly oslavit Den otců Čerstvé maminky Nikol Štíbrová a Martina Pártlová se již vrátily z porodnice domů. Ve stejný den, v úterý 16. června, porodily císařským řezem, nyní si již užívají domácí pohodu. Jak dokumentují jejich instagramové příspěvky, v neděli 20. června, kdy je jejich partneři vyzvedli v porodnici, stihli s novopečenými tatínky oslavit i Den otců.
Článek
Starostka chorvatské Podgory zatočila s oblíbeným nešvarem Čechů v podobě rezervačních ručníků na pláži. Sesbírala celou dodávku nepořádku
Starostka chorvatské Podgory zatočila s oblíbeným nešvarem Čechů v podobě rezervačních ručníků na pláži. Sesbírala celou dodávku nepořádku Starostka Podgory Petra Radićová učinila přítrž vychytralým turistům. Spousta z nich, mezi nimiž jsou i Češi, si večer nebo brzy ráno zarezervují to nejlepší místo na pláži pomocí lehátek, ručníků či karimatek. Chorvatské starostce došla trpělivost a nechala všechny tyto věci z pláže sesbírat, čímž neukázněným turistům vyslala jasný signál.
Článek
Členové Rybiček 48, Ondra Štorek, Petr Lebeda a Michal Brener: Čím chtěli být jako malí kluci?
Členové Rybiček 48, Ondra Štorek, Petr Lebeda a Michal Brener: Čím chtěli být jako malí kluci? Česká pop-punková kapela Rybičky 48, na kterou můžete vyrazit ve čtvrtek 20. října 2022 do pražské O2 arény, má celkem čtyři členy. Kromě frontmana Kuby Ryby jsou to Petr Lebeda, Ondra Štorek a Michal Brener. A právě tito tři poslední pánové se rozpovídali o tom, jaké bylo jejich dětství. Zajímá vás, čím chtěli být jako malí?
Článek
Moderátor Petr Vágner pomáhá v pražské nemocnici jako dobrovolník. Pečuje o covidové pacienty
Moderátor Petr Vágner pomáhá v pražské nemocnici jako dobrovolník. Pečuje o covidové pacienty Moderátor a herec Petr Vágner během pandemie koronaviru v Česku pouze nepřihlíží, ale snaží se pomoci, kde je třeba. Kromě toho, že jej pravidelně coby televizního moderátora vídáme na CNN Prima News, v současné době působí jako dobrovolník v pražské Fakultní Thomayerově nemocnici. Právě zde zdravotníkům pomáhá s covidovými pacienty.
Článek
Jak se slaví Mikuláš v Evropě? V Rakousku jej doprovází Krampus, v Belgii pak Černý Petr
Jak se slaví Mikuláš v Evropě? V Rakousku jej doprovází Krampus, v Belgii pak Černý Petr V předvečer svátku sv. Mikuláše, tedy 5. prosince, v Česku potkáte Mikuláše spolu s jeho pomocníky čertem a andělem. Že nosí dětem dárky a ty zlobivější z nich kárají za jejich hříchy, vám připomínat určitě nemusíme. Mikuláš se však tradičně slaví i v dalších evropských státech. Zajímá vás, jakou má podobu?
Článek
Zemřela hvězda seriálu McLeodovy dcery. Australskému herci Peterovi Hardymu bylo v době tragické smrti 66 let
Zemřela hvězda seriálu McLeodovy dcery. Australskému herci Peterovi Hardymu bylo v době tragické smrti 66 let Na následky utonutí během šnorchlování na South Bech v Západní Austrálii bohužel zemřel hvězdný australský herec Peter Hardy. Bylo mu pouhých 66 let. Peter Hardy měl na kontě desítky rolí ve filmech, seriálech a divadelních muzikálech. Celosvětově se proslavil zejména díky roli v australském televizním seriálu McLeodovy dcery.