Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Dcera Gabriely Soukalové má už 6 týdnů. Je Izabelka krásná po mamince, nebo po tatínkovi?
Dcera Gabriely Soukalové má už 6 týdnů. Je Izabelka krásná po mamince, nebo po tatínkovi? Moderátorka a bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová se letos 24. září stala novopečenou maminkou. Jenomže čas letí jako voda, Gabriela má čerstvě po šestinedělí a její dcerka Izabela Gabriela oslavila již 6 týdnů.
Článek
Dcera Gabriely Soukalové je celý tatínek. Přesvědčte se sami, že se geny nezapřou
Dcera Gabriely Soukalové je celý tatínek. Přesvědčte se sami, že se geny nezapřou Matka je jistá, otec nejistý. V případě Gabriely Soukalové a její tříměsíční dcery Izabely toto okřídlené rčení opravdu neplatí. Bývalá biatlonová hvězda totiž na Instagramu zveřejnila aktuální fotku své holčičky. Na první pohled je jasné, že Izabelka je celý tatínek, Gabrielin partner Miloš Kadeřábek.
Článek
Gabriela Soukalová čeká holčičku. Pohlaví svého miminka oznámila originálním způsobem
Gabriela Soukalová čeká holčičku. Pohlaví svého miminka oznámila originálním způsobem Těhotná Gabriela Soukalová si užívá jednu z nejkrásnějších etap svého života. Už jste také tipovali, zda tato krásná moderátorka a bývalá biatlonistka čeká holčičku, nebo chlapečka? Gabriela před pár dny informovala o tom, že pod srdcem nosí holčičku. Pohlaví svého miminka přitom prozradila velmi originálně.
Článek
Gabriela Koukalová je těhotná. Vrací se také ke svému rodnému příjmení Soukalová
Gabriela Koukalová je těhotná. Vrací se také ke svému rodnému příjmení Soukalová Biatlonistka Gabriela Koukalová, která nyní slaví moderátorské úspěchy v pořadu Show Time na CNN Prima, umí překvapit. Tato úspěšná Češka na svém Instagramu potvrdila, že se vrací ke svému dívčímu příjmení Soukalová. A co je ještě větší překvapení: Se svým partnerem Milošem Kadeřábkem čeká miminko.
Článek
Den matek českých celebrit: Jak tento svátek oslavila Monika Bagárová, Gabriela Koukalová nebo Taťána Kuchařová?
Den matek českých celebrit: Jak tento svátek oslavila Monika Bagárová, Gabriela Koukalová nebo Taťána Kuchařová? Druhou květnovou neděli si každoročně připomínáme Den matek. Jedná se o významnou událost a snad nikdo z nás v tento den nezapomněl popřát své mamince. Že je máma nejdůležitějším člověkem pod sluncem, zdůraznily na sociálních sítích také mnohé české celebrity. Kdo si vzpomněl na svou maminku, kdo pogratuloval i tchyni a kdo dostal pugét květin?
Článek
Gabriela Soukalová pobavila. Vánoční stromeček si domů přivezla na kole
Gabriela Soukalová pobavila. Vánoční stromeček si domů přivezla na kole Moderátorka a bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová je tělem a duší sportovkyně i veselá kopa. Když se tyto dvě vlastnosti spojí, stane se z nich něco velmi neotřelého. Že tomu tak opravdu je, ukázala Gabriela Soukalová ve svém posledním instagramovém příspěvku. Sdílela fotku, na níž jede na náledí a sněhu na kole a veze si domů vánoční stromek.
Článek
Gabriela Soukalová o svém ztracení v italských Alpách: Ve finále jsem ráda, že se to stalo, napsala na Instagram
Gabriela Soukalová o svém ztracení v italských Alpách: Ve finále jsem ráda, že se to stalo, napsala na Instagram Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová se konečně ozvala svým instagramovým sledujícím. 32letá moderátorka pořadu Show Time na Primě na této sociální síti prolomila bariéru mlčení a vyjádřila se ke svému nedávnému ztracení v italských Alpách. Všechny však překvapila, když napsala, že je ve finále ráda, že se to stalo.
Článek
Gabriela Soukalová se půl roku po porodu vrací do práce. Opět ji uvidíme na televizních obrazovkách
Gabriela Soukalová se půl roku po porodu vrací do práce. Opět ji uvidíme na televizních obrazovkách Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová se doma na rodičovské dovolené příliš neohřála. Jak uvedla na svém Instagramu, půl roku po porodu dcerky Isabelky se vrací do práce. Uvidíme ji opět na televizních obrazovkách v primáckém pořadu Showtime.
Článek
Jak dnes vypadají seriálové hrdinky Xena a Gabriela po 27 letech od natáčení? Jsou si stále podobné
Jak dnes vypadají seriálové hrdinky Xena a Gabriela po 27 letech od natáčení? Jsou si stále podobné Patřili jste k fanouškům amerického fantasy seriálu Xena? Možná, že vás někdy napadlo, jak vypadají jeho hlavní hrdinky Xena a Gabriela v současnosti. I když od natáčení tohoto populárního seriálu uplynulo již 27 let, herečkám Lucy Lawless alias Xeně a Renée O’Connor alias Gabriele to stále neskutečně sekne.
Článek
Moderátor Libor Bouček ukázal na Instagramu tvář svého novorozeného syna: Na koho vám Albert přijde podobný?
Moderátor Libor Bouček ukázal na Instagramu tvář svého novorozeného syna: Na koho vám Albert přijde podobný? Oblíbený moderátor Libor Bouček se 16. února stal hrdým tatínkem. Syna Alberta mu porodila jeho manželka Gabriela Boučková. Albert roste jako z vody a už teď dělá svým rodičům obrovskou radost. Libor Bouček se svým chlapečkem pochlubil také na Instagramu, kde zveřejnil synkovu tvář. Přijde vám Albert podobný na tatínka, nebo na maminku?
Článek
Herec z Nabarveného ptáčete se ztratil v horách. Julian Sands je pohřešovaný od pátku 13. ledna
Herec z Nabarveného ptáčete se ztratil v horách. Julian Sands je pohřešovaný od pátku 13. ledna Slavný britský herec Julian Sands, který si zahrál i ve snímku českého režiséra Václava Marhoula Nabarvené ptáče, dělá vrásky svým nejbližším. Jeho manželka jej nahlásila jako nezvěstného v pátek 13. ledna 2023 poté, co se sám vydal na pěší túru do amerických hor San Gabriel Mountains severně od Los Angeles a přestal o sobě dávat vědět.
Článek
Táta Libor Bouček má neuvěřitelně roztomilého syna. Albert je v 9,5 týdnech k zulíbání
Táta Libor Bouček má neuvěřitelně roztomilého syna. Albert je v 9,5 týdnech k zulíbání Moderátor Libor Bouček se nemůže svého nově nabytého otcovství nabažit. Aby ne. Jeho synek Albert roste jako z vody a má již 9,5 týdne. Hrdý tatínek Libor Bouček se synem pochlubil na svém Instagramu. Už na první pohled je vidět, že jde o skutečně roztomilé miminko.
Článek
Influencerka Natálie Hricová zemřela na anorexii. Vážila pouhých 20 kilogramů
Influencerka Natálie Hricová zemřela na anorexii. Vážila pouhých 20 kilogramů Česká influencerka Natálie Hricová dlouhé roky bojovala s mentální anorexií. O tom, jaký je život s touto zákeřnou chorobou, otevřeně informovala na sociálních sítích. Tento boj však bohužel ve svých 24 letech prohrála. V době smrti, 27. září 2023, vážila pouhých 20 kilogramů.
Článek
Španělská chřipka se prohnala světem před sto lety. Měla vážnější průběh i vyšší úmrtnost nežli nový koronavirus
Španělská chřipka se prohnala světem před sto lety. Měla vážnější průběh i vyšší úmrtnost nežli nový koronavirus Je to více než sto let, kdy svět ochromila pandemie španělské chřipky. Toto onemocnění v letech 1918 až 1920 celosvětově zabilo až 100 milionů lidí. Podle experta WHO Gabriela Leunga však nelze se španělskou chřipkou srovnávat současnou epidemii nemoci COVID-19. Španělská chřipka měla totiž mnohem vážnější průběh i vyšší úmrtnost.
Článek
Muže v Nízkých Tatrách skutečně zabil medvěd, potvrdila pitva. Slovenští lesníci varují před dalšími útoky
Muže v Nízkých Tatrách skutečně zabil medvěd, potvrdila pitva. Slovenští lesníci varují před dalšími útoky V pondělí 14. června našli lidé nedaleko slovenské obce Liptovská Lúžna u Ružomberoku tělo 57letého muže. Jak posléze potvrdila pitva, tento muž zemřel v Nízkých Tatrách na zranění způsobená útokem medvěda. Jde o první známý případ za posledních sto let, kdy člověka na Slovensku zabil medvěd.
Článek
Maminka ukázala břicho po porodu trojčat. Lidé ji pochválili za odvahu
Maminka ukázala břicho po porodu trojčat. Lidé ji pochválili za odvahu Břicho po dětech se změní snad každé ženě. A co teprve, když porodíte trojčata! Předvést holou pravdu, která si na nic nehraje, se na sociálních sítích rozhodla dánská maminka trojčat Michella Meier-Morsi. Lidé ji chválí za odvahu a upřímnost.